Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 underdogs diye eski oyunları indirebileceğim bir site buldum paralı mı parasız mı?[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 abandonware oyun indirebileceğin bir yer.. abandonware'ler parasız beleş oyunlardır. çok eski oyunlar, firması satışı durdurursa abandonware olur. Ama mesela Monkey Island 1 çok eski olmasına rağmen Lucas şirketi hala o oyunu satıyor. O yüzden abandonware olarak internetten indirmen imkansız. Ha kazaa gibi yerlerde bulabiliyorsun, ama onlar abandonware değil. underdogs gibi siteler için http://www.tuol.org öneririm. Orda underdogs'a bile link var.. NOT: Underdogs'ta sadece bir download edebilirsin. Aynı anda iki tane download edersen kısa süreli (çok kısa değil) banlarlar..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 açıklama için sağol da paralı mı parasız mı bi sertfika bilmenesi çıkıyo klasik güven müven hikayesi orda you will be charged only 1 minute falan diyo[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 okumadın herhalde.. parasız beleş diyorum hala paralı mı diyorsun[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Draven Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ya bone anlamiyorum paralimi parasizmi =)
arar Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 bu yaz parasızdı şimdi değişti mi bilmiyorum[hline]don't make me any number or you eat the king of motion.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 abandonware olayı beleştir. underdogs'tan da indireceklerin beleş.. daha geçen gün indirdim para da vermedim.. bilmem anlatabildim mi?[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Abi o tamamda paralı mı parasız mı?[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız.
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 paralı[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 said: Bonecrusher, 24 November 2003 20:14 tarihinde demiş ki: paralı[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Yazma bee Abandonware parasız.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i]
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 lol koptum.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell!
Predator Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 muahaha süpersiniz koptum aynen[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 said: Bonecrusher, 24 November 2003 20:14 tarihinde demiş ki: paralı[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Parasız mı paralı mı? Karar verin.[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız.
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 monkey island 1 ve monkey island 2 hatta monkey island 3 (the curse of) internette mevcut. yalnız the curse of 2 cd olduğu için 2sinide ayrı ayrı indiroruz 500'er megabyte :) ama sonuçta var imkansız die bişey yok!!! bad mojo bilem var[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 internette herşey var doğru ama biri paralı diğeri parasız peeh[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 yazdıklarımın hepsi parasız[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 simdi yerine gore parali yerine gore parasiz. bu arada o siteyi yapan bir kiz. cinli - hong kong heralde -. ona gore.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 ne kadar?[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim
Öne çıkan mesajlar