Fragrant Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: theKingpin, 23 November 2003 03:49 tarihinde demiş ki: "oha" deme joker hakkımı kullanmak istiyorum[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. iyi düşün bak daha "çüş","olamaz abi","hadi lan ordan,photoshop lan bu" joker hakların var.. :)[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 ps deil di bu gazetede cıkmadımı aynı zamanda ödül almamısmıydı yanlısmı hatırlıyorum ben?[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Obaaa.. Pop,tam tırsak yanıma gelmişsin :]]] ben o yaratık yüzünden denizde yanlız acılmaktan fecii korkarım... *!içi ürperir*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 zamuahauh aquilla yardın .. :) :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Burdan atlasan düşene kadar ölmüş olursun herhalde.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Yada düşene kadar yanmaya falan başlarsın Uzaydan meteor yerine bu kez direk uzaylı düştü falan sanırlar Bu arada mumiyi kesseler acımaz.Adam konya gibi bi yerde taytla falan bisiklete biniyo.Daha extreme ne olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 düşülecek yer büyük ihtimalle yol degilde o gökdelenin çatısı olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 o adamlardan kotu olan durumsa o fotografcinin onlarinda ustune cikip birde edgilerek almasi fotoyu[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar