bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Şöyle oluyor program. Merak ettimde :) Sistem saatine göre wallpaper değişicek. Mesela bir manzara resmi olucak saat 12:00 gibi flm aydınlık 17-18 gibi hafif kararıcak daha sonra gece olucak.Manzara resmi aydınlık yavaş yavaş kararıcak gece ışıklar flm sabah güneş doğuşu. varmıdır böyle birşey acep? Yada böyle birşeye sistem izin verirmi? (pek bilmemde) Sadece aklıma geldi merak ettim.[hline]bla bla bla ...
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 varsa banada söyle :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için!
kavel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Hmm aslında oldukça hoş düşünülmüş bir program. sanırım ben böyle bir program yazabilirim. Ne dersiniz? ama şöyle bir sorun olacaktır. progam arkaplanı her sn yada her dk güncelleyemez. böyle bir şeyde saçma olur zaten. neyse böyle bir şey varmı bilmiyorum bende ama isterseniz yazabilirim sanırım.[hline]Uniyasam.Com Admin
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 yaz bakalım ...[hline]bla bla bla ...
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 böyle birşey=ramin sömürülmesi +işlemcinin gereksiz yıpranması[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 sanane kardeşim ala ala para mok gibi bende illa sömürücem ramimi[hline]bla bla bla ...
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 said: Mighty_THoR, 15 November 2003 22:19 tarihinde demiş ki: böyle birşey=ramin sömürülmesi +işlemcinin gereksiz yıpranması[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... anlamaz o anlamaz yanda gecekonduda kalıo para mok fln diil[hline]Kuzu
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ulan konuşturma beni şimdi ....[hline]bla bla bla ...
WaNTeD Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 weya dışarı bi kamera koyup direk ondan alsın :D daha süper olur gibi
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 sabah 8'de kafandan aşağı su döksün 9'da kahvaltını hazırlasın 12'de pizza siparişi versin 5'te çay saatine hazırlık yapsın vs valla süper olurdu :P[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 dediğin gibi bir program yapmak pek problem değil gibi geliyor bana ancak bunu basit tarzda kullanılan zamanlayıcı proglar bile yapar mesela webshot'ta bile yapabilirsin sanırım :)[hline]hasanSemre
Unique Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Active Dektop ve JavaScriptle olabilir sanırım..
Öne çıkan mesajlar