hastakedi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 10 dakika önce deprem oldu İzmir'de, umarım yaralanan falan yoktur.[hline]ay ivraanç, bakamiyjaamm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Depremin şiddeti belli mi? Bütün İzmirlilere geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ne kadar sarsıldın ki? belki izmirde değil başka yerde olmuştur ordan duyulmuştur bilmiyorum...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hastakedi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 monitör kucağıma düşüyodu sadece.[hline]ay ivraanç, bakamiyjaamm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hastakedi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/sondepremler.asp[hline]ay ivraanç, bakamiyjaamm!! [Bu mesaj hastakedi tarafından 24 November 2003 09:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0x Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Off yine uykuda yakalandım . Çok kötü oluyo insan ilk bi rüyadamııyım , kabustur dedim. Sonra O korkuyla kalktım pijamalarla koştum aşşa. Uykuda iken geldimi sinirlerim alt üst oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 depremin şiddeti 3,5 daha çok balçova taraflarında hissedilmiş patlamalar duyan halk polisi aramış bunun üzerine kandilli rasathanesi aranmış ve patlamaların depremden kaynaklandığı öğrenilmiş ben karşıyakadayım valla bişey hissetmedim geçmiş olsun...[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 sadece narlıdere üçkuyular arası hissedilmiş[hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 said: hastakedi, 24 November 2003 09:53 tarihinde demiş ki: monitör kucağıma düşüyodu sadece.[hline]ay ivraanç, bakamiyjaamm!! said: Unbreakable, 24 November 2003 12:51 tarihinde demiş ki: depremin şiddeti 3,5 Sizin evin altından falan geçiyo heralde fay hattı. :D. Neyse geçmiş olsun.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 geçmiş olsun ama 3.5 o kadar sarsarmı ya?[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 geçmis olsun[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 3.5 banada az geldi cok kısa sürdü ama Donk!! die alttan bişi vurdu bizim ewe 2 kere sarstı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Kırk yılda bi uyuyodum onda da sarsıntıyla uyandım... Balçova da oturuyorum, telefonlar geldi karşıyaka, alsancak tarafından sarsıntıdan 1-2 saat sonra.. Televizyonda duymuşlar, biz burda hissetmedik olay ne dediler :) Tahmin ediyorum merkez üssü balçova, hafif bir deprem. Ama balçova olduğu için biz şiddetli hissettik... Burdan çıkaracağımız sonuç, fay hattının üzerinde yaşıyorum.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Sabahın 6'sında yattıgım ıcın Duymadım yani uyku baya agır bastırmıs olucak. Hehe Ksk Tarafındayım bu arada. Sanırm burda da hissedilmiş ama ben hiç hissetmedim uyuduhgum ıcın.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ben valla hıssetmedım[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ben de hissetmedim (gerçi bornovada oturuyorum ondandır:))[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı MessageMeMylove... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hastakedi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 said: Solonor, 24 November 2003 13:39 tarihinde demiş ki: Sizin evin altından falan geçiyo heralde fay hattı. :D. Neyse geçmiş olsun.o anki korku, panik ve şaşkınlıktan dolayı bana öyle gelmiş sanırım :) dizlerimin bağı çözüldüydü yani resmen.[hline]ay ivraanç, bakamiyjaamm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 g. olsun ama allahtan büyük diilmiş..[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ya 3.5 da nasıl bukadar sallandı ya monitör fln nası düşer oha[hline] [Bu mesaj Obscura tarafından 24 November 2003 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 said: LevieMaxilack, 24 November 2003 18:59 tarihinde demiş ki: ben de hissetmedim (gerçi bornovada oturuyorum ondandır:))[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı MessageMeMylove... Bende bornovadayım bende hıssetmedım ama ben uyuyodum gece 5 de yatmısdım kacda oldu kı acep :D[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ben uckuyulardayım, monitor nasıl duser bılmıyorum ama uyuyordum dayımla, 2 kere guzel bır donkladı resmen, dayımla uyandık ne oluyo dedık deprem dedıler, baktık devamı gelmedı bıde cok kısa surdu yattık gerı :) ama alttan resmen yukarı dogru vurdu, neyse gecmıs olsun hepımıze... :)[hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Geçmiş olsun... Ama anlaşıldığı üzere pek etkilenen yok sanırım. İyi iyi...[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki: "cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 düştü demedi zaten, neredeyse düşüyordu dedim ;) Bu arada verdiğim siteye bakma zahmetine girmeyenler için yazayım; deprem sabah saat 9:21'de oldu, 3,5 şiddetinde ve 5.0 km derinliğinde gerçekleşti.[hline]Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Valla bende afedersiniz osura osura uyuyordum uyandığımda annemler söyledi. Çok komik ya ben hiçbir depremi hissetmiyorum alla alla.[hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar