Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

izmir depremi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Off yine uykuda yakalandım . Çok kötü oluyo insan ilk bi rüyadamııyım , kabustur dedim. Sonra O korkuyla kalktım pijamalarla koştum aşşa. Uykuda iken geldimi sinirlerim alt üst oluyo.
Mesaj tarihi:
depremin şiddeti 3,5

daha çok balçova taraflarında hissedilmiş patlamalar duyan halk polisi aramış bunun üzerine kandilli rasathanesi aranmış ve patlamaların depremden kaynaklandığı öğrenilmiş ben karşıyakadayım valla bişey hissetmedim geçmiş olsun...[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...
Mesaj tarihi:
Kırk yılda bi uyuyodum onda da sarsıntıyla uyandım...

Balçova da oturuyorum, telefonlar geldi karşıyaka, alsancak tarafından sarsıntıdan 1-2 saat sonra.. Televizyonda duymuşlar, biz burda hissetmedik olay ne dediler :)

Tahmin ediyorum merkez üssü balçova, hafif bir deprem. Ama balçova olduğu için biz şiddetli hissettik...

Burdan çıkaracağımız sonuç, fay hattının üzerinde yaşıyorum.[hline]Profocio Hosting
Mesaj tarihi:
Sabahın 6'sında yattıgım ıcın Duymadım yani uyku baya agır bastırmıs olucak. Hehe Ksk Tarafındayım bu arada.
Sanırm burda da hissedilmiş ama ben hiç hissetmedim uyuduhgum ıcın.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son= Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
ben de hissetmedim (gerçi bornovada oturuyorum ondandır:))[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim.
hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı

MessageMeMylove...
Mesaj tarihi:
said:
Solonor, 24 November 2003 13:39 tarihinde demiş ki:
Sizin evin altından falan geçiyo heralde fay hattı. :D. Neyse geçmiş olsun.
o anki korku, panik ve şaşkınlıktan dolayı bana öyle gelmiş sanırım :) dizlerimin bağı çözüldüydü yani resmen.[hline]ay ivraanç, bakamiyjaamm!!
Mesaj tarihi:
g. olsun ama allahtan büyük diilmiş..[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Mesaj tarihi:
said:
LevieMaxilack, 24 November 2003 18:59 tarihinde demiş ki:
ben de hissetmedim (gerçi bornovada oturuyorum ondandır:))[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim.
hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı

MessageMeMylove...

Bende bornovadayım bende hıssetmedım ama ben uyuyodum gece 5 de yatmısdım kacda oldu kı acep :D[hline]Grandmaster Welet...

Mesaj tarihi:
ben uckuyulardayım, monitor nasıl duser bılmıyorum ama uyuyordum dayımla, 2 kere guzel bır donkladı resmen, dayımla uyandık ne oluyo dedık deprem dedıler, baktık devamı gelmedı bıde cok kısa surdu yattık gerı :) ama alttan resmen yukarı dogru vurdu, neyse gecmıs olsun hepımıze... :)[hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun... Ama anlaşıldığı üzere pek etkilenen yok sanırım. İyi iyi...[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki:
"cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez"
Mesaj tarihi:
düştü demedi zaten, neredeyse düşüyordu dedim ;)

Bu arada verdiğim siteye bakma zahmetine girmeyenler için yazayım; deprem sabah saat 9:21'de oldu, 3,5 şiddetinde ve 5.0 km derinliğinde gerçekleşti.[hline]Even the smallest person can change the course of the future...
Mesaj tarihi:
Valla bende afedersiniz osura osura uyuyordum uyandığımda annemler söyledi. Çok komik ya ben hiçbir depremi hissetmiyorum alla alla.[hline]Alma?
Mater?
  • Yeni Oluştur...