Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 yani oyunun kendisi de rahatça oynanacak kadar bugsız yamalı halde, sadece dediğim gibi karakter gelişimi konusunda öyle bir sorun var. medicine ve engineering filan hep düşük kalıyor maalesef. ama yine de önce onu deneyin derim, ikincinin konusu havada kalıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ya o diil de be ndaha ilk bölümde takıldım. herkesi arabanın yanıan taşıdım bölüm bitmiyo =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 ehu o bana da oldu, açık renkli kıyafeti olanı soldaki şoför koltuğuna doğru taşı. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 ben de gecen hafta istanbula gitmeden once JA 3 hakkinda birseyler okuyunca bunu gordum, indirdim ama daha oynamadim. Deneyelim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Mirage said: Linux altında Wine yada Cadega ile denerim belki üşenmezsem. Demişim aylar önce. Şimdi denedim Wine ile çalıştı. Grafik ayarlarını low üstüne çıkartınca grafikler sapıtıyor ama low ile idare ederim artık. Bu arada Windows'daki "Unsupported graphic card" sorununun sebebi grafik kartı değilmiş. Oyun 4GB ram ile çalışmıyormuş euh. Kasayı açıp 2GB ram çıkartmak yerine Linux'da Wine ile oynarım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 hmmm 96-97den beri JA fanı olan birisi olarak bu oyuna ısınamadım nedenide robotlar ve lazer silahları olmasıydı oysaki geçtiği devir oynanış ve grafikler olarak gayet güzel ve ender cıkan bi oyun ama dedim ya gerçekçiliği bozuyor o robotmuş lazermiş falan... oyun ilk cıktıında forumlarına bakıp mod yapanları okumuştum ve oyundan bu şeylerin cogunlugunu cıkardıydım editorle, mesela lazer silahı yerine bazuka falan vermiştim düşmanlara :D kadromdaki her askerin görünüşünü farklı yapıp statları hafif deiştirmiş tam keyfime göre bi oyun yaratmıştım ancak genede robot ve robocop elemanları cıkartamamıştım cünkü onlar oyunun hikayesinden geliodu ve benim mod bilgimi aşıyordu :X neyse sözün kısası SSi fazla oynamadım ama hep içimde ukte kaldı :( artık JA 3Dyi bekliyorum oda silent storm motoruyla olacak umarım bu tarz sacmalıklar uzaylı robot lazer cart curt olmaz oyunda malum JA2de bile rocket rifle var ona dahi gıcık olurum gerçekliliği bozdugu icin ve editorden deiştiririm bi M-60lan falan :D jazz hired guns sacmalıgından sonra SS motorlu JA 3Ddende korkar oldum, noolurdu sirtech şu işi bırakmasaydı ahhh ahhhh... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Robot, lazer falan var mı varmış silent storm'da? :( Ben de ikinci dünya savaşında geçiyor diye gerçekçidir diye hayal etmiştim tüh. Ben de sevmiyorum o tür şeyleri. JA2'yi de realistic modunda oynuyodum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 olmazmı abi oyunun başında lazer silahıyla arabaya saldırı sahnesi bile var düşün yani dakka bir gol bir (td) bende JA2 1.13ü realistic modda normal guns ile oynamayı seviyorum helede birde expert yaptınmı zorlugu tadından yenmio valla ama tabi ondada rocket rifle falan bikaç şeyi cıkarmak gerekiyo editorle sonra fıstık gibi oluo valla şu an yeni bi campaign başlattım canım cekti charımın adınıda gretchen koydum prison breakteki mercenary hatundan arak ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 panzerklein dı sanırım isimleri. Mecha oluyordun resmen. O kısımları görünce oyunu anında silmiştim. Hired Guns da yüklü ja2-1.13 de yüklü. Hired guns ı açasım gelmiyor ja2-1.13 ün yanında. Şu oyun yapımcıları biraz sitelere bakınsalar mod yapan adamları işe alsalar ne süper oyunlar çıkacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 süper ya panzerklein, onlar çıktıktan sonra daha da eğlenmiştim böyle ellerine meşingan tutturunca. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 gaza gelip gene kurdum silent stormu ama grafikleri görünce hemen kapattım:D fallout3ü ultrada oynadıktan sonra bu grafiklere dayanamadım haha... ama genede canım cekmio deil valla acaba modlasammı gene grafikler olmasada oynanabilirlik baya gelişio modlayınca yaw edit: 4gb ramde calışıo silent storm full detayda winXP AMDx2de yani bende calıştı sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Ayni sayfada 3 tane jagged tarzi oyun var gozlerim yasardi :).. Silent Storm candir.. JA2 1.13 yonetir.. Hired i yakinda oynayacam nasilmis..bulamadim bi turlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 greenlight'tan sonra nihayet çıkmış steam'de, gold edition. 10$ ama %25 indirimli şu anda, bilginize. bir daha da böyle oyun yapamadılar, firaxis otursun oynasın nasıl xcom yapacaklardı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Bu alandaki net bir sekilde en iyi oyundu. Cozunurluk , sprite vs adina bi degisiklik yapilmis mi sam? eski oyun 2gb ustu ramde kesinlikle acilmiyordu mesela. onlari duzeltmislerdir heralde bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 steam'deki ss'ler 1080p, herhalde sorun yok o alanda bildiğim ama oyun aynı gözüküyor herşeyiyle onun dışında. güncel makinelerde sorun çıkaracağını sanmıyorum, steam'e eski oyun koyarken onları ayarlamış oluyorlar bildiğim. dos oyunları için dos-box bile ayarlayıp koyuyorlardı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Aldim hemen, istedigim gibi calismasa da cani sagolsun. Zamaninda bana SS en iyi squad oyunu nasil olur gosterdigine sayarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 off res e bak.. duygulandım simdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar