Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Şu an açık olan internet explorer'da bahsettiğim çubuk var. Ama yeni bir pencere açmaya kalkınca o çubuk olmuyor. ister ctrl+n, ister direk shortcut deneyim, olmuyor.. O çubuğu yeniden çıkartamıyorum.. Nasıl olcak bu iş?[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 hemen üsttarafa sağ tıkla standart düğmeler tuşunu aç bakalım olacak mı...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Ya o seninle ilgili değil, siteyle ilgili ve sanırsam o çubuğu açamazsın.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 abi paticikte de açılmıyor ki.. standart düğmeleri denedim olmadı.. siteyle alakası yok ama neden böyle oldu anlamadım..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 standart düğmeler mi yok adress girdiğin yer mi? Adress'e adres çubuğunu tiklicen.[hline]I'm tearing away. Pieces are falling I can't seem to make them stay.You run away.Faster and faster you can't seem to get away. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 F11 veya.[hline]I'm tearing away. Pieces are falling I can't seem to make them stay.You run away.Faster and faster you can't seem to get away. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 abi bak bir adres girdiğin çubuk var. bir standart düğmeler çubuğu var.. bir de "dosya düzen görünüm" yazan çubuk var.. F11'lik bir iş yok o kadar salak değilim.. Dosya düzen görünüm çubuğunu yeniden görünür yapamıyorum.. Yandaki Windows işareti de epey büyük oldu, standart düğmelerin yanında olduğu için..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 tamam halettim.. sallayın..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 said: Bonecrusher, 23 November 2003 21:33 tarihinde demiş ki: abi bak bir adres girdiğin çubuk var. bir standart düğmeler çubuğu var.. bir de "dosya düzen görünüm" yazan çubuk var.. F11'lik bir iş yok o kadar salak değilim.. Dosya düzen görünüm çubuğunu yeniden görünür yapamıyorum.. Yandaki Windows işareti de epey büyük oldu, standart düğmelerin yanında olduğu için..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Yok f11 sırasında o işlerin kısa yollarına bastığında kayıyor beyni IE'nin ondan dedim.[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 gene bozuldu off[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar