Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[ACİL] Internet Explorer'daki "Dosya Düzen Görünüm..." çubuğunu nasıl geri getircem?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şu an açık olan internet explorer'da bahsettiğim çubuk var. Ama yeni bir pencere açmaya kalkınca o çubuk olmuyor.
ister ctrl+n, ister direk shortcut deneyim, olmuyor.. O çubuğu yeniden çıkartamıyorum.. Nasıl olcak bu iş?[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Blizzard
Mesaj tarihi:
hemen üsttarafa sağ tıkla standart düğmeler tuşunu aç bakalım olacak mı...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

.................................thE CaLL oF Cthulhu...

:rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Mesaj tarihi:
abi paticikte de açılmıyor ki..

standart düğmeleri denedim olmadı..

siteyle alakası yok ama neden böyle oldu anlamadım..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Mesaj tarihi:
abi bak bir adres girdiğin çubuk var.
bir standart düğmeler çubuğu var..
bir de "dosya düzen görünüm" yazan çubuk var..

F11'lik bir iş yok o kadar salak değilim..

Dosya düzen görünüm çubuğunu yeniden görünür yapamıyorum.. Yandaki Windows işareti de epey büyük oldu, standart düğmelerin yanında olduğu için..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Mesaj tarihi:
tamam halettim.. sallayın..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 23 November 2003 21:33 tarihinde demiş ki:
abi bak bir adres girdiğin çubuk var.
bir standart düğmeler çubuğu var..
bir de "dosya düzen görünüm" yazan çubuk var..

F11'lik bir iş yok o kadar salak değilim..

Dosya düzen görünüm çubuğunu yeniden görünür yapamıyorum.. Yandaki Windows işareti de epey büyük oldu, standart düğmelerin yanında olduğu için..[hline]Nefret Ederim: Petek Dinçöz, Harry Potter, Electronic Arts

Yok f11 sırasında o işlerin kısa yollarına bastığında kayıyor beyni IE'nin ondan dedim.[hline]Infernal_Reborn, 22 November 2003 17:00 tarihinde demiş ki:o diil de max payne 2 oynuorum adam hep traşlı. lan ne ara traş oluon allahsız.
  • Yeni Oluştur...