issues Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 siteyi inceleyip oyunuda duyduğum kadarıyla oyun çok güzel bir oyun fakat aklıma tek birşey takıldı oyun çıktığı zaman paralımı olacak ve daoc gibi türkiyede satılmayacak mı?çünkü ben daoc'u aramıştım hiç bir yerde bulamamıştım.inşallah bu oyun öyle olmaz![hline]::issues:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Şöyle buyur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
issues Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 sonuç olarak ne oldu yani shadowbane ve daoc'u freeserverlarda oynayabilceğimizi mi söylüyorsun?avaturk club nerede bu orada?[hline]::issues:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 hyr asla freeserver olamaz.. çünkü öncelikle emulator ç1kmas1 laz1m..hadi ç1kt1 diyelim daoc,shadowbane gibi MMORPG oyun serverlari için yaklasik 40-50 bilgisayar gerekiyor..Ve buda iyi para demek..bedava oldugu içinde onlar boole bi sistem kurmazlar..ama shadowbane'inm paral1 bir turk server1 olacag1 soylentileri dolas1yor..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 edit önemli değil. heryer lamer dolu olur. rp yapmaya çalışırsın bir bakarsın 7x gm olmuş salağın teki, yapacak işi olmadığından pk olmuş, seni keser..[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 said: Gilean, 09 Mart 2003 11:13 tarihinde demiş ki: hyr asla freeserver olamaz.. çünkü öncelikle emulator ç1kmas1 laz1m..hadi ç1kt1 diyelim daoc,shadowbane gibi MMORPG oyun serverlari için yaklasik 40-50 bilgisayar gerekiyor..Ve buda iyi para demek..bedava oldugu içinde onlar boole bi sistem kurmazlar..ama shadowbane'inm paral1 bir turk server1 olacag1 soylentileri dolas1yor..[hline]Experience My Dead Side Bi yazara böle bi yazı yazmak yakışıyor mu sence? ı harfini 1 yapmak...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 eheu[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Bu adamın yazacağı yazıları harbiden merak ediyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum... :)[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 muahahahha[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Tanrıma laf ettirmem heheh 1- Gilean 2- Athena Polyteist inançlarda en sevdiğim tanrılardır.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Bazı forumlardada benim bil sapıtıyor ı yerine 1 oluyor aynısı olmuş olabilir.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 said: XaeroFarb, 09 Mart 2003 11:45 tarihinde demiş ki: said: Gilean, 09 Mart 2003 11:13 tarihinde demiş ki: hyr asla freeserver olamaz.. çünkü öncelikle emulator ç1kmas1 laz1m..hadi ç1kt1 diyelim daoc,shadowbane gibi MMORPG oyun serverlari için yaklasik 40-50 bilgisayar gerekiyor..Ve buda iyi para demek..bedava oldugu içinde onlar boole bi sistem kurmazlar..ama shadowbane'inm paral1 bir turk server1 olacag1 soylentileri dolas1yor..[hline]Experience My Dead Side Bi yazara böle bi yazı yazmak yakışıyor mu sence? ı harfini 1 yapmak...[hline]Asla kimsenin umudunu kırma; belkide sahip olduğu tek şey o'dur. XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Ya benim keyboard bozuk.. 1 bööle oluo..deli olcam..1 die çikio..sh:_ die cikio..benim sucum yok..o yuzden farkindaysaniz bazen 1 yeine i kullaniorum..ayrica nedense bu sadece paticikte oluo..keyboardda sorun yok ama bu windows 2000 yuzunden oluo butun bunlar..bundan sonra b1r cozum bulana kadar affedin beni..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 pişş kavga istemiyorum/Justin [Bu mesaj Justin tarafından 09 Mart 2003 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 said: BonePART, 09 Mart 2003 11:30 tarihinde demiş ki: ki o turk serverına ben olsam asla girmem iberbat bi server olur en basta irenç çirkef surekli su sunun charını sildi bu buna bişi yaptı geyikleri olur editmiş geyikleri az bile kalır yabancılar gelemz server sayısı cok dusukte kalır herkes turkce konsuyo diye[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART Losthope of Hun - Kay Server - Level 43.5 Drunken Friaa -(Back to business) Bu kadar asaglamana gerek yoktu ınsanları.Ustelık bu kısıler Turklerse.Bende katılıyorum ama free shard ıcın bu goruslerım.Asla paralı bır serverda bu tıp seyler olmaz.Fazla onyargılısın.[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Densizler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 said: BonePART, 09 Mart 2003 11:30 tarihinde demiş ki: ki o turk serverına ben olsam asla girmem iberbat bi server olur en basta irenç çirkef surekli su sunun charını sildi bu buna bişi yaptı geyikleri olur editmiş geyikleri az bile kalır yabancılar gelemz server sayısı cok dusukte kalır herkes turkce konsuyo diye[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği Başkanı Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART Losthope of Hun - Kay Server - Level 43.5 Drunken Friaa -(Back to business) haklı olabilirsin ancak unutmamak gerekir ki bu olaya biryerlerden birilerinin başlaması gerekiyor..Türkiye'de bir mmorpg için offical bir server açmak bence büyük bir cesaret gerektirir we bu cesarette bulunan kimselere en azından duyduğum saygıdan ötürü lamer dolu bile olsa oynarım serverlarında we de olayın farklı bir boyutu serverın içine edicek nitelikte olan adamlar emin ol ki bir oyun için asla para vermezler hadi verdiler diyelim bence türkiyede oldukça kaliteli mmorpg oynayan bir oyuncu kitlesi ve bir o kadar da oynamak isteyen oyuncu war bu nedenle kesinlikle bir tr offical server açılırsa arkasında durmalı nasıl olsa boku çıkar diye uzak kalmamalıyız.. oyunun bokunu çıkarıcak oyuncular türkiye'de bu kadar kaliteli oyuncu varken ya düzelirler ya da oynamazlar..bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 bonepart a hak versem de destek olmak acısından turk severında oynardım belki butur gelısmeler oyunu kulturunu de gelistirir turkiye de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Mantalite degismeden bu isler duzelmez..Siz orjinal oyunlarin niye Türkiye'ye gelmedigini saniyorsunuz?Neden server açilmadigini?Çünkü kafa yapimiz farkli..Bunu duzeltmekde zor cunku bu ozellikler bence Turk denildiginde akla gelen ozellikler.. p.s.:biraz sacma gelebilir ama bence mantikli..[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar