bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2003 Film iğrençççç !!! İlk sahne güzel birazda komik. Bide Arabın olum sahnesi çok hoş ve komik :) Ben filmi beğenmedim saçma geldi. Çok fazlada korkmadım. Tavisye etmem....[hline]Yavrum!!! Seni artist yapıcam tıkla buraya / Kro Unutmayın ki Asıl Olan Gerçek Hayattır, Hayat da BEŞİKTAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 benim kuzen gitmis.. berbat dio.. cok boyla yazıs bi filmmis.. iste amerikalıların klasik ayda 1 cıkan alakasız gerilim filmlerindenmis.. oyle dio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 1- Film çok yüzeysel işlenmiş. Düzgün bir kurgu da yok. 2- Film hiç korkutmuyor. Ama sanki birşey olcakmış gibi geriliyorsunuz. Birşey olmuyor. 3- Resident Evil'e çok benzemiş. Resident Evil bundan daha korkunçtu. Daha güzel kurgu vardı. Ama bizim film çok başarısız geldi. Hem bi de RE, macere filmiydi. 4- Sonu ultra saçma idi. Aynı RE. Yani bitmedi hiçbirşey, daha çok insan ölecek. 5- Pascal Nouma'nın ölümü çok rezaletti bence. Yani tofita reklamı izliyormuşum gibi hissettim. Bi baktım, öldü. 6- Anladığım kadarıyla, en son 3 hafta önce birileri daha bu gemiyi bulmuş, ama ölmüşler. 7- Bak aklıma geldi, O kadar tnt'yi nerden buldular bunlar be. Ayrıca bir sahnede, pot diye geminin haritası çıktı ortaya şok oldum. 8- Filmdeki kızı Ripleyi benzettim. Bence bu filmin 4. versiyonunu da çekerler, bizim kadın the Chosen olur felan. 9- Ben bu aralar çok konuşmaya başladım, ikileyim.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sum41 Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Ghost Ship SUXXXXX BERBATTTTTTTT BARBATTTTTTTTTTt[hline]We Are The Champions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 çok klasik bir söz olucak ama Zevkler ve renkler tartışılmaz (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Ya ben bu filme çok benzeyen bi filmi daha önce televizyonda izlemiştim. Same old sh!t yani :-P[hline]®© Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar