Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Kapılardaki giriş azıcık daha sıkı tutulmalı. Ama o zamanda deli gibi trafik olur. Valla ortasını bulmaları lazım. Üniversitenin kimliğine benzer herşeyi gösteren giriyo içeri.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 o da sadece öğleden sonraları. sabahları kimlik bile sormadan alıyorlar. bunun yanında başka bir kimliğini bırakarak da girebiliyorsun içeri çok kolay içeri birşeyler sokmak yav odtüde sinek bile almıyorlar içeri keşke öyle olsa. trafik mrafik olsun o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 valla ben ne zaman derse geç kalsamböyle takside falan olsam durduruyorlar kimliği tam çıkartıyorum adam geç diyor.sırf durdurmak için durduryor orda ne göstersen geç diyecek adam[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bunu yapanı tanımlamanın bi yolu yok.ediceğimiz hiç br küfür hiç bir tanım bunu yapanları açıklayamaz. cidden kinimi ve sinirimi dizginliyorum.ama bıraksamda elimden birşey gelmeyecek biliyorum. ankarada devlet dairelerine bişi olmaz. sadece atatürk bulvarı üzerindeki elçiliklerin ordan uzak durun. filistinden açıklama gelmiş ramazan cihat ayıdır diye. eğer bu açıklama doğruysa yarın kadir gecesi. asıl yarın'dan korkalım.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: Ra_d, 20 November 2003 16:13 tarihinde demiş ki: bunu yapanı tanımlamanın bi yolu yok.ediceğimiz hiç br küfür hiç bir tanım bunu yapanları açıklayamaz. cidden kinimi ve sinirimi dizginliyorum.ama bıraksamda elimden birşey gelmeyecek biliyorum. ankarada devlet dairelerine bişi olmaz. sadece atatürk bulvarı üzerindeki elçiliklerin ordan uzak durun. filistinden açıklama gelmiş ramazan cihat ayıdır diye. eğer bu açıklama doğruysa yarın kadir gecesi. asıl yarın'dan korkalım.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Dogru asil yarindan korkalim....[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 +1[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 ankara? shit[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Arap ülkelerinde ramazan 1 gün erken başlıyor diye biliyorum. O zaman bugun kadir geceleri onların.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 kadir gecesinin hangi gece olduu belli diil. onunla alakalı olduunu da sanmıyorum bişeyin. ha yarın yine olaylar olabilir o ayrı bi mevzuu.. ayrıca Ra_d doru sölemiş. Amerika hatırlatan yerlerden, elçiliklerden, uzak duruverin bi süre..[hline] ..scripta manent [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 20 November 2003 16:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Mc Donalds ?[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SandroNightFall Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Sanırım yrn saldırı olmaz çünkü biraz ara verirler ve hani güvenlik gene azalsın, hafiften ortalık sakinleşsin sonra gene vururlur... [Bu mesaj SandroNightFall tarafından 20 November 2003 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 yarın türk amerikan derneğinde GRE deneme sınavım vardı. gitmesemmi acaba ne dersiniz?[hline]is this the bank? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 gitme. alt tarafı bir deneme sınavı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 okulun kapisinda durdurulmanin tek amaci sticker satmak. sadece stickersiz arabali bilkent ogrencilerini almiyorlar iceri. kimlik veren herkes istisnasiz giriyor. Durduruyorlar ama gostermelik, kimlik almak icin.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 sanki canlı bomba kimlik bırakınca cok işine yarıcak ha.. gülseqmi aglasaqmı halimize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bide zaten doğu kampüste iyce saçma bişey var, otobüsle gittiniz dielim, otobüs nizamiyede duruyo ve içerdekilerin kimliklerine bakılıyo. ama orda iner ver yürürseniz kimliğe flan bakan yok. adam bi sırt çantasında çok rahat elini kolunu sallaya sallaya istediğini sokabilir yani içeri. böyle de sıkı bi güvenliğimiz var[hline]is this the bank? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: RogueNoir, 20 November 2003 17:45 tarihinde demiş ki: bide zaten doğu kampüste iyce saçma bişey var, otobüsle gittiniz dielim, otobüs nizamiyede duruyo ve içerdekilerin kimliklerine bakılıyo. ama orda iner ver yürürseniz kimliğe flan bakan yok. adam bi sırt çantasında çok rahat elini kolunu sallaya sallaya istediğini sokabilir yani içeri. böyle de sıkı bi güvenliğimiz var[hline]is this the bank? Evet. Aynen dediğin gibi. Yürüyerek geçene laf etmiyorlar nedense.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XanThie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Size tavsiyem 1 ay falan kalabalık yerlere gitmeyin... 1ay da bitmez ama şu an insanlar telaşta biraz avde durmakta fayda var. ufak şeylerden telaş ederiz arık. bu yüzden ben uzun süre caddeye çıkmam. karşıya geçmem. Cadde de büyük tehlike altında...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yagmurdamlasi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 anıtkabire bomba sokmak kasar biraz, artık ona da el atarlarsa iç savaş bile çıkar[hline]always on The Claymore always next to Othranks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Bi ara Anıtkabir'e uçakla dalmayı planlamışlardı. Yapamadan bulunmuştu teröristler.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 rogue aynı şekilde merkez kampüse de giriliyor herhalde bundan sonra iş biraz ciddiye alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 o günden beridir anıtkabirin iki yanında iki tane uçak savar var.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 O işe niyetlenen adam bir şekilde içeri girer istediğini yapar. Önemli olan yapılan eylemden sonra cezasız kalınmamasıdır. Eğer adamlar yakalanamıyor, arkalarındakiler bulunamıyorsa neden bir daha yapmasınlar ki?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 said: regulus, 20 November 2003 15:17 tarihinde demiş ki: bir gün gitmedim okula neler olmuş ya çok enterandır lisedede bir kez gitmediğinde okulda bomba ihbarı yapılmıştı hmm neyse yukardaki linkte sınav dönemi olduğu için bir öğrenci tarafından yapılmıış olabilir yazıyor ama hiç sanmıyorum ben böyle bir günde böyle bir yalan söylenmesi zor gibi[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Aynen ben de gitmedim bugün. Bu arada metro, armada, migros vs. yerlere dikkat etmek lazım bu aralar. Ben o kadar ciddi olduğunu bilmiyordum olayın, yani sadece öyle İstanbul olayları yüzünden tedbir olarak oldu sanıyordum. O hamile kılığındaki canlı bomba olayı doğruysa boku yedik ..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 [Bu mesaj Peradur tarafından 20 November 2003 19:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar