Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Soyadını hatırlayamadığım Ufuk adlı şarkıcının (Ercan Saatçi ile grubu vardı galiba) yaptığı bir oyun programı vardı.Amigalarla multiplayer oyun falan oynuyorlardı,ilk 8 kişi başlıyordu pacman türevi bir oyunlar sonra teker teker eleniyorlardı.Eleneni çukura(!) falan atıyorlardı.Bununla ilgili birşeyler hatırlayan var mı?..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ilk defa senden duydum ya merak ettim nası bişey 8: hangi kanal daydıki ?[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Pek hatırlamıyorum ama Show olması muhtemel.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ooo hatırlıyorum,hele o çukur kapısının önünde bekleyen 2 heriften korkuyordum ben oy,yarışma başlamadan önce oyunculare kendilerini tamıtıyolardı,tanıtırken bişiler yapıolarda,bazen satrançoynolar,bazen kas çalışırken kendilerinitanıtıolardı fln,güzelbişidi[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 atv de yayınlanıyodu. adı eliminator yada eleminator olması lazım.yanlız o yarışmanın rahat bi on senesi var.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 evet amiga'da lotus oynadiklarini hatirliyorum lotus 3tu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 10 yıl da olabilir tabii hafıza pek kuvvetli değil,sadece okuldan geldiğimde kendimi tv'nin karşısına attığımı ve programı göz kırpmadan izlediğimi hatırlıyorum.Terminator'un platform oyunu vardı nefis birşeydi o hatta durun bir romunu arayım yada bilen varsa bana versin bir link.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 "BIG BOY EMRE" yi nasıl unutabilirim? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 O neydi?Ben unutmuşum :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 euhe hatırladım şimdi süper bişeydi ya =P[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Birden kafamda bir şimşek gibi çarptı yarışma peh be bende de amiga vardı o dönemde ordan oyun beğenir alırdım :) deli gibi izlerdim :)[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Amiga mı geçmişte sattığıma hala çok pişmanım :([hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 hmm karakterler vardı onlarla oynardı yarışmacılar inek şaban bile vardı böyle elinde joysticklerle gezerdi[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Bende hatırlıorum. Yannız sadece bir yeri aklımda kalmış. Sunucu birini çukura gönderirken "Beyler, atın !" diye bağırıodu ehhehe.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Atılanlar bağrıyodu 'ağğpii gurban olim atmaaa!.,acıyınn bana' diye , heh :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 20 November 2003 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar