Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

5-6 yıl önceki oyun/yarışma programı...

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Soyadını hatırlayamadığım Ufuk adlı şarkıcının (Ercan Saatçi ile grubu vardı galiba) yaptığı bir oyun programı vardı.Amigalarla multiplayer oyun falan oynuyorlardı,ilk 8 kişi başlıyordu pacman türevi bir oyunlar sonra teker teker eleniyorlardı.Eleneni çukura(!) falan atıyorlardı.Bununla ilgili birşeyler hatırlayan var mı?..[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a ; Grynn , Botanika)

Sosyal ağlarda paylaş

ooo hatırlıyorum,hele o çukur kapısının önünde bekleyen 2 heriften korkuyordum ben oy,yarışma başlamadan önce oyunculare kendilerini tamıtıyolardı,tanıtırken bişiler yapıolarda,bazen satrançoynolar,bazen kas çalışırken kendilerinitanıtıolardı fln,güzelbişidi[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup.
And when he gets to Heaven
To Saint Peter he will tell.
One more soldier reporting, Sir
I've served my time in Hell!

Sosyal ağlarda paylaş

10 yıl da olabilir tabii hafıza pek kuvvetli değil,sadece okuldan geldiğimde kendimi tv'nin karşısına attığımı ve programı göz kırpmadan izlediğimi hatırlıyorum.Terminator'un platform oyunu vardı nefis birşeydi o hatta durun bir romunu arayım yada bilen varsa bana versin bir link.[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage

Sosyal ağlarda paylaş

Atılanlar bağrıyodu 'ağğpii gurban olim atmaaa!.,acıyınn bana' diye , heh :)[hline]Silphatos Iceheart

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 20 November 2003 19:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...