Kendersever Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 başlık gayet açık unutamadıınız iyi sonuç bekleyip s..p sıvadıınız sınavları ders/beklenen not/alınan nota göre yazalım eelenelim falan (ulan aalıcam yaa) SAT II German w/Listening 650/800->560/800 SAT II Math 1c 650/800->580/800 Fizik Lise 1 90/100->41/100 sonacıma buyuk ihtimal next sat II results will be the same or something near to those bide almanca lise 1 sınavları var benki 5sınıftan beri deli gibi almanca goren biriyim kadına 90lık kaat verip paso 45 max 47 alırdım o sene (sınav kaadı aynı olan bi arkadaşın kaadı başka bi hoca okuduunda adam ne gariptir ki 76 falan alıodu en dusuk...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 mat 13 fzk 10[hline]evden mp jk3 oynamak senin neyine 56k bağlantıyla. 1.5 saat uğraşır bağlanamassın işte böyle I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 analitikten 85+ bekliodum 68 geldi hayret olay ya amma puan kırmış adam.[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 geçen sene tarihten 80 bekliodum 35 gelmişti ölmüştüm gebermiştim nasıl olur ya falan demiştim.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 geçen yıl matematik sınavı,feci kopya çektik,kaynak bendeydi(kitap)o yüzden tabi kopyayı herkese ben vericektim ama en çok notu ve kolayı ben alıcaktım tabi,ama öyle olmadı herkes 90-80 gibi notlar alıyor sınıf haha-hihi,herkes mutlu,en düşük not 87,herkes sırası gelince soruyır hocam5 puanı nerden kırdınız,hocam 3 puanı nerden kırdınız,bana sıra geldi,68almışım,hocam 30 puanı nerden kırdınız demiştim hocaya[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 hazırlıktayken ( iki sene önce ) çok bomba bi ingilizce essay yazdığımı düşünüyodum 80 - 90 beklerken 45 geldi ama sınıfta 15 tane bir ve sıfır vard sınıf 25 kişi bu arada bn en azından iki lamıştım :))[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 fizikden 80 beklerken 41 geldi bu sene ilk fizik sınavında[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Her sınavdan daha yüksek beklerdim ama bir türlü hakettiğimi vermediler :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 SAT ye giren baska biri daha mi var burda, hos valla tum SAt matematik sinavlarindan 800 beklerim, SAT I 760 geldi, 2 IC 790 2 IIC 800 geldi :) Genelde bekledigimin altinda almam ustunde alirim, cunku dusuk alacagim sinavi biliyorumdur zaten :)[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ehue ben edebten 90 bekliodum 74 geldi tarihten yine 75 fln bekşiodum 63 geldi fizikten 15 bekliodum 25 geldi :) biodan yine 90 bekliodum 74 geldi[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 tarih 95 bekliodum ---> 68 geldi (hoca fazla bilgiden not kırmış) coğrafya 95 bekliodum -->75 geldi (yarın öğrenicem nie böyle diye)[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 valla bana taaa bikere ortaokuldayken(yaklaşık 5-6 sene önce) tam tersi olmuştu 45-50 falan beklediğim sınavdan 93 almıştım hemde Matematik sınavıydı. -------------------------- Başka bi durumda arkımın başına geldi lise 1 deyken fizik sınavında kagıtları degısmıstık. O önce kendı kagıdını yaptı sora benımkını yaptı. Sora sonuclar okundugunda ben 75 aldım o 50 :D[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 geçen matematik sınavından 30 bekliodum 7 aldım:D[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 bende matematikten 20 bekliyodum 60 aldım ama bu topic e uymuyo sanırım[hline]i love this game! Yatay kuvvetlerin,düşey bileşimi... [Bu mesaj Fistan tarafından 19 November 2003 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 ehehereher ben hesap makinası ile sinüs kosinüs hesaplayamayınca 100 alıcaam kaattan 45 aldım ne diyim[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 kimyadan 70 bekliyodum 49 geldi. dinden 70 bekliyodum 34 geldi. lol[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 matematik ve dinden 100 bekliyordum. din 100 mat 95 ağlayacam. annem kesin keser beni. :lol:[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Lisede RazorJimmy'le mat sınavına girdik işte.. ikimizde full tam kaat doldurup verik sınavı.. normal geçmişti böle ne biliyim 70 falan bekliyoduk.. sora işte veli toplantısında açıklanacağı sölendi sınav sonucunun.. annemler eve bi geldi ben 14 almışım raz ise "0".. baya neşeliydi :P[hline]Opeth zamanında demişki, I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Lisedeyken matematik çalışmazdım sınavda kendi yollarımı bulup öyle çözerdim, hocada anlamazdı. 10 soruyuda yapardım 50-60 alırdım. Tabi her sınavdan sonra "hocam höaa bu ne lan" şeklinde masasına yürüdüğümü gören hoca sıkılıp yükseltirdi notumu. Üni de en fazla 10 beklerken 5 geldiği oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bugün saat 14 te sınavım var 12 de okula gidip iki saat hızlıca bakacam sonrada yaptım sanacam 25 falan gelecek en fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Sınav saatinden önce ki 2-3 saate bilinçli çalışma gibisi yoktur. Konuya hakim biri bulunur ve kısa kısa sınavda çıkma ihtimali yüksek yerler anlattırılır. Ve genelde min. curve alınır.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Analitik Geometri 95 beklerken 15 geldi[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar