patara Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 On=@GetHit IF IF ==i_blackrock_CLOSED_HELM findid.i_rune_poison.remove [EOF] i_blackrock_CLOSED_HELM itemi kafamızdayken zehir yemicez. Hata nerede hata olmaması gerekiyor. id kısmını type yapınca karşılığınıda t_armor yapınca sorun yok ama blackrock itemi neden algılamıyor sorun nerde sizce ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 bence kendine yeni item yap black rock kullanma ne bilem poison resistance die bi item yap kendine o zaman problem kalmaz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Bunu Tables e ekleyip yapabilirsin On=@Spelleffect if ((=20 ) && (=s_poison)) IF (==i_blackrock_CLOSED_HELM ) src.findid(i_rune_poison).remove endif endif Yada bunu blackrock closed helm in altina ekleyip yapabilirsin. ON=@Spelleffect if ((=20 ) && (=s_poison)) src.findid(i_rune_poison).remove endif[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 jonq bu sayede sadece atılan in nox lardan etkilenmeyecek anladığım kadarı ile. Yane atıyorum bi poison element tende etkilenmemesi için ne ekleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 said: patara, 19 November 2003 15:42 tarihinde demiş ki: jonq bu sayede sadece atılan in nox lardan etkilenmeyecek anladığım kadarı ile. Yane atıyorum bi poison element tende etkilenmemesi için ne ekleyebilirim Poison elemental npc'sinden damage almayayım diyorsan o NPC'nin altına ON=@DAMAGE triggerına benzer bir sistem koyarsın.. ON=@damage IF (==i_blackrock_CLOSED_HELM ) return 1 endif else return 0 Olmayabilirde ama vardır bir hata deneyemiyorum şimdi..[hline]Ben Ice , Black Ice!.. PaSCaL21, 15 November 2003 23:03 tarihinde demiş ki: yeniyim ama seviyeliyim.. ------------------------------------- Bana mail mı atcen? Bu da MSN koç --> [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mami Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Arkadaşlar peki diyelim full set giyince innoks yemesin ne yapmalıyız acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 elseif'le genişletebilirsin...[hline]Ben Ice , Black Ice!.. PaSCaL21, 15 November 2003 23:03 tarihinde demiş ki: yeniyim ama seviyeliyim.. ------------------------------------- Bana mail mı atcen? Bu da MSN koç --> [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar