patara Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 On=@GetHit IF IF ==i_blackrock_CLOSED_HELM findid.i_rune_poison.remove [EOF] i_blackrock_CLOSED_HELM itemi kafamızdayken zehir yemicez. Hata nerede hata olmaması gerekiyor. id kısmını type yapınca karşılığınıda t_armor yapınca sorun yok ama blackrock itemi neden algılamıyor sorun nerde sizce ??
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 bence kendine yeni item yap black rock kullanma ne bilem poison resistance die bi item yap kendine o zaman problem kalmaz[hline]
jonq Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Bunu Tables e ekleyip yapabilirsin On=@Spelleffect if ((=20 ) && (=s_poison)) IF (==i_blackrock_CLOSED_HELM ) src.findid(i_rune_poison).remove endif endif Yada bunu blackrock closed helm in altina ekleyip yapabilirsin. ON=@Spelleffect if ((=20 ) && (=s_poison)) src.findid(i_rune_poison).remove endif[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it.
patara Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 jonq bu sayede sadece atılan in nox lardan etkilenmeyecek anladığım kadarı ile. Yane atıyorum bi poison element tende etkilenmemesi için ne ekleyebilirim
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 said: patara, 19 November 2003 15:42 tarihinde demiş ki: jonq bu sayede sadece atılan in nox lardan etkilenmeyecek anladığım kadarı ile. Yane atıyorum bi poison element tende etkilenmemesi için ne ekleyebilirim Poison elemental npc'sinden damage almayayım diyorsan o NPC'nin altına ON=@DAMAGE triggerına benzer bir sistem koyarsın.. ON=@damage IF (==i_blackrock_CLOSED_HELM ) return 1 endif else return 0 Olmayabilirde ama vardır bir hata deneyemiyorum şimdi..[hline]Ben Ice , Black Ice!.. PaSCaL21, 15 November 2003 23:03 tarihinde demiş ki: yeniyim ama seviyeliyim.. ------------------------------------- Bana mail mı atcen? Bu da MSN koç --> [email protected]
mami Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Arkadaşlar peki diyelim full set giyince innoks yemesin ne yapmalıyız acep?
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 elseif'le genişletebilirsin...[hline]Ben Ice , Black Ice!.. PaSCaL21, 15 November 2003 23:03 tarihinde demiş ki: yeniyim ama seviyeliyim.. ------------------------------------- Bana mail mı atcen? Bu da MSN koç --> [email protected]
Öne çıkan mesajlar