Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Posterler hakkında birkaç topic açılmış ama hiçbirinde düzgün bir cevap yok.. Bu topicin de sonunu hayırlı görmüyorum. Ama belki bilen vardır diye insanların dikkatini çekeyim dedim.. Evanescence'in Amy Lee'si, Ghost Busters Extreme'in Kylie'si ve Nightwish'in Tarja'sının posterlerini satan bir dükkan veya internet sitesi biliyor musunuz? Ankara'da Karumda açılan yere baktım ama bulamadım.. Blue Jean'in Amy Lee posteri verdiği bir sayısını buldum odamda süper bir resmi, hemen astım.. Şu Karum'daki yerde çok hoş bir Opeth (albüm kapağı sanırsam) buldum en yakın zamanda gidip alcam..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Gece dileğinin fan sitesinde vardı diye hatırlıyorum da. Amy aşkım benim bilsem söylemem:P şaka bir yana fan sitelerinden getirtebilirsin...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 hmm.. link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fragrant Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Amy benim laaaaaaaaaaaaaannnnn!!!!!!!!!!!!!!!![hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 *!BoneCrusherın nereye doğru kaydığına meraklı gözlerle bakar*[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 OHA tarja mı, yok sana tarja falan. tarja nerelere kadar düştü ya peh haha[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Buda kayıyor hafiften :) AMy Lee posterleri falan filanı bende bulamadım. Şimdi sana bir soru. Hangi ayda verdiler o posteri blue jean ile? bulayım hemen[hline]-Sıraya bak hayatta yetişemeyiz-B planı zamnı kızlar*Bildik fon müziği*-Abi kıza bak.Üff bide saçlarını sallamasa.Neden sallıyor anlamadım-Vauw...Lan!Ulan kıza bak bizim sıramıza girdi. Gel lan buraya*Çat çut-Flaş flaş. İki genç sırada önüne geçen kızları döverek hastanelik etti.Solufain"Hakettiler.Ben o sırada kaç saat bekledim"yorumunu yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 amy lee posteri bulman zor valla ama ben neten cok sağlam resimlerini buldum amy nin bunları büyük boy kagıda bastırıcam bakırkoyde bi baskı yerinde onud ascam duvarıma kendi posterimi kendim yapcam :) hatta photoshop da arklara bişiler hazırlatıp onuda bastırabilirim :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 olabilir aslında da direk poster olsa süper olur..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 up[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueNoir Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 karumda yeni açılan yer nedir? neresinde, ne satiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 en üst katta, poster, sticker felan filmlerle ilgili bir sürü eşantiyon satıyor.. bu hafta sonu opeth posteri getircek adamlar bana ben de gidip alcam..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 up :[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 allposters.com'da yok mu ? bakamadım ayrıntılı olarak birazdan kursa gitceim için ama içim acıdı kimse forumuna adam gibin bişi yazamamış gerçi ben de yazamadım galiba ama genede belki işe yarar bone..[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 koskoca nigthwish'ide Evanescence gibi beyinsiz guruplar ile piyasa grup etmiyelim.[hline]icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar