regulus Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 http://www.ideefixe.com/poster/tanim.asp?sid=BDIEUFB5ZM8MLRN8DM26&referer=78913 ilginç aslında bir dl manyağı olarak hoşuma gitti ama 9 milyon verilir mi buna...verilmez gibi geliyor ama dengesiz,gaza gelmiş bir anıma denk gelirse alabilirim de bilemem :)[hline]CsnFrp What is Regulus? canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki: regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 artık her yerde göre göre kustupum elmore (köti kaliteden değil de sık göremkten) çizimlerinden oluşan bi takvim zor satar bence. İnsan, bi yarışma açar takvim yapıyoruz die, az çok maddi bi ödül koyar üstüne bak nasıl yenişeyler çıkıyor. Benim scanner ın yanında gelen zalak progamla bunu yapmak 5dk eğer aynı resimeleri kuallanacaksam neden para ödeyeyim ki üstüne. Al aç fireworks de küçült sonra özalit de bastır 600.000 tl ye (a4 başına tabe )[hline]Sanat benim içindir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 30 x 30 takvimler, poster'i bilemem. Golgei-Kahn, yap abicim aynısını. Bastır 600,000TL'ye, sat millete 7-8 milyona. Bağırırsın ordan alma, burdan al daha ucuza diye birde tam olur üstüne. Ne muhalefet adammışsın yahu![hline]Life is just a dream. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Sağlam birşeye benziolar ama pahalı bea Gider bi kitap daha alırım daha iyidir.[hline]Avatar Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: Magic, 14 November 2003 08:59 tarihinde demiş ki: 30 x 30 takvimler, poster'i bilemem. Golgei-Kahn, yap abicim aynısını. Bastır 600,000TL'ye, sat millete 7-8 milyona. Bağırırsın ordan alma, burdan al daha ucuza diye birde tam olur üstüne. Ne muhalefet adammışsın yahu![hline]Life is just a dream. yapıyorum .bine olayım :P şu zalak mat vizesi geçsin (haftasonu sınav bi tek biz de var herhal) Pazar sabahı deli bi tane yapıyorum aha yazıyorum şuraya beleş hemide :)[hline]Sanat benim içindir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 hayir, bircok okulda var haftasonu sinav.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 misal şöle bi beş dk yaptığım özensiz bişi var alın bakem http://pictures.care2.com/view/2/211507613 Sanat benim içindir... [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 14 November 2003 23:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 14 November 2003 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Diğeride buna benzeyecekse hiç almayayım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 muhah magic +1 beleşe verseler asmam duvara :)[hline]Grandmaster Hamburger Sam, 14 November 2003 02:47 tarihinde demiş ki: ekşisözlüğü objektif kaynak olarak kabul edeceğime gider uludağ maden suyunu kaynak edinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 bu sıtelerden bı sey almak guvenlımıdır[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 zuh hatta lol :) ulem zati beleşe hem diğeri daha mı güzel ki bundan koca koca harfler kıçı kırık bi arkafon denemesi (paso aynı kemer her ay felan) inandına kascam şimdi[hline]Sanat benim içindir... İşte 2003 yazısını kaldırırm sol yukarı daki Kasım yazısı üç boyut kattın mı hoş olur sağ üstteki rakamlara da netlik lazım [Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 15 November 2003 02:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Llama, ideefixe Türkiye içinde bu işi en güvenilir şekilde yapan firmadır belkide. Yapabilirsin çekinmeden. Bir tek ideefixe verilmiş zaten.. Yawrum, gölgem O aynı dediğin kemerler, koca koca harfler, senin sarışın fontlarına 5 basmış, 6 çarpmış. Kasmamak lazım fazla.. (hehe)[hline]Life is just a dream. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ideefix ten daha once çok alişveriş yaptim ... 1 gün bile geciktirmeden bi damla bile sorun çıkmadan aldim alacaklarimi....[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 kadıköy penguende gördüm 13 milyon tl ama güzel alacağım bir gün[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 yıh yıh yıh[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 hoş bişey bence böle materyellerin çıkması gerek.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 said: Magic, 15 November 2003 07:27 tarihinde demiş ki: Llama, ideefixe Türkiye içinde bu işi en güvenilir şekilde yapan firmadır belkide. Yapabilirsin çekinmeden. Bir tek ideefixe verilmiş zaten.. Yawrum, gölgem O aynı dediğin kemerler, koca koca harfler, senin sarışın fontlarına 5 basmış, 6 çarpmış. Kasmamak lazım fazla.. (hehe)[hline]Life is just a dream. yaw 5dk hazırladım ben onu allala güzel olacak göreceksiniz[hline]Sanat benim içindir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 gölge haklı verilmez buna para ya yapın evinizde bi tane asın duvarınıza[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 baslıyım ordan alısverıse o zman[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 1 ay kadar once maille yollami$lardi Ankira'dan ... adesi werem.. Takvim[hline]Imzam = Ernesto Guevara de la Serna IcQ UiN = 488945 E - MaiL = [email protected] NøT= *immune to terlik shield sahibidir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 http://pictures.care2.com/view/2/793655943 Güzel Font yaratabildiğime güzel bi örnek versem mesela mag. İnsan hevesini kırmasan uyuz herif :P[hline]Sanat benim içindir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 yürü be gölge yıkan kim tutar seni![hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 ehu :)[hline]Sanat benim içindir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Güzelim böyle bir fontla hazırlayacaksan hiç hazırlama sen zaten ;)[hline]A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 hay allah kardeşim resme hangisi uygunsa o font da yapacaktım aman eklere dikkat diyorum[hline]Sanat benim içindir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar