Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dragonlance Takvimi

regulus

Öne çıkan mesajlar

http://www.ideefixe.com/poster/tanim.asp?sid=BDIEUFB5ZM8MLRN8DM26&referer=78913

ilginç aslında bir dl manyağı olarak hoşuma gitti ama 9 milyon verilir mi buna...verilmez gibi geliyor ama dengesiz,gaza gelmiş bir anıma denk gelirse alabilirim de bilemem :)[hline]CsnFrp
What is Regulus?
canbir, 12 November 2003 21:49 tarihinde demiş ki:
regulus:her konuda bi msjı mutlaka bulunan,canısı şekersi,bülüğü büzülüşecesi kişi
Sosyal ağlarda paylaş

artık her yerde göre göre kustupum elmore (köti kaliteden değil de sık göremkten) çizimlerinden oluşan bi takvim zor satar bence. İnsan, bi yarışma açar takvim yapıyoruz die, az çok maddi bi ödül koyar üstüne bak nasıl yenişeyler çıkıyor. Benim scanner ın yanında gelen zalak progamla bunu yapmak 5dk eğer aynı resimeleri kuallanacaksam neden para ödeyeyim ki üstüne. Al aç fireworks de küçült sonra özalit de bastır 600.000 tl ye (a4 başına tabe )[hline]Sanat benim içindir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Magic, 14 November 2003 08:59 tarihinde demiş ki:
30 x 30 takvimler, poster'i bilemem.

Golgei-Kahn, yap abicim aynısını. Bastır 600,000TL'ye, sat millete 7-8 milyona. Bağırırsın ordan alma, burdan al daha ucuza diye birde tam olur üstüne.

Ne muhalefet adammışsın yahu![hline]Life is just a dream.

yapıyorum .bine olayım :P
şu zalak mat vizesi geçsin (haftasonu sınav bi tek biz de var herhal) Pazar sabahı deli bi tane yapıyorum
aha yazıyorum şuraya
beleş hemide :)[hline]Sanat benim içindir...
Sosyal ağlarda paylaş

zuh hatta lol :)

ulem zati beleşe
hem diğeri daha mı güzel ki bundan koca koca harfler kıçı kırık bi arkafon denemesi (paso aynı kemer her ay felan)
inandına kascam şimdi[hline]Sanat benim içindir...

İşte 2003 yazısını kaldırırm
sol yukarı daki Kasım yazısı üç boyut kattın mı hoş olur
sağ üstteki rakamlara da netlik lazım

[Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 15 November 2003 02:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Llama, ideefixe Türkiye içinde bu işi en güvenilir şekilde yapan firmadır belkide. Yapabilirsin çekinmeden.

Bir tek ideefixe verilmiş zaten..

Yawrum, gölgem

O aynı dediğin kemerler, koca koca harfler, senin sarışın fontlarına 5 basmış, 6 çarpmış. Kasmamak lazım fazla.. (hehe)[hline]Life is just a dream.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Magic, 15 November 2003 07:27 tarihinde demiş ki:
Llama, ideefixe Türkiye içinde bu işi en güvenilir şekilde yapan firmadır belkide. Yapabilirsin çekinmeden.

Bir tek ideefixe verilmiş zaten..

Yawrum, gölgem

O aynı dediğin kemerler, koca koca harfler, senin sarışın fontlarına 5 basmış, 6 çarpmış. Kasmamak lazım fazla.. (hehe)[hline]Life is just a dream.

yaw 5dk hazırladım ben onu allala
güzel olacak göreceksiniz[hline]Sanat benim içindir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...