Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Dinlediğiniz Radyo kanalları, programları ve djleri neler? Djlerin yaptığı aptal techno mixler (Prodigy ve Chemical Brothers gibi techno müzik koysalar olmaz illa "Kakalin" ve "another brick in the wall" gibi şarkıların aptal remixleri olcak) ve zencilerin soul+hiphop tarzı garip şarkılarından sıkıldım.. Oldies, metal veya teomandan başka diğer Türk rockerları (kurban, şebnem ferah vs..) çalan radyolar arıyorum ama bulamadım.. Radyolarda bir oldies geçiyor. Onu dinliyorum ama arkasından missy elliot çıkıyor.. Şebnem Ferah ya da Kıraç çıkıyor. Dinliyorum arkasından Petek Dinçöz çıkıyor DJ'e kafa gömesim geliyor.. Bu yüzden bir klasik müzik kanalı buldum onu dinliyorum.. Kendimi klasik müziğe bıraktım petek dinçözlerden uzaklaşmak için.. -------- -------- Peki bildiğiniz radyo kanalları siteleri var mı? Ya da bu radyo kanallarının sitelerini içeren bir site?[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Ben capital radio dinliyom 99.5 bide eksen. genelde pop çalıyo capital ama bazen rock da çalıyo oda pop rock. ama kaliteli bi radyo [Bu mesaj Fistan tarafından 17 November 2003 12:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Abi bu kadar uzun c/p yapmana gerek yoktu.. Benim elimde zaten tempo'nun verdiği bir ek var, içinde ankara'da çıkan tüm radyolar var.. topicin başlığına bak bir daha.. dinlediğiniz radyo kanalları ve bildiğiniz radyo siteleri..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 batı raodyo var ızmırde yerel sanırım onu dınlıyorum baskada dınlemıyorum (arada)[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 RadyoÜniversite (Sadece Burası için :P) www.selcuk.edu.tr den ulaşılır. Radyo 5 (Bilmeyen?) Genç Efem(Sadece burası içiN :P)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 izmirdeyim izmir radyosu ikiside radyo 35 (9-12 arası hikaye anlatıyorlar 2-3 şarkıda bir hikaye fln) radyo 9 eylül (üniversite radyosu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 100.5 joy fm hosuma gider ayrica yahoo radio channels da love da iidir diorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Powerfm Türk'ü seviyorum ben.[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2003 Kısaca Power Türk'te diyebiliriz :)[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar