Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Horacegoesskiing showcase

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

Çok başarılı olmuş
Resimdeki çizgilerin genelde dikey olması resimdeki kızgınlığı bağırmayı bir nevi negatifliği daha ön plana çıkarmış

Ayrıca iki zıt rengi yan yana kullanman adamın daha belli olmasını sağlamış.

Yani ona daha can vermişsin, hareketli olmuş[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate

Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır
Sosyal ağlarda paylaş

ilginç bir çalışma (adama göre)sağ kolu biraz büyük gibi geldi, büyük değilde ne bileyim bi değişik geldi, ayrıca ben mavi rengi sevmedim, fikir güzel canlı bi görünüm vermş ama mavi yerine kırmızı mesela daha iyi olurdu bence[hline]In the grace... of the love
we rise in pain...
and death is not far away
soon we'll sleep
and never wake up again...
Sosyal ağlarda paylaş

anime, flash animation, çizgi film veya çizgi roman yapmak istiyorum.
ama bakıyorum da, uncanny x-men çizerleri, 394'üncü çizgi romanı çizinceye kadar birçok evreden geçmiş. 1 ile 394'ü yanyana koydum, valla arada çok fark var..
430'lara felan geldiler şimdi.

430 sayı boyunca adamlar resmen evre evre çizmişler. Hikaye, çizimler felan o sürede çok gelişmiş.

Lise'de koleje gitmek yerine çizim liselerine, Üniversite'de de tıp yerine çizim hakkında biryerleri seçseydim, belki şu an kendi çizgiromanımı yapıyor olurdum. (kolej ve üniversiteye verdiğim parayı ayırsaydık şimdi bir çizgiroman şirketi açılırdı o parayla :D ).

Bir yabancı dil öğrenmek kadar zor şimdi bana çizim yapmak... Çok müthiş senaryolar yazabiliyorum. Ama flash ile bile birşeyler çizemiyorum... Yazık bana..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!!
(İmzamı iyi oku, çok şey var)
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
eridim ya.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...