Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Filmlerdeki Bilgisayarlar çok gariptir. "Acaba benim kullandığım PCler, PSler, Gameboylar bilgisayar değil mi?" Diye düşündürür.. Mesela kahramanımız şifreyi kıracaktır. "Actionboy" gibi basit bir şifreyi girer hemen şifreyi kırar. Uzun uzun deneme yanılmalara gerek yoktur, bizim kahramanımız süper hackerdır. Bilgisayarların en önemli özelliği, ne kadar eski bir bilgisayar olsa da, 3 boyutlu görüntüler içerir, bir oyunda ilerlermiş gibi bilgisayarı kullanabilirsiniz. Animasyonlu ekran görüntüleri ve menüler vardır. NASA'nın en güvenli ağ sistemine girebilmek için "Override Protection" gibi basit bir yazı yazmak yeterlidir. Virüs bulaştırmak ise daha da kolaydır. Mutlaka animasyonlu bir virüs olacaktır bu. Disketi sokarsın, anında bilgisayara virüs bulaşır. O kadar önemli bilgisayar, hatta ağ sisteminde bir norton antivirüs veya firewall kurmamışlardır.. En basit program hatasında veya işletim sisteminin çökmesi durumunda, işletim sisteminin şaşası gibi bir şaşa ile bilgisayar patlar, monitörden dumanlar çıkar. "Bul, Britney Spears" diye hangi bilgisayara yazarsan yaz, bu kadının doğum yerinden yaşadığı daireye kadar, bir sürü değişik resimleriyle birlikte, infosunu elde etmen çok kolaydır. Bu aradığın kişi, kimliğini saklamaya çalışan, çoktan unutulmuş bir kişi olsa da.. Bilgisayarda birşeyi yapman çok kolaydır, resmi seç, iki düğmeye bas, aha karşında resmin arkasındaki sır perdesi. İki düğmeye basmakla resimdeki herşeyi değiştirebilir, sakalları kesebilir, arkadaki çöl manzarasını deniz olarak değiştirebilirsin.[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Unutmamak lazım amerikada herkes 10 parnak klavye kullanır... hehe[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 ya böle bi forum daha önce açılmamışmıydı yoksa dejavu mu oluyor ? alala .. hatta ben demiştim ki çocuklar duymasında havuçun bilgisayar kullanmasına hastayım.[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Bu topic var. Ama şimdi onu uplıycam, biri diycek "yok hoca sinemalar bölümü bu açsaydın vizyon'a". Ayrıca ordaki konu farklı geldi bana.. Türk filmlerinden felan bahsetmiş, ben daha çok, dizilere ve filmlere de örnek olan Holywood klişelerini yazmak istedim..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruloss Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 çözünürlüğü ne olursa olsun herhangi resmdeki çoook uzakta belli belirsiz bi elemana zoom yapılarak sivilcesinden tanınması teknolojisine hastayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Bide filmlerdeki bilgsayarlarda işletim sistemi denen bişey yoktur, DOS da yoktur böyle çok acayip görüntüler olur nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Brazil filmindeki bilgisayarlardan tesini tanımam[hline]MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Swordfish kodadıkılıçbalığı hatırlatırım :D[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 said: Nukem_Verite, 14 November 2003 13:39 tarihinde demiş ki: said: Grudge, 23 July 2003 21:02 tarihinde demiş ki: bi de asla mouse denen mereti kullanmazlar. heralde estetik diil diye ? :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? , buna katılıyorum eheh güya en kompüterize film matrix'de bile yıl 2099, iki saat klavyede uğraşıyorlar millet can derdindeyken.. :-p çok iyi yazmışsın bone da bu ara bayağı akademik başlıklar açar oldun, hayaırdır? ;)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Grudge dejavu oldu sanırım aynı mesajı burayada atmışsın ahah[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 bişe daha ekliyelim: filmde disket yerine cd kullanılcaksa mutlaka o ufak cdlerden kullanılır[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Aaaa nası unutursunuz.. filmlerde çatır çatır 200 parmak klavye kullanılır ve hiç bi zaman mouse yoktur çat çat heryere giriş klavyedendir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 akademik topic mi bu? hmm hiç dikkat etmemişim...[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2003 lol süpersin Bone :)))[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Popeye, 05 November 2003 10:16 tarihinde demiş ki: başına vurmuş senin mumi helal süt emmiş bi kızla evermek lazım acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar