Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Filmler ve Bilgisayarlar

Bone

Öne çıkan mesajlar

Filmlerdeki Bilgisayarlar çok gariptir.
"Acaba benim kullandığım PCler, PSler, Gameboylar bilgisayar değil mi?" Diye düşündürür..

Mesela kahramanımız şifreyi kıracaktır. "Actionboy" gibi basit bir şifreyi girer hemen şifreyi kırar. Uzun uzun deneme yanılmalara gerek yoktur, bizim kahramanımız süper hackerdır.
Bilgisayarların en önemli özelliği, ne kadar eski bir bilgisayar olsa da, 3 boyutlu görüntüler içerir, bir oyunda ilerlermiş gibi bilgisayarı kullanabilirsiniz. Animasyonlu ekran görüntüleri ve menüler vardır.
NASA'nın en güvenli ağ sistemine girebilmek için "Override Protection" gibi basit bir yazı yazmak yeterlidir.
Virüs bulaştırmak ise daha da kolaydır. Mutlaka animasyonlu bir virüs olacaktır bu. Disketi sokarsın, anında bilgisayara virüs bulaşır. O kadar önemli bilgisayar, hatta ağ sisteminde bir norton antivirüs veya firewall kurmamışlardır..
En basit program hatasında veya işletim sisteminin çökmesi durumunda, işletim sisteminin şaşası gibi bir şaşa ile bilgisayar patlar, monitörden dumanlar çıkar.
"Bul, Britney Spears" diye hangi bilgisayara yazarsan yaz, bu kadının doğum yerinden yaşadığı daireye kadar, bir sürü değişik resimleriyle birlikte, infosunu elde etmen çok kolaydır. Bu aradığın kişi, kimliğini saklamaya çalışan, çoktan unutulmuş bir kişi olsa da..
Bilgisayarda birşeyi yapman çok kolaydır, resmi seç, iki düğmeye bas, aha karşında resmin arkasındaki sır perdesi. İki düğmeye basmakla resimdeki herşeyi değiştirebilir, sakalları kesebilir, arkadaki çöl manzarasını deniz olarak değiştirebilirsin.[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim.
Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu topic var. Ama şimdi onu uplıycam, biri diycek "yok hoca sinemalar bölümü bu açsaydın vizyon'a".

Ayrıca ordaki konu farklı geldi bana.. Türk filmlerinden felan bahsetmiş, ben daha çok, dizilere ve filmlere de örnek olan Holywood klişelerini yazmak istedim..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim.
Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 14 November 2003 13:39 tarihinde demiş ki:
said:
Grudge, 23 July 2003 21:02 tarihinde demiş ki:
bi de asla mouse denen mereti kullanmazlar. heralde estetik diil diye ? :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
,
buna katılıyorum eheh

güya en kompüterize film matrix'de bile yıl 2099, iki saat klavyede uğraşıyorlar millet can derdindeyken.. :-p

çok iyi yazmışsın bone da bu ara bayağı akademik başlıklar açar oldun, hayaırdır? ;)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...