Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 abi bonePart evcilik oynamıyorki bunlar savaş yapıyorlar :) o zaman mechleri nerde saklıyorlarsa orada emp de saklasınlar adamlar her türlü önlemi almak zorunda değiller mi :) sonu gelmez yani olayın. bu arada sam ördek vurma olayı süper euaeaae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 yani matrix revolutions da 77'de çekilen tv dizileri kadar isabetsiz gelecekbilim bakımından, bu sonucu çıkarabilir miyiz son mesajından sevgili unity? :)[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 hayir, simdi bu gun icin gelecekle ilgili teknolojik kehanetlerimizin hic cikmamasi soz konusu olabilir. denmis ki millet iste falanca zaman tft kullanmiycak. ben de dedim ki 77 lerde ay ussu alfa bile cok normal bir kehanet sayiliyor millet marstan bahsediyordu ki hicbiri olmadi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ha bide soylemeyı unutmusum ... eheh ... makıne lerın savası pause ladıları yerde ... tamam makıneler dalsa alacaklar olayı ama ... makıneler soyle bır slow moda gırıyor akvaryum balıgı modunda suzulmeye yada kedı modunda pus maya baslıyolar ... morfı amca hemen fırlıyor ortama dıgerlerı yanlarında falan ... 16 lık zıbıdı zıon a dalıyor eheh kurtulduk savas bıttı vsvsvs ... sonra makınelerden bırı saka yaptıkdıyor ve morfı ye hart dıye zokuyor kolu sonra naobi falan dıye gıdıyor ... zıbıdının kurtulduk dıyıp kollarını havaya kaldırmasıyla sırtından gırıp karnından cıkan bı sentınel kolu daha ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 cok ciddiye aldiniz filmi ya, alt tarafi film[hline]Donnie: Why do you wear that stupid bunny suit? Frank: Why are you wearing that stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 lol gene iyi burasi burda kitap almak icin shopa gitmisdim yeni 4-5 tane matrix kitabi yazmislar felsefesinden girmisler alakasiz aptal yerlerden cikmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 eueuh walla süper taktik. iki dakka duruyosun, dansediyosun falan. soona bi anda savaşa ikinci bi sürpriz imkanıyla tekrar başlıyosun :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 dün gece seyrettim ben de, threadi de 6. sayfaya kadar okudum, sonrasını okuyamadım ne yalan söyliim. önceden söylenmiş şeyler yazar da sizi sıkarsam kafama gözüme domates atabilirsiniz :)) efenim, filme 10 üzerinden 7 vererek başliim. reloaded'dan aksiyon anlamında zayıf, toparlama ve bi yerlere bağlama açısında güçlü bulduğumu da ekliim. sonuyla ilgili şahsi yorumum şudur: smith'in var olma amacı neo'yu ve herşeyi yok etmek idi. neo ona bunu yapma fırsatı verince smith amacını tamamlayıp yok oldu (everything that has a beginning, has an end). zaten smith'in bir nevi neo'nun evil twin'i olduğu defaatle dile getirilmişti film içinde, ikisi birden defolup gittiler. eh öyle olunca, neo'nun makinelerle yaptığı anlaşma gereği barış oldu, anladığımız kadarıyla matrix'in içinde yaşayan insanlardan isteyenler serbet bırakılacak ve zion'da yaşayabilecekler. diğer yandan makine-insan barışı çok da mümkün görünmüyor çünkü makinelerin hala pile ihtiyacı var. ama bu noktada şu da öne sürülebilir: trinity'nin de gördüğü güneş ışığı hala üst katmanda yer alıyorsa, belki makineler kendilerini güneş ışığını geri getirmeye ve enerjilerini buradan almaya ayarlayabilirler, ancak o zaman belki permanent peace olur... filan... genel yorumlarım ise şöyle: - trinity ve neo'nun dillere destan aşkı, ne yalan söyliim mide bulandırıcıydı. bu kadar yüzeysel, bu kadar "ölürüm yoluna"dan uzaklaşamayan, derinliksiz bir aşk filmi hiç görmemiştim. allahtan aşk filmi değil de yırtıyo biraz :PP dralnu'nun da dikkat çektiği "kavuşma" sahnesine ben şahsen baararak güldüm, salona ayıp oldu biraz. - aynı şekilde neo kör olunca da güldüm. elimde olmadan aklıma cüneyt arkın'ın kör olduğu sahneler filan geldi, tutamadım :P - aksiyon anlamında zayıf bir filmdi dediğim gibi. dövüş sahnelerinin ilk iki filmde bokunu çıkarıp bir de üstüne tüy diktikleri için o kısmı daha ileri götürecek bir şey bulamamışlar herhalde. eh mantıklı da. sen git ikinci filmde adamı 100 smith ile dövüştür, 3. filmde bööle açıkta kalırsın işte. son sahnedeki yağmur kırılması, ve hemen akabindeki surat buruşması sırasında bi kahkaha daha patlattım. sanki şey gibi: - wachawski kardeşim, bi alengirli dövüş planı çıkarmak lazım. halk bekliyo. - evet de wachawski kardeşim napçaz ki daha? - ya nebleyim son sahneye attırıversek bişeyler? - ha evet. yaamur olsa mesela. bööle fırtınalar koparsa kopsa.. - olsun mngym... efekt de koyarız şahanesinden... yoxa yani, orda yağmur yağmasının başka hiçbir açıklaması yok ki. neo makinelerle anlaşıp da giriyo içeri, insan barış getirecek the one için daha uygun bir takım dövüş koşulları düşünmez mi? - niobe bacımızın hastasıyım. o ne karizmadır be kardeşim. sulugöz trinity'den sonra ilaç gibi geldi :)) morpheus da hastası oldu zaten ehi... - zion savunması sahnesi görsel olarak benim hoşuma gitti diyebilirim. hiç aksiyon yoku bari o vardı. yakından da seyrettim üzerinize afiyet, güzel oldu... - filmin gözümüze gözümüze soktuğu mesajın "aşk" olması, bu aralar pek de gündemde olan "herkesi sevmek" olayına oturuyor, iyi hoş. ama yüzeysel geldi bana dediğim gibi. yaratılmış olan matrix efsanesine bi numara küçük geldiğini düşünüyorum. - merovingian kişisinin rolünün bu kadar az kalması beni derinden üzdü. kendisinin çok şahane ve potansiyel önem taşıyan bir abi olduğunu düşünmüştüm, planını eline yüzüne bulaştırdığıyla kaldı. yazık oldu. - sonda gelinen noktada matrix'teki insanların istekleri dahilinde özgür bırakılmalarıyla, matrixin geleceği bir "program çöplüğü" olacak sanırım. içeride insan kalmazsa merovingian (trinity'nin deyişiyle "merv") (bu arada (neo'nun deyişiyle trinity de trin oluyo :P bu günlük dile dönüş pek hoşuma gitmedi), oracle, trenci, anahtarcı, yok bilemm neci gibi programların birbirileriyle gül gibi geçinip gitmeleri dışında bir atraksiyon görünmüyor. amaçsız programlar siliniyorsa, matrix de silinecek demek değil mi bu? - filmin genelinde bir "malkoçoğlu" tadı yok değildi. ha ne vardı? eşşek gibi prodüksiyon, mantıkla çizilmiş, sağa sola yapılmış 406809485968 tane gönderme, seyir değeri olan bir bir dev yapım. eh tamam işte... hoşça geçirilen bir iki saat. tamam işte... her iki devam filminin de ilkinin etkisini yakalaması bence zaten beklenemezdi. ilk film hem prodüksiyon hem senaryoya yaklaşım, hem kurgu anlamında bir "ilk"ti. ilkler önemlidir, saygı vesilesidir. diğerleri, neresinden bakarsak bakalım devam filmleridir. bu kadarına da şükür derim o bakımdan. ben sinemada iyi vakit geçirdim, daha da 2-3 defa izlerim. yarabbi şükür :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 ay iki notum daha var: - sentinellere kalamar denmesi pek hoşuma gitti. ehehe... - filmin sonunda mechaların peydah olması hoş bir göndermeydi şahsi zannımca. helal diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 valla bende dün izledim yorum olarak ya bu trinity ablamız neden böle yaşlanmış ya ilk bölümde süperdi 2 de göçmüş 3. de bitmişresmen off off[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 öncelikle merovingian konusunda emaleth e +1 ama matrix in amaçsızlığı konusunda değil; adamın dediği çıkmak isteyenler konusunda ama morpheus mesela yine matrix e girip milleti kurtarmaya çalışırsa ona engel olunmayacağı konusunda bişey denmiyodu yanlış hatırlamıyosam ..[hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki: Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 e barış demek ne demek ki o zaman? yine içerden adam kaçırmaya çalışanları doğramaya çalışacaklarsa ben ne anladım bööle barıştan ayol? sadece zion'un rahat bırakılması için mi barış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Sadece Zion rahat bırakılacak, ve ayrıca matrixe uyum sağlayamayanlar yok edilmektense ziona gönderilecek. Yani pil işlevini sürdürecek insanlar, en azından matrixe uyum sağlayabilenler. Yani Mr. Anderson gibi uyumsuz herifleri Morpheus'un kurtarmasına gerek kalmayacak, mutsuz olan zaten dönüştürülüp diğerlerinin mama kabına atılmak yerine Zion'a yollanacak. Benim anladığım bu barıştan, yoksa makinalar niye kabul etsin ki kendi yokolmaları anlamına gelecek birşeyi? Üstelik böyle bir sistem daha da mantıklı Zionu yoketmeye yok efendim Matrixte düzeni sağlamaya kasmaktan, ne gerek var takılsınlar Zion'da işte, çat diye üretiyorsun yenisini nasıl olsa. =][hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 matrix online'da görcez zaten oynarken bu olay nasıl olcak diye ama bana en mantıklısı nerf'in dediği..[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: Emaleth, 12 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki: e barış demek ne demek ki o zaman? yine içerden adam kaçırmaya çalışanları doğramaya çalışacaklarsa ben ne anladım bööle barıştan ayol? sadece zion'un rahat bırakılması için mi barış? barışın, isteyen matrixzede insanların ziona gönderilmesi şeklinde olucaını kim sölediki zaten?[hline]cehennemden gelen aslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: RazorJimmy, 12 November 2003 17:55 tarihinde demiş ki: Ayrıca neden enerji kaynağı olarak insan gibi verimsiz bir canlı kullanıyorlar? Animatrix Second Renaissance lari izledin mi? Izlediysen anlarsin, basit olarak, makineleri insanlari kolelestirmeye zorlayan insanlarin makineler uzerine yaptigi baski, ve savasi makinelerin kazanip insanlarla anlasma yaptiktan sonra tum dunya liderlerini yokedip kalan insanlari tarlalara hapsetmeleri. Ki 3. renaissance (3. sanirim) da cok guzel gosteriyo makinelerin insan ustudneki deneylerini bi adamin beyniyle oynuyo makine adam once guluyo sonra aglamaya basliyor.[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 ilk film çekilmemiş olsa revolutions hakkında bunun onda biri kadar konuşulmazdı, bundan eminim.. :) yumurcak kıbrıs çıkarmasında diyalogları meets independence day starships.. dünyayı kurataran adam neymiş de haberimiz yokmuş..[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 iyi de bu insan kulanimina bi neden diil ki nasilsa baris oldu insanlar sunlara 1-2 tane nukleer santral yapsinda millet adam gibi yasasin[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NAE Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Bence filmi seri olarak düşünmek gerek. Birbirinden kopuk olarak değil. Kim ne derse desin. Bu film hakkında bu kadar çok yorum yapıldığından da anlaşılabileceği gibi bu seri sinema tarihinin en iyi yapıtlarından biridir.[hline]http://www.btturk.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denderman Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 sinema tarihine zor ama pazarlamacılık tarihine kesin girer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Bence ikinci film sadece para kazanılmak için yapılmıştı. İlkinden direk 3 e gecseler süfer olurdu. Benim sahsen 3. film gayet hoşuma gitti. [Bu mesaj mountaindew tarafından 13 November 2003 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Hala anlamadınız herhalde. 2-3 film aslında tek bir film olarak çekildi. LOTR tarzı. Sonra yönetmenin kurgusu uzun oldu sahne çıkarmaktansa 2'ye böldüler. O yüzden neo fazla görünmüo olabilir.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 said: RazorJimmy, 12 November 2003 17:55 tarihinde demiş ki: Ayrıca neden enerji kaynağı olarak insan gibi verimsiz bir canlı kullanıyorlar? Bağla abi 1 tonluk ineği field'a, daya midesine de çalı çırpı ne bulduysan hayvanın, olsun sana verimli bir pil.. Ne gerek var abi insanları zorla kullanıyorlar? Ayrıca insan düşünüyor ben niye burdayım, çıkmam lazım burdan diye.. İnek onu da düşünmez ki yahu.. Daya hayvanın beynine bööööööööyle bostan imajını, takılsın kendince.. Daha öncede yazdığım gibi savaştıkları insanları tekrar karşılarına almamak için. Gene dediğim gibi insanlar ve makinalar öyle bir hale gelmişki, bir ip üstünde iki cambaz misali. Biri diğerini pasif kılacak. E savaşıda kazanan makinalar. E diğer bilinci sömürücek yani. Yoksa inek minek kaldığınıda sanmıorum zaten dünyada. Fotosentez yoksa güneş ışığı hiçbir şekilde gelmio demektir. O zamanda diğer hayvanlar yaşayamaz.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 sanane ? ahah[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 lol fizban ağam matrix boyle pusht gibin ipne gibin bisey =) [kemal sunal forever] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar