Vampire Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Evet simdiden konuyu acalim yarin büyük gün ve matrix'in merakla beklenen ve insanlari memnun mu edicegi yoksa filmi rezil mi edicegi bilinmeyen sonuyla ilgili tartismayi diger konulara tasiyip filmi seyretmeyenleri cileden cikarmak yerine yarin (veya yakin zamanda) seyredicekler olarak spoiler icerigi tasiyan konuyu sadece bu topic altinda konusalim...Yarin saat 18.45 te biletler hazir Matrix Trilogy - 6 saat matrix furyasi...Cikinca kendimi neo falan sanicam herhalde...[hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 evet evet,noolur spoilerlar bitek bu thread'de olsun,ben bitek cumartesine bilet bulabildim :([hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ilk matinaya 11 saat kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ilk matinaya 15.40 saat/dakıka kaldı ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ilk matineye 12 saat, izlememe 13,5 saat.. 8-) böff uyuyamayacam neredeyse kamera arkası belgeselini izledikten sonra ama efektler dışında emeceğinden korkuyorum imdb'deki yorumları gördükçe.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 matrix beni izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 aman allahım 4 saat kadlı heyecandan ellerim titiroyr :-P filmin sonunu bile bile gitçem ama olsun Matrix aşkı bu :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Biri 4 diyo biri 6 diyo, farklı matineler mi?[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 3 saat kaldı (16:00) İlk ben izleyeeceeeeeem!! :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Ben daha önce izlicem (California)[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 It ends tonight.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Şakka yaptım bu arada ben California'da felan oturmuyom, gül gibi İstanbul'da geçinip gidiyoz[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peja Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 2saat once bilet aldim sureyyadan nasil bulamadiniz ya? helal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 kizilderililer ve eskimolar gibi... zionlularda turkmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 biz 15 dakika önce bulduk bileti 16.15 seansına...[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 yarin okula gidip sonunu ögrenecem kesin istemeden söyleyecekler kafayi onlara gömecem önce sonra da Kardesler'e[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Sonunda cocuk joystick'ı bırakıyor. Sacma olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Cuma 20:15'e aldim biletixden 3 tane, malum vaktimiz yok baska.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 said: Asteroth, 05 November 2003 13:21 tarihinde demiş ki: Ben daha önce izlicem (California) California'yi gec, istersen Nagazaki'de otur filmi saat @958 itibari ile izlersin. Dunya heryer de ayni saat'de basliyor gosterim cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Belki galaya gittim?[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 ilk ben geldim :) direk sazan gibi sonu solim :) neo ve trinity oldu matrix kaldigi yerden devam ediyo isallah duzgun anlamisimdir halen etkisindeyim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 ALLAH BELALARINI VERSN BOK GIBI OLMUS FILM; NE MATRIX ICI DOVUS SAHNESI VAR NE ZION MUHAREBESINDE GUZELLIK VAR NEDE SONU GUZEL BITIYOR[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 kaldigi yerden devam etmiyor. zion halki ile makineler baris yapiyor, mimar matrix de olup cikmak isteyenlerin cikarilacagini soyluyor. kalmak isteyenler kalacak tabi. ayrica matrix dekilerin once ziondan haberdar olacaklarindan matrixdeki hicbisiy eskisi gibi olamayacak. yine ucu acik bir son geldi, 4 ve 5 olmaz diye umuyorum. ben acikcasi bekledigimi bulamadim gibi bisiy. aksiyon asiri fazla tabii. Reloaded dan daha mi kotuydu? bence.[hline]piyasada cok kalem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 nasıl lan öldüler tamam hiç bişi olmadı mı herşey aynen devam olur mu öyle edit:dojorel'in mesajından önce yazmıştım karıştı[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah [Bu mesaj regulus tarafından 05 November 2003 19:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 abi Smith vs Neo olayındaki sonu anlamadım, Smith ben burayı hatırliom dio sen orda yatiodun ben de sana "Everything that has a beginning, has an end" diodum dio, sonra bunu nie söledim falna dio.. ???? Sonra neo kalkio ayağa içine girio Smith makinalar neoya bişeyler yapio ve Bütün smithler yok oluo? bu kısmı birisi açıklayabilir mi?[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar