bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Atv de A takımında şişli ve kuledibinde yapılan terör saldırısını gösteriyordu. Saldırıdan birkaç saat sonra çevredeki halk toplanmış bağrıyordu. İçlerinden bir kadın (kamerayı görünce dikkat çekmek istedi herhalde çünkü susmadı) -Terbiyesizler ayıp be ayıp yazık terbiyesiz adi insanlar dedi belki size komik gelmiyebilir ama duyunca güldüm.El kadie milantanlarına terbiyesiz ve ayıp kelimelerini kullanıyor. Kullanılıcak o kadar kelime arasında :) Arkasından bir adamda çıkıp -Bu singonları (sinogog diyemiyor) şeyleri işte kaldırsınlar tenha bi yere götürsünler. Ulan beyinsiz o sinogoglar 50 yıldır orda. Tarihi eser kalkarmı lan?bide istanbul da tenha bi yere götürücekmiş. Hey allahım ya...[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 cahil mahil ama orada genede bisiler yapiyor koyun gibi basini onune eyip susmuyor.. onlarin cahil olmasi devletin sucu bizlerin gulmesi gene devletin sucu cunku cahil bi insana ogretmek yerine gulmek gene o isi yapan kisinin seviyesini gosterir[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 afedersin de devlet nasıl bir önlem almalı sence? kadın son derece düzgün konuşuyor cahil görüntüsü yok ama adam dediği laf yanlış. Senin camiin avrupa da birçok kentte metropellerde varsa onlarında ibadet yerleri olması gerekir.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ilk mesajinda tam olarak anlatamammisin yanlis anlamisim[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 justin rahatsızmısın sen? saçma sapan konuşma. Ben bu tarz olayları 2 kez yaşadım sence nasıl olurda böyle birşeye gülebilirim.Lütfen msjını editle. ben orda kadının yorumlarına güldüm militanlara ayıp ve terbiyesiz gibi kelimeler kullandığı için çünkü kullanılıcak daha çok laf vardı.Ayrıca adamın yorumu çok saçmaydı.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Ayyy ben de bu moda sinir oluyorum! Adam belli ki iyi niyetle açmış forumu, belirttiği apayrı bir nokta, illaha birisi gelcek "keşke sen onun yerinde olsaydın da görseydin hede hödö" diye konuşacak. Ya yazıyı 2 kere okusan zaten görürsün ki adam olayı yaşamamış, olaydan sonra etrafta bulunan kişilerden bahsediyor. Ayrıca şahsen gerçekten sinegog'ların daha "tenha" bir yere taşınması fikri komik yani. Onun dışında benim de arkadaşımın arkadaşı öldü o olayda ben de hoşnut değilim ama olduk olmadık iyi niyetle açılmış bir topic için adamın üstüne yürümeyin.[hline]Antimodes a.k.a Aerius. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Açıkcası benim 2 gündür yorumlarına tek sinirlendiğim kişi Baykal oldu. Çıkıp Devletin haberi vardı korunmalıydılar dedi. Devlet nereyi nasıl korusun? Çok biliyorsan sen git koru. İlla muhalefet yapacam diye artık iyice bölücülüğe başladı Baykal. Bir günde (dün devlet birimlerinin birliği için önemli bir gündü siyasetin yeri yoktu) devlet birimleri birbiri içinde koordinedir, katilleri kınıyoruz ve devletimizin bu konuyla ilgileneceğine inanıyoruz gibi bir açıklama yap. Ama yok Baykal bunu yapmaz çünkü o zaman hizipçiliğine uymaz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ya devletin koruması çok saçma.Nasıl olurda koruyabilir ya? Hangi ülke kendini terör saldırısından koruyorda biz koruyabilelim. Amerika dünyanın en büyük istihbarat birimine sahip saldırı olucağını biliyorlardı ama koruyamadılar. Baykal bence antrapoz da hakkaten muhalefet yapıcam diye olayı abarttı.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 bu arada haberler saolsun artık gözüm kapalı yüksek tahrip güçlü bomba yapabilirim[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Bu işler kukla vari işler.. Akıl sır erdirenler o ingiliz Prof gibi silinirler... Daha konusulcak söylenicek seyler varda yeri değil forumlarda... Yani son uyarımı da almıstım dahasını uyarmazlar... Açıkcası ölenlerin yakınlarına sabır dileyebiliyorum...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar