blademaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 plz help bi hanımla neler konuşulur yardım lütfen kesildim kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 hanıma ve aranızdaki ilişkiye göre komşunuzmu arkadaşınızmı sevgilinizmi[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Alışveriş dedikodu kim nerede ne yapmış kim kiminle çıkıyor vs.. Bütün kızlar aynı punku daaaaaaaaaa tikkysi de.[hline][no pain, no gain!][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak..[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 neler konuşulmazki.....sen havadan sudan açbi muhabbet, zaten seni sürükler biryerlere.[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 bu hanım şindi benim çıkmak istediğim kiş ama çımıyoruz daha işallah gelecekte yakın bir gelecekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 o ne isterse onu konusursun. eger onun istedigini konusmuyorsan hissettirir, eger devam ediyorsan zaten kisa sure sonra karsinda olmaz konusmak icin.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Deep çok acımasız bir genelleme olmadımı yahu[hline]Estel_Anorien, 26 June 2003 20:31 tarihinde demiş ki: hayatinizi hep hayatinizin son saatindeymişçesine yaşayin. karpuz, 11 November 2003 17:25 tarihinde demiş ki: içimizde ramazan aylarında ortaya çıkan tıpta ramazan cinleri olarak adlandırdığımız cinus ramazanuslar var... _-Sturm-_, 13 November 2003 18:34 tarihinde demiş ki: Yine patladım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 yani o biraz çekingen davarnıyosa ozman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 üstüne gitme o zmn.Yavas yavas gelissin iliski eger bisey hissediyosa sana karsı belli olur zaten...[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Hiçte bile yaa az bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Ne konuşayım diye düşünmediğin zaman konuşulan şeyler konuşulur zira pek hatırlanmaz bunnarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ılk once yanına gıtmeyı becerde ondan sonra konusursun[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Tikky giyinimle alakali ki cok da erkeklerden daha ıyı dost olabilen kızlar var yani Deep bence istisnalar var.. ;)[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... §Bounty Hunter§ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Akışına bırak..[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Tüm genellemeler yanlıştır.. Alın size paradoks.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 tüm insanlar yalancidir gibi tüm genellemeler yanlıştır da bir paradoks oluşturmaz .. biline [hline] step 1 : tüm genellemeler yanlıştir , step 2 : tüm genellemeler yanlişsa 1 deki genelleme deyanliştir. step 3 :1 deki genelleme yanliş ise tüm genellemeler yanlış değildir.. (dikkat tüm genellemeler doğrudur demedim yanlış değildir dedim çünkü doğru eşit değildir yanlış değil ) step 4: tüm genellemeler yanlış değil ise bazıları yanlış bazılari doğru olabilir bu yüzden tüm genellemeler yanlıştır önerisi bir paradox oluşturmaz... (EASY AS PIE)[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 konuya cevap olarak da : herşey konuşulabilir yeri ve zamani var + gözlemleyip ilgi uyandirip uyandirmamasi var ... anahtar : gözleme dayali uygulama[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 hired_gun tek bişi dicem..HÖDÖ??? ehue hiçbişi anlamadım açıkçası dönüp duruo olay[hline]MeTallica bi gün şu gitarı sökecem kararlıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 hired gun+1[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 bab bak çok basit aslinda ... 1.stepte önerinin yanlış yada doğru olduğunu var sayıyorum ve sonuç değişmiyor .. her şekilde alacağin cevap TUM GENELLEMELER YANLIŞ DEĞILDIR olacak .... tüm genellemeler yanlış değildir demek , bazı genellemelerin yanlış bazılarinin da doğru olacağini gösterir ... bazi genellemeler yanlış bazilari doğru ise 1. önermenin yanlış olmasi , tüm önermelerin yanlış olmaini gerektirmemektir... boylece daire kırılır ...[hline]Vanity is my favourite sin¹ ¹kibir en sevdiğim günahtır ...1...2...3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 başka bir paradoks o zaman. bir köyde bir berber var. bu berber kendi saçını kesemeyenlerin saçını kesiyor. bu berber saçını kesebilir mi? bu dairenin kırılacağını sanmıyorum :) konuyla alakalı olarak; herşeyi konuşabilirsin ama onun ilgi alanında olması şart.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 bir kızla da herşeyi konuşabilirsin. kızlarla konuşmayı sizin gözünüzde kasıntılı bir deneyim haline getiren şey onlarla konuşulacak şey olması değildir, sizin illa da konuşçam diye kasmanızdır. bir herifle hiçbir zaman illa da konuşmanız gerekmediğinden, heriflerle sohbete girişirken kasılmazsınız. rahat olabildiğin kadar şansın var diyim ben iyisi misi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Kızla konuşacak birşey bulamıyorsan o kızla bir ilişkinin olmaması daha iyi. Ya o çok boştur.Yada sen boşsundur...[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 said: Emaleth, 16 November 2003 14:46 tarihinde demiş ki: bir kızla da herşeyi konuşabilirsin. kızlarla konuşmayı sizin gözünüzde kasıntılı bir deneyim haline getiren şey onlarla konuşulacak şey olması değildir, sizin illa da konuşçam diye kasmanızdır. bir herifle hiçbir zaman illa da konuşmanız gerekmediğinden, heriflerle sohbete girişirken kasılmazsınız. rahat olabildiğin kadar şansın var diyim ben iyisi misi... e tabi bir karşı cins olarak ciddiye alınması gereken bir yorum.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 evet ema çok haklı hatta bazen erkek arkadaşlarınla konuşamayacağın konuları bile konuşabilirsin yada daha rahat konuşursun aynı konu kızlar içinde geçerli kız kıza konuşamadıkları bazı konuları erkekler yanında daha rahat konuşup rahatlayabiliyorlar tabi eğer sevdiğin birisi ise ve konuşcak bişi bulamıyorsan boşa kürek çekme kol kası olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar