blademaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 300 den fazla yaralı ya insanın inanası gelmiyo böylece biz de savaşa resmen dahil olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Cok uzucu bir olay Bencede ibda-c yapmis olamaz Metris olaylarindan sonra ibda-c bitmisti zaten. Ama Patlamada Gubre bombasi kullanilmis. Gubre Bombasini bir ibda-c sitesinde gormustum yapimi cok basit.Bu yuzdende dusunudurucu[hline]Exhaulted 160853832 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Babamın işyerinin camları kırılmış ve babamın ortağının arabasının camları kırılmış adamcaaz hala onları beklıo orda babam şehir dışındaydı allahtan[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 size de geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 said: fizban, 15 November 2003 20:35 tarihinde demiş ki: ölenlere allah rahmet eylesin, yaralılara da geçmişler olsun..[hline]kendimi kendimden çıkarsam sıfır kalmaz. ayrıca görüşümü belirticem diye aptal terörist eylemler yapanlarında allah müstehakını versin![hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 herkesin başı sağolsun demekten başka elimizden gelen birşey yok[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 şerefsiz haysiyetsizler! köpekler! Kuranda cihat kelimesi geçen ayetler Kuranda savaş kelimesi geçen ayetler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 said: Pierre, 15 November 2003 20:21 tarihinde demiş ki: Cok uzucu bir olay Bencede ibda-c yapmis olamaz Metris olaylarindan sonra ibda-c bitmisti zaten. Ama Patlamada Gubre bombasi kullanilmis. Gubre Bombasini bir ibda-c sitesinde gormustum yapimi cok basit.Bu yuzdende dusunudurucu[hline]Exhaulted 160853832 gubre boması dediğin olay acayip etkilidir oklahamadaki saldırıda ve eski dünya ticaret merkezi saldırısında kullanılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 işte böle şerefsiz bunlar. insanların canlarına mallarına kastediolar. herkesin başı sağolsun[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 fransadada bir yahudi okulu ateşe verilmiş sanırım yazık ne diyim.. filistindeki olaylara bir tepki sanırım[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 abi filistinliler kaşınıyo israil de kaşıyo ne dicekti adam buyur benm devletimi hallet insanlarımı öldür sana saygı duyoyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 bu filistin davasını ben birde israillilerden dinlemiştim. Gerçi çok şey konuşulur ama, çocukları canlı kalkan olarak kullanıp arkasna keskin nişancı koymak, İsrail in bu binayı boşalt yıkacağız uyarılarına rağmen vatandaşını uyarmamak (böylece ölüm olunca israil'e yüklenme ortamı sağlamak) İsrail'in okul otobüslerini bombalamak filistinlilerin mücadelesinden birkaç örnekmiş. İşin en trajik yanı filistindeki tüm kampların içme suyu, elektriği ve yemeği israilden temin ediliyor.[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 said: Bıshop, 16 November 2003 00:06 tarihinde demiş ki: fransadada bir yahudi okulu ateşe verilmiş sanırım yazık ne diyim.. filistindeki olaylara bir tepki sanırım[hline]madır fakır takır takır geçen sene bir sinema harry potter filmi için kapısına yahudi çocukları giremez yazısı asmıştı. Bu fransızlarda antisemitizm çok yoğun malesef bu aralar, bu olay İsrail de olsaydı iplerinde olmazdı.[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Hepimizin basi sag olsun. Tanidigim olmasada Terore karsi yitirilen her vatandasimiz Benim herzaman bir amcam bir kardesim dir, Bu gun 27 tanesini kaybettik. Yeniden basimiz sag olsun.[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 yazık gerçekten böyle zihniyetler böyle olaylar devam ettikçe insanlığında gittikçe geriye gittiği teorisi doğrulanıyor kendi kendimiz rezil ediyoruz orada ölenlerin yakınlarının başları sağolsun dilerim böyle bir şey bir daha tekrarlanmaz dilerim anlamsız sebeplerden anlamsız kavgalar yaratılmaz sonumuz iyi değil çünkü...[hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 keşke içimde patlasaydı da orda patlamasaydı.[hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 ölenlerin başı sağolsun.[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 provokasyon olmasa bari...[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar