Leath Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2003 sava$mak isteyen arkada$lar varmi stronghold yada stronghold-crusaders de?onceki denemelerimde pek bir lag sorunu ya$amadim,kendine guvenen varmi?(bunu dedigim icin yenilecegim)[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 13 defa okundugu halde 1 cevap yok arkadA$lar yardiminiz icin te$ekkurler[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 İyide ne yardım gelmesini istiyosunki okuyanların çoğu bilmiyodur ben sadece demosunu oynadığım için okudum sonuçta yardım gelmiycek biri meydan okumanı kabul edicek ve okuyanların bazılarıda bildiği halde istemez.[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 oynarım fakat nasıl irtibata geçicem seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 ya oynardım ama cd izmirde :( evime döneyim oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 izmire gelmişke nbanada versene cd yi :D[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 başlığı pek açıklayıcı açmamışsın. savaşmak istiyorsun. sonra da yardım gelmedi diye milleti azarlıyorsun. al bilmemkaç kişi okudu daha senle kapışmak isteyen çıkmadı[hline]You are not bad afterall, You just dress bad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 fazla da bi geregi yokmu$ zaten acmamin,birsuru ki$i buldum bile ben[hline]Leathas Level 46 Ranger(Excalibur) horacegoesskiing, 19 July 2003 14:44 tarihinde demiş ki: Diablo ve Diablo2 rpg ise street fighter da rpg dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salo Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 ne diyon olum sen oyunun piriyim ama dediklerinden birşey anlamadım delikanlı ol bakıyım yardımcı olayım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 bende yeniden yükledim pek iyi deilim pek kafam basmıo :) ama hani bi inanış vardır "beceremediğin oyunu sevmezsin" diye bu oyunda benim için tam tersi geçerli çok eğleniorum oynarken ama multide elime verir en çömeziniz bile:)[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar