dondurma Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 meraktandr belki ama en iyi henchman bence tommi siz ne dersiniz. henchman kullanmanın nesi kötü??? ya da nie ii[hline]r.i.p. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 henchman aptal aptal şeyler yapabiliyor. şu gnome sorcerer beni deli etti. ben ok sallıyorum düşman üstümüze geliyor, adam bön bön bakıyor. düşman dibime kadar giriyor, bizimki koruma büyüleri çekiyor. Düşman bana vurmaya başlıyor, arkadaş bir magic missile büyüsüne başlıyor. Birini öldürüyorum, aaa tam da öldürdüğüme attı magic missile'i. Birini daha öldürüyorum arkadaş sleep büyüsü çekiyor. Bizim arkadaşlar yatıyor. Uzaktaki birisini de o sırada öldürüyorum. Sonra yanımda yatan bir adama ok atıyorum, sorcerer bu sefer öldürdüğüme poison arrow çekiyor. Sonra geri kalanları da ben öldürüyorum. Sorcerer gnome'i hiç sevmedim. Attığı büyüler işe yaramıyor, ayrıca çok çabuk ölüyor. Şu redtiger çok iyi. Pat küt millete dalıyor, ben de ona oklarımla destek oluyorum. Bir de onu reslemek için dönmek zorunda kalmıyorum.[hline]Ankara'da FRP oynuycak grup arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Doom şarkısıyla ve tarzan bağrışlarıyla Deekin :) Bence kesin HotU'ya da koyarlar bu elemanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 NWN de dwarf monk SoU da dwarf thief[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2003 Deekin i tek geçerim süper bi eleman ya oynarken gülmekten ölüyorum hele söylediği şarkılar ve sesi koparıyo beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2003 Nwn de kesinlikle barbarian daelan redtiger.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistlin1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 oyunu bitirmiş biri olarak valla büyücü arıyorsan Sharmyn dövüşcü olaraktan Red Tiger digerleri beş para etmez ben olsam senin yerine Never oynayacağıma Baldur's Gate i oynardım hencman leri kendin yönlendiriyorsun ''Dost Söyle ve Gir!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2003 onuda oynadi zaten buradaki insanlarin cogu. bende oyunu bitirmis biri olarak soyliyim -][hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 hencmanini sen hangi skill'lerde yogunlastiysan dier alanlardan sec. mesela ben druid'dim henchmanim daelan red tiger. :)) ki bence en iyisi o, ama fighter ya da paladin secseydim mutlaka yanima bi wizard alirdim :))[hline]*if love was red then she was colorblind* [Bu mesaj bega tarafından 09 September 2003 20:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadbutTrue Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 dwarf monk elbette[hline]I'm your truth telling lies I'm your reason alibies I'm inside open your eyes I'm you sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2003 yanınıza monku almamışınız konuşuyosunuz. ortalığın.. alnının çatına koyuyo herif. İki monk kardeşçe oynamıştık çok zevksiz olmuştu oyun.. O derece yani.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 henchman'leri sevmiyorum, zaten melee karakterlerin yardıma ihtiyaç duyacağı bir yer olmadığından çok kolaylaşıyor oyun, keyfi kaçıyor. muhabbeti keyifli olanları tercih ediyorum, o nedenle nwn'de monk, (etrafı da dağıtıyor hrace'ın dediği gibi, ayrı mesele) sou'da deekin favorim. (kullanışlı değil ama dantes'in yazdığı gibi şarkıları konuşması koparıyor :-p ) "hey boss let's go kill something so i can write down" :lol:[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar