Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] en iyi henchman hangisi

dondurma

Öne çıkan mesajlar

henchman aptal aptal şeyler yapabiliyor.
şu gnome sorcerer beni deli etti.

ben ok sallıyorum düşman üstümüze geliyor, adam bön bön bakıyor.
düşman dibime kadar giriyor, bizimki koruma büyüleri çekiyor.
Düşman bana vurmaya başlıyor, arkadaş bir magic missile büyüsüne başlıyor.
Birini öldürüyorum, aaa tam da öldürdüğüme attı magic missile'i.
Birini daha öldürüyorum arkadaş sleep büyüsü çekiyor. Bizim arkadaşlar yatıyor.
Uzaktaki birisini de o sırada öldürüyorum. Sonra yanımda yatan bir adama ok atıyorum, sorcerer bu sefer öldürdüğüme poison arrow çekiyor.
Sonra geri kalanları da ben öldürüyorum.

Sorcerer gnome'i hiç sevmedim. Attığı büyüler işe yaramıyor, ayrıca çok çabuk ölüyor.

Şu redtiger çok iyi. Pat küt millete dalıyor, ben de ona oklarımla destek oluyorum. Bir de onu reslemek için dönmek zorunda kalmıyorum.[hline]Ankara'da FRP oynuycak grup arıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
hencmanini sen hangi skill'lerde yogunlastiysan dier alanlardan sec. mesela ben druid'dim henchmanim daelan red tiger. :)) ki bence en iyisi o, ama fighter ya da paladin secseydim mutlaka yanima bi wizard alirdim :))[hline]*if love was red then she was colorblind*

[Bu mesaj bega tarafından 09 September 2003 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
henchman'leri sevmiyorum, zaten melee karakterlerin yardıma ihtiyaç duyacağı bir yer olmadığından çok kolaylaşıyor oyun, keyfi kaçıyor. muhabbeti keyifli olanları tercih ediyorum, o nedenle nwn'de monk, (etrafı da dağıtıyor hrace'ın dediği gibi, ayrı mesele) sou'da deekin favorim. (kullanışlı değil ama dantes'in yazdığı gibi şarkıları konuşması koparıyor :-p )

"hey boss let's go kill something so i can write down" :lol:[hline]Sade bir forum için imzalara hayır!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...