Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Bir aralar bu tip showlar revaçtaydı ve Tolga abimiz de bunların üstünden geçiniyordu.. Hugo vardı, Dinozarus vardı, bir futbol oyunu bir de pino mu ne hatırlıyorum.. Dinozarus'ta EzerGeçerus, AteşiKus felan vardı, Pisogarus diye bir zibidiyi yönetiyorduk.. Hatta bunun çizgi romanı da satılmıştı bir aralar.. Hugo desen her sezon farklı bir bölüm sunuyorlardı.. Futbol oyunu çok enterasandı, rus, türk, arap, fransız bir sürü insanı karikatürüze edip koymuşlardı, her birini tek tek geçiyordun... Pino da sirkte geçiyordu egzantrik birşey... Bu tip oyunları PC'imde oynama fırsatımız var mı?[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 hugo nun cd si satiliyo diye biliyorum ben. digerlerinden bihaberdarim da hugo var heralde.[hline]paticik gurur tablosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Hugonun daaaa hugocuların daaaa :D[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 ama ben tolga abin ? :D[hline]paticik gurur tablosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 çok eskiden, 14 sene evvel felan bir Hugo disketi almıştım.. Bozuk çıktı oyun ayriyetten zati Almancaydı...[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Bone artık CD'leri satılıyo heryerde bi göz at sen şu korsan oyun cd'si satan yerlere mutlaka bulursun.Ama satıcının yüzüne nasıl bakarsın bilmem "Abi Hugo var mı?" "De get la işine, eşşek kadar adam Hugo mu oynarmış!!!" "Eyvallah abi"[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 muahhaha bakarım.. ama dinozorus felan da olsa fena olmaz.. TV'lerde yayınlanırken hiç o yarışmalara katılamadım içimde kaldı :)[hline]Bonecrusher: Hadi bira içmeye gidelim. Eagleeye: Olmaz, henüz çok gündüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 92 de 386 mı aldığım zaman ilk oyunum hugo idi ve o zamanlar hugo nun revaçta olduğu zamanlardı.. hugo nun her türlüsü pc de mevcut..[hline]Güldürme beni Sam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 hugo tamam varda.. bız ısıtyoruz dınazorus, futbol oyununu hugo var ya ıstmeme :)[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 ehe ben hugo'yu almak için ablamı göndermiştim :) sahiden gene niye bitti acaba hugo??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 ben anneme arayammı derdim küçükkene opda la sektir get işinni yokh! Derdi... O gün bugün Hugo islemiom.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 lam ben bu hugoyu aramıştım karşıma çıktı makine tabi ben konuştukça sözümü kesio. Sinirlenip kapatmıştım, daha yuvadayız fsfdsfs :)[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 hehe bende kanal 6 zamanında oynamıştım (: sanırm kanal 6 dı[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 tolga gariboğlu ne yapıyor acaba? adam sırf hugo sundu bir ara matrak futbolu sundu sonra bir dizide oynuyordu 3 bölüm mü ne sürdü kaldırıldı şimdi nerde?ne yer ne içer acaba??[hline]CsnFrp Yiyemedikten sonra otomobilin ne anlamı var ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 bir anaokulu sahibi kendisi. hugodan kazandiklarini car cur etmemesi iyi olmus kendisi icin.[hline]kulkedisi simdi yasasa, laila da koca bulurdu heralde hihi - B.K./26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Çocuklarlardan emdiği güçle hugo ya dönüştü ama sunacak birini bulamadı (fantastik yaklaşım...)[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Senko, 28 October 2003 23:30 tarihinde demişki: Aket İlerde Butterfly yiyecen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Ya arkadaşlar telefondan yönetilen oyunlarda mehmet ali nin sundugu bi penaltı yarışması vardı hatırlıyomusunuz? kalede simoviç vardı doksana takması falan zevkli oluyodu ehhe oda güzeldi be hı?[hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Hugoyu bir zamanlar bulmuştum hatta indirip oynamıştım yanılmıyorsam. Şimdi hatırlattınız canım çekti:), araştırayım bir bulursam link atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 ne seyrederdim be hugo'yu eskiden, 1 yıl boyunca filan en hastası olduğum programdı. (9-10 yıl önce filan) tolga gariboğlu'na da hayrandım, hala da çok severim. keşke başka tv projelerinde de bulunsaydı, gayet güzel bir anlatımı var özellikle çocuklar için.. dinozarus'u da tombiş bir abla sunuyordu şimdi ismini çıkaramadım, bayağı dizilerde filan oynadı, tiyatrocuydu yanılmıyorsam..[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Hugo'nun oyunu vardı bende. Sanırım aşağıda şu anda. heau, çok geyik bi oyun ya. :D ve gereksiz...[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: Dojorel, 12 November 2003 17:34 tarihinde demiş ki: bir anaokulu sahibi kendisi. hugodan kazandiklarini car cur etmemesi iyi olmus kendisi icin.[hline]kulkedisi simdi yasasa, laila da koca bulurdu heralde hihi - B.K./26 abi o adam bi tek hugoyu sunmadıki seslendirme uzmanıymış bide tiyatrocu çok film fln seslendirmiş ama neleri seslendirmiş bilmiyorujm utanmasanız adamın işi ne diyince hugocu diyeceksiniz hihihihie hugoyu bende çok izlerdim amigada oyunuda vardı hatorlarım hala 6 disketti zor çalıştırırdım futboluda hatırladım güzeldi ama dinazorus neydi hatırlamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 said: Sam, 12 November 2003 22:29 tarihinde demiş ki: dinozarus'u da tombiş bir abla sunuyordu şimdi ismini çıkaramadım, bayağı dizilerde filan oynadı, tiyatrocuydu yanılmıyorsam..[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! cicek dilligil[hline]stardust in the sky, looking for a home to die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 evet biliyorum, seslendrmelerini filan halen duyarım ama başka sunuculuk işlerini de rahatlıkla yapabilirdi bence, ille süper görünüm gerektiğinden midir nedir (mali erbil'in 10 yıl önceki hali de farklı değildi gerçi) yaptırmadılar belki de..[hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 çiçek dilligil sunuyodu dinozours muydu ne..kaykaylı bi çocuk vardı bide çiçek apla vardı oyunda :)[hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2003 o hatun güzeldi ama ayı gibi olmuş şimdi kaygısızlarda vardı bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar