Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okula Gidiom Ama Önce Paticiik ? ( Diyenler Var mı ? )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla ben derslerde bıle patıcıge gırıyorum...Mesela C++ dersı var acıyorum patıcıgı arkaya mesela logıc desıgn var acıyorum gene patıcıgımı ohh mıs...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Mesaj tarihi:
okula degılde kalktıgımda ılk ısım patıcıhe bakmak yatmadan oncede yıne patıcık sonra ıyı uykular[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım....
Mesaj tarihi:
foruma bakmaktan okula uykusuz giden var ne diyorsunuz siz.. :) (bkz: akıl karı olmayan işler)[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Mesaj tarihi:
sabah bakmıorum gece baktıım içn sabaha kadar pek deişen bişi olmuyoda
okuldan geldikten sora direk paticik[hline]Mr. Molko
[b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack
Got a place inside it
Mesaj tarihi:
+1
ama benim okulum 8.00'de başlıyor.

said:
Duke_Guybrush, 11 November 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
sabah 6.15de kalkınca 8.30daki okula anca yetişiyorum zaten. bi de paticiğe falan girsem heralde 4te fln kalkmam gerekirdi.[hline][i]
qu est ce que c'est:viande
[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Mesaj tarihi:
said:
Duke_Guybrush, 11 November 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
sabah 6.15de kalkınca 8.30daki okula anca yetişiyorum zaten. bi de paticiğe falan girsem heralde 4te fln kalkmam gerekirdi.[hline]
qu est ce que c'est:viande

kaplumbağamısın sen :) ben 6.30 da kalkıyorum 7.25 teki ders e hazırlanıyorum ama yavaş yavaş bi kere 15 dk da gittiğim olmuştu kalkar kalkmaz =P[hline][i]KinGpiN
the striked sazan
uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
Mesaj tarihi:
Okulun uzaklığı da önemli tabi burada..
insan biraz geniş bakar olaya! :D

Ahha, 1k mesajım oldu, :lol:[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)

[Bu mesaj -Melancholy- tarafından 11 November 2003 19:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
eh, benimki de 45-50 dakikamı alıyor.
Ataköy'den Üsküdar kasıyor biraz...[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
Mesaj tarihi:
Valla ben 8.30 daki okula 8.15 de uyandıgım icin ne yazıkkı bakamıyorum.
OKulla evin arası 2.5 dk :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son Başlangıçtır!

Mesaj tarihi:
10 da kalkıyorum 9.15 deki derse yetişiorum :P

izmirde trafik rahat 8:15 de kalkıp 9:00 da okulda oluorum[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki:
harbici uzunum, öyleyse varım.

Hanım Tüfeğimi Getir!
Mesaj tarihi:
Ne şanslı insanlarsınız siz ya?
7.40'ta kalkmak için bir almanca sınavından 4 almaya razıyım. :lol:
(almanca'dan 4 alırsam intihar ederim artık)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
Mesaj tarihi:
ben okuldan deilde işe gittiğimde sabah makinamı acarım direk paticik. aksam eve gelirim. direk gene paticik. paticik de paticik hayatım bu oldu :)[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver.
Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ?
  • Yeni Oluştur...