Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Sabah Sabah Okula Gİtmeden Erken Kalkıp Önce Paticik Mecmualardan yararlı forumlarına bakanlar varmı benim gibi yoksa ben türümün tek örneğimiyim :) Akşama Gelince Görücez ... :-d[hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ben varım =P[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 okulda dersten önce paticik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 hişt fazla kurcalamayın konuyu, milli eğitim kapattırmaya çalışırmış felan öğrencilerin performansı düşüyor diye.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 valla ben derslerde bıle patıcıge gırıyorum...Mesela C++ dersı var acıyorum patıcıgı arkaya mesela logıc desıgn var acıyorum gene patıcıgımı ohh mıs...[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 okula degılde kalktıgımda ılk ısım patıcıhe bakmak yatmadan oncede yıne patıcık sonra ıyı uykular[hline]Ölümün hüküm sürdüğü vadiden yürüyerek gecicem ama yinede şeytandan korkmiyacağım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Benim şu anda arz elastikiyeti tabloları için die den endex verilerini araştırıyor olmam lazımdı mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 paticik babamın oğlu ama önce ders.[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 foruma bakmaktan okula uykusuz giden var ne diyorsunuz siz.. :) (bkz: akıl karı olmayan işler)[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 sabah 6.15de kalkınca 8.30daki okula anca yetişiyorum zaten. bi de paticiğe falan girsem heralde 4te fln kalkmam gerekirdi.[hline][i] qu est ce que c'est:viande Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 mal gibi orayı burayı refresh liceme oturup 2 dif denk sorusu fazladan çözsem ya ben ne bakıyomki buraya *!ders calısmaya gider*[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 sabah bakmıorum gece baktıım içn sabaha kadar pek deişen bişi olmuyoda okuldan geldikten sora direk paticik[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 benim derslerin geneli 11:00 itibari ile başladığı için sabahları paticikteyim ben zate :)[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 +1 ama benim okulum 8.00'de başlıyor. said: Duke_Guybrush, 11 November 2003 16:54 tarihinde demiş ki: sabah 6.15de kalkınca 8.30daki okula anca yetişiyorum zaten. bi de paticiğe falan girsem heralde 4te fln kalkmam gerekirdi.[hline][i] qu est ce que c'est:viande [hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 said: Duke_Guybrush, 11 November 2003 16:54 tarihinde demiş ki: sabah 6.15de kalkınca 8.30daki okula anca yetişiyorum zaten. bi de paticiğe falan girsem heralde 4te fln kalkmam gerekirdi.[hline] qu est ce que c'est:viande kaplumbağamısın sen :) ben 6.30 da kalkıyorum 7.25 teki ders e hazırlanıyorum ama yavaş yavaş bi kere 15 dk da gittiğim olmuştu kalkar kalkmaz =P[hline][i]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Okulun uzaklığı da önemli tabi burada.. insan biraz geniş bakar olaya! :D Ahha, 1k mesajım oldu, :lol:[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] [Bu mesaj -Melancholy- tarafından 11 November 2003 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ha benim okul baya yakın 10 dk alıyor :D[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 eh, benimki de 45-50 dakikamı alıyor. Ataköy'den Üsküdar kasıyor biraz...[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 istanbul sucks bandırma rulez :D[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Valla ben 8.30 daki okula 8.15 de uyandıgım icin ne yazıkkı bakamıyorum. OKulla evin arası 2.5 dk :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 10 da kalkıyorum 9.15 deki derse yetişiorum :P izmirde trafik rahat 8:15 de kalkıp 9:00 da okulda oluorum[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Ne şanslı insanlarsınız siz ya? 7.40'ta kalkmak için bir almanca sınavından 4 almaya razıyım. :lol: (almanca'dan 4 alırsam intihar ederim artık)[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 sabah 6:30 kalkıom 7:10da vapur var ders 8de başlıo 7:45te okuladyım 15dk sohbet... ama paticik akşam eve gelince[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Yeah Türümüz Gettikçe Çoğalıyo Anca Döndüm Okuldan :)[hline]Do your Best ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2003 ben okuldan deilde işe gittiğimde sabah makinamı acarım direk paticik. aksam eve gelirim. direk gene paticik. paticik de paticik hayatım bu oldu :)[hline]İcindeki Karanlık Seni Cıkmaza Sürüklüyorsa... Ruhunu Bana Ver. Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar