Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İst/Göztepede Kar... 10:40am

chrounos

Öne çıkan mesajlar

tuzla civarı
hava kapalı olmakla beraber kar falan yok buralarda...[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you.
So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that.
Believe well, cutter.
Sosyal ağlarda paylaş

Tuzla'nın üst kısımları Tepeören tarafında güneş bile var şu an :-) Bu arada kara da yağmura da kafam girsin, hele pazartesi trafiğine iyice bir kafam girsin. Ne güzel yarım saatte geldiğimiz yolu bu sabah 1.5 saatte geldik, geberiyordum sinirden ve sıkıntıda...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ehli keyfede kafam girsin :-P Aslında madem kapandı bu akşam açma çalışması yapıp nargile tavla olayına girebiliriz, ni dersin.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]

[Bu mesaj fedaykin tarafından 10 November 2003 11:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yagmıştır abi dogrudur ist.te daha önce de kasımda kar yagdı, hele bi de bu havadı çok normal..
ist-kozyatagı rüzgardan yer yerinden oynuo burda. bi o akdar da yagmur var[hline]a.k.a wicked

How much longer till I hit the ground?
I can't tell you why I'm breaking down.
Do you wonder why I prefer to be alone?
Have I really lost control?
Sosyal ağlarda paylaş

La olm ben de göztepe oturuyom kardeşim göztepede okuyo yağmadı diyo nereye yazıyonuz yaa[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo

Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!!
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben de inanırım çünkü 2 saat kadar önce esenyurt'ta toplantıdaydım ve orda da sulukar yağıyordu. osmanbey'de ise eşşek gibi yağmur var.

kış geldi arkadaşlar, direnmemiz manasız, uslu uslu paltolarımızı giyelim artık..
üwe...

[Bu mesaj Emaleth tarafından 10 November 2003 17:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...