chrounos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ewt arkadaşlar dumurdayım.. paylaşmak istedim :))[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bodrum'da buz gibi rüzgar esiyor, istanbul'da tipi olsa normaldir.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ve bittii....[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ist bahçelievler günlük güneşlik mis gibi hava var :P neyse göztepeye yagdıysa sakarya uni ye kesin yagmıstır bayramdan sonra aralıga dogru bi bastırsın kar da tatil yapalım :)[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 tuzla civarı hava kapalı olmakla beraber kar falan yok buralarda...[hline]You want the Dark on the Lady of Pain? Get real! There ain't no dark, least, none that anyone alive or dead ever knew. Might as well make up your own, for the good it'd do you. So what's the truth, then? Well, with most things in the Planes, the Truth is whatever you believe it to be. Simple as that. Believe well, cutter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 cidden ya şu bayramdan evel bi kar tatili yapsak.. 9 gün az gelicek.. :P[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Tuzla'nın üst kısımları Tepeören tarafında güneş bile var şu an :-) Bu arada kara da yağmura da kafam girsin, hele pazartesi trafiğine iyice bir kafam girsin. Ne güzel yarım saatte geldiğimiz yolu bu sabah 1.5 saatte geldik, geberiyordum sinirden ve sıkıntıda...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 said: chrounos, 10 November 2003 11:12 tarihinde demiş ki: cidden ya şu bayramdan evel bi kar tatili yapsak.. 9 gün az gelicek.. :P I'm awaiting the sunrise << nasi yane ozaman weird?[hline]Grandmaster Hamburger [Bu mesaj DynamicK tarafından 10 November 2003 11:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 fedo, ehlikeyfin önü karla kapandı burda.. napsak ? :P hahah[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Ehli keyfede kafam girsin :-P Aslında madem kapandı bu akşam açma çalışması yapıp nargile tavla olayına girebiliriz, ni dersin.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] [Bu mesaj fedaykin tarafından 10 November 2003 11:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 topkapı tarafında bende gördüm sanki bu sabah, otobüsteyken kapı açıldı farkettim yağmurla karışık gibiydi arkadaşa söylücektimde deli damgası yemekten korktum :) şimdi içim rahatladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Ankara OR-AN Biz de bu sabah ilk kar tanelerimizi gördük.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Yagmıştır abi dogrudur ist.te daha önce de kasımda kar yagdı, hele bi de bu havadı çok normal.. ist-kozyatagı rüzgardan yer yerinden oynuo burda. bi o akdar da yagmur var[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 yağsada adam gibi kar gitmesek ya negüzel olur[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 La olm ben de göztepe oturuyom kardeşim göztepede okuyo yağmadı diyo nereye yazıyonuz yaa[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 valla ben de inanırım çünkü 2 saat kadar önce esenyurt'ta toplantıdaydım ve orda da sulukar yağıyordu. osmanbey'de ise eşşek gibi yağmur var. kış geldi arkadaşlar, direnmemiz manasız, uslu uslu paltolarımızı giyelim artık.. üwe... [Bu mesaj Emaleth tarafından 10 November 2003 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 t shirt kot donemi bitmis gercekten. oyle bi ciktim, tipis tipis eve dondum malesek.[hline]sandwich theorem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Okulum sarıyerde allahın dağında olduğu için kar yağıyordu orda. Leventte feci yağmur var.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 ankarada kar yok, fakat buzz gibi, ayaz var.[hline]kulkedisi simdi yasasa, laila da koca bulurdu heralde hihi - B.K./26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 bakin arkadaslar hem de nasil yagiyor evet, kabul edin artik kisin geldigini :p[hline]wastiee | PHPNotepad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 alexi koçtamısın sen ehehu.. oralar çok fecii.. artık kadife pantolonları çıkarmanın zamanıdır.. emaleth ablamıza katılıyorum.. :)[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 sonundaaaa paltolara özgürlüüüük!! oh bee sonunda havalr soğudu rahatça paltomu giyebilecem![hline]Ve sen, ben; değirmenlere karşı, Bile bile birer yitik savaşçı, Akarız dereler gibi, denizlere, Belki de en güzeli böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2003 evet kartaldada yağdı ayrıca evimin ordada yağmış ( kızıltoprak) ama çok az :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar