Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 vadaaaa!!!.... re-welcome...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Bence çok şirin lerde daha biraz daha özenilseydi yani hat ve yapım olarak daha da hoş olabiliceği kanısındayim.[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home ....................................................
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 selam, Fifa ve NFS oynuyordum kafede yarın ehliyet sınavım var şans dileyin!![hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be..
Cons Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 başarılarrr.:)[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 said: RamsesII, 18 October 2003 02:11 tarihinde demiş ki: birader lise 2 de iyi çalışın lise 3 te zorlanmazsınız diyorlar,doğru mu acaba?[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Yalan diyorlar lise 3 den zorlanmadan çıkılmaz.Gerçi ben zorlanmıyorum pek ama :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 hehe praw nfs ile ehliyet sınavına çalışıo galba :p şaka bi yana hoşgeldin[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Praw yap abi su işi kac aydır sni bekliorz ehliet alcan die bak wercem arabayı alırsan :) dolastır bizi yine taksiye kalmıalım :D[hline]Icq UIN = 788808
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 sınavı geçtim herhalde direksiyon karakol derken önümüzdeki aya bu günlerde alacam ehliyet almak çok zormuş ya[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be..
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 vay praw özlettin kendini be..sana oğuzhanla selam yollamıştım..ilettimi acaba..nese..kal sağlıcakla..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Çalış baban gibi eşek olma :P[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 ehe hayırlı olsun bakalım :) gezdirecen mi lan arabanla[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: BabacumMostors, 28 October 2003 02:10 tarihinde demiş ki: ehe hayırlı olsun bakalım :) gezdirecen mi lan arabanla[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle lo ayıpsın neden gezdirmeyelim evet arkadaşlar eşşkler gibi ders çalışamıyorm malesef[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be..
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 yok olm üniye kapağı atınca bitmiyo iş sen bakma bizide öle kandırdılar şimdi sürünüyoz valla
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 en krlaı iktisat okumak ama[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be..
desiremaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 aynı dert bendede var PRAWLER sen yanılmıyosam FEN BİLİMLERİNE gidiyodun wishmaster kızı götürmüştü valla darısı senin başına:)
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 yok abi uğraşamam ben vazgeçtim para yediremem para biriktiriyorum daha önemli şeylere harcayacağım[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: desiremaster, 08 November 2003 21:56 tarihinde demiş ki: aynı dert bendede var PRAWLER sen yanılmıyosam FEN BİLİMLERİNE gidiyodun wishmaster kızı götürmüştü valla darısı senin başına:) Ah -wissy yok mu... Ballı puştuk =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18
Öne çıkan mesajlar