Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 vadaaaa!!!.... re-welcome...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Bence çok şirin lerde daha biraz daha özenilseydi yani hat ve yapım olarak daha da hoş olabiliceği kanısındayim.[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 selam, Fifa ve NFS oynuyordum kafede yarın ehliyet sınavım var şans dileyin!![hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 başarılarrr.:)[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 said: RamsesII, 18 October 2003 02:11 tarihinde demiş ki: birader lise 2 de iyi çalışın lise 3 te zorlanmazsınız diyorlar,doğru mu acaba?[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Yalan diyorlar lise 3 den zorlanmadan çıkılmaz.Gerçi ben zorlanmıyorum pek ama :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 hehe praw nfs ile ehliyet sınavına çalışıo galba :p şaka bi yana hoşgeldin[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Praw yap abi su işi kac aydır sni bekliorz ehliet alcan die bak wercem arabayı alırsan :) dolastır bizi yine taksiye kalmıalım :D[hline]Icq UIN = 788808 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 sınavı geçtim herhalde direksiyon karakol derken önümüzdeki aya bu günlerde alacam ehliyet almak çok zormuş ya[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 vay praw özlettin kendini be..sana oğuzhanla selam yollamıştım..ilettimi acaba..nese..kal sağlıcakla..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Çalış baban gibi eşek olma :P[hline]ymumcuoglu Even the smallest person can change the course of the future... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 ehe hayırlı olsun bakalım :) gezdirecen mi lan arabanla[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 said: BabacumMostors, 28 October 2003 02:10 tarihinde demiş ki: ehe hayırlı olsun bakalım :) gezdirecen mi lan arabanla[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle lo ayıpsın neden gezdirmeyelim evet arkadaşlar eşşkler gibi ders çalışamıyorm malesef[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 yok olm üniye kapağı atınca bitmiyo iş sen bakma bizide öle kandırdılar şimdi sürünüyoz valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 en krlaı iktisat okumak ama[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desiremaster Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 aynı dert bendede var PRAWLER sen yanılmıyosam FEN BİLİMLERİNE gidiyodun wishmaster kızı götürmüştü valla darısı senin başına:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 yok abi uğraşamam ben vazgeçtim para yediremem para biriktiriyorum daha önemli şeylere harcayacağım[hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! mix online gaming cmmnty Hayat her zaman yüzümüze gülmese de yaşamaya değer be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 said: desiremaster, 08 November 2003 21:56 tarihinde demiş ki: aynı dert bendede var PRAWLER sen yanılmıyosam FEN BİLİMLERİNE gidiyodun wishmaster kızı götürmüştü valla darısı senin başına:) Ah -wissy yok mu... Ballı puştuk =).[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar