Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Evet şimdiye kadar tanıdığınız en gerizekalı insanlarla geçen en gerizekalıca olayları buraya yazın da eğlence olsun biraz... Ben başlayayım bir kaç taneyle... Arkadaşımla bebekte karşıdan karşıya geçiyoruz, arabanın biri tam gaz üstümüze sürüyor arkadaşımın ilk tepkisi: "abi dur araba ezecek!"... Araba üstümüze gelirken karşıya geçmek yerine koluma asılıp abi dur ezilicez şimdi diyen bir zihniyeti seveyim ya :) Abimin bir arkadaşı erkek arkadaşıyla muhabbet ederken ezan sesi duyulur... Kız: aaa canım bu şarkı bizim olsun nassolsa günde en az üç kere çalıyolar hihihihihi!! *abimle biz bu "candan" espriye gülmekten kırılırız, kız bunun nedenini "akıllıca" espri zannederken asıl neden gayet açıktır aslında...* Arkadaşım annesiyle konuşurken anne: eee yani mustafa evinde yanlız mı kalıyo?? arkadaş: evet... anne: kiminle? ben, syntesyzer (patiden), bir kaç tane de ezik kişilik (napim syntenin eski kız arkadaşı ordaydı oturmak zorundaydık) oturuyoruz, bir kız ice tea istedi içerken şu diyalogu başlattı kız: derin bak icetea - votka denedin mi hiç? derin: aa hayır bakiim... *dener* az mı koymuşlar votkasını acı gelmedi hiç... kız: yaa için ısınmadı mı biliyom hafif biraz ben çok ağır içemem... ben: baksana lan kızın gözler de kaymış derin... derin: aaa evet lan yakıyo içini böle bi garip... *synte burda yarılmaya başlar numarayı daha çok sürdüremeyiz.* Daha bol bol var ya aklıma gelmiyor şu anda hepsi... Siz de yazın... Paylaşın insanların salaklıklarını, ne gerizekalıymış be! diyeceğinize patiye dökün hadi bakalım :P[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 salla anlatmıyalım ınsaları kucuk dusurmeyelım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Ya tabi anlattığınız olaylarda geçen kişiler pati içi insanlar olmazsa daha iyi olur illaha öyle biri koyacaksanız da ismini belirtmeyin ki kimsenin kalbi kırılmasın :)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 dedikodu yapmakta bi newi salaklıktır aslında.[hline] beer or not beer VİLYIM ŞEKSBEER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Dedikodu belli bir kişiyi çekiştirmektir. Günlük yaşamınızda başınıza gelen şeyleri sordum ben, kim ne yapmış pek umrumda değil, zaten kim olduğunu belirtmeyin, pati içi olmazsa da iyi olur dedim. Dedikoduyla başından geçen bir şeyi anlatmayı da ayırabilmek lazım.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Arkadaşla matrixden çıkmıştık. - Abi filim çok güzeldi de bişiyi anlamadım. Matrix Neo'ydu di mi? - Tamam Hakan. Sus.[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Bence de salaklıklar değil de komik olay veya diyaloglar daha sevimli olur ;] Matrix örneğinden aklıma geldi, eski bir işyerimde bir bayan bana fight clubı özetlemişti benzer şekilde; "Aynı kadına aşık olan iki adam var, onların kavgaları konu. Çok sıkıcı"[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Eheh iki komik olayda benden. Fight club'ı bilmem kaçıncı izleyişlerimden birinde odaya babam girdi. Filmin en sonu binaların patlayıp yıkılması sahnesiydi. Biraz izledikten sonra babamın yorumu "Manzaraları iyi açıldı" şeklinde oldu :-) Ah be babacım, karşıdaki devasa bina sana bu kadar mı bıkkınlık getirdi, yani bir gün patlarsa senden bilicem. İkinci olay Ballıkayalarda yaşandı. Yukarıda tırmanışa ara verip aşağıda gezinen tipleri izliyerek ekmek arası sandöviçimi yiyordum. Kanyondaki akarsu daha fazla celallenmemişti ama çok da düşük bir debiyle akmıyordu. Derken bir okul grubu altımızdan geçmeye başladı. Bende oturmuş aahahaa ilk kim düşücek şu iki kayanın üstünden zıplarken diye merakla izleyip yemeğime devam ediyordum. Grubun büyük bir kısmı sorunsuz geçtikten sonra, vay be helal olsun çocuklara demeye başlamıştım. Derken bir kız atlayıp atlamamakta çok kararsız kalınca aha dedim aksiyon başlıyor. Hemen cengaver delikanlılarımızdan birisi yanından bir ok gibi fırlayıp karşıya atladı. Çocuk daha sonra kolunu karşıya uzattı kız tutsunda onu çekiyim diye. Ben allah allah ilginç bir taktik hadi bakalım hayırlısı diye izlemeye ve yemeye devam modundayım. Aşağıda ne konuşuyorlar mesafeden duymam zaten imkansız ama her halde bir anda ikisi birden haydi diyip birbirlerini çektiler. İkisinin birden çekmesi ile ortada buluşup suya cumburlop inmeleri bir oldu. Onca sene o suya düşenleri izlemiştim ama hiç bu şekilde organize bir düşüşü görmemiştim. Yukarıda benim yarılışımı çok yüksek ihtimalle o gruptan gören olmamıştır ama kaya üstündeki bizim arkadaşlar bile "noluyo lannn, niye anırıyorsun" diye sordular onca gülüşüm üzerine.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 bunu deerli tarih hocamız annattı bu bign arkadaşlarıyla vapura binmiş bi kız görmüş çok beenmiş faln gitmiş kıza arkadaş olabilirmiyiz demiş kız da dost kalalım demiş [Bu mesaj blademaster tarafından 06 November 2003 20:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Hahahaha yuh ya..[hline]"Üzgünüm dostum ama, sana tutkuyla bağlananlar bir gün seni terk edecekler. Çünkü onlar sana değil, kendi tutkularına tapıyorlar yalnızca. Bir gün gelecek, o tutkuları başka bir tanrıça bulacak. Senden daha güzel, daha güçlü, daha yüce bir tanrıça ! İşte o zaman sen unutulacaksın. Kendini onların öğütleriyle var ettiğin için de, unutulduğun zaman yok olup gideceksin." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Lise 1 de coğrafya dersindeydik. Hoca - Kıbrıs her yıl türkiyeden 1 cm uzaklaşıyormuş biliyormuydunuz? Kız - Hocam?Ileride uçakla gidilen mesafe artıcak mı? Kopmuştuk. Bir tane daha... Dalgıçlık brövemi almak için sınavlardayız işte oksijen paylaşıyoruz japon ufak tekek bayan bir dive master vardı.Onla yapıyorduk.Babamla hoca da arkamızdan geliyor. Yanlız babam çok yükseğe çıkmama kıl oluyor neden bilmiyorum.Birden biri çekmeye başladı arkadan ulan noluyoruz diyorum ağzımda regulator var kadında 2 regultor olduğu için ona bağımlıyım üstümde duruyor kadın.Çekmeye başladı regulator ağzımdan çıkıyordu.Döndüm "BÖBLBBÖBLBVÖBLBLBBÖBLB!BÖBLBLBLB!" diye can havliyle birşeyler sarfettim.Babam baktı olayı anladı devam ettik.Çıktık sonra. "Olm o kadar dürttüm hala yukarı çıkıyorsun." "Baba oksijen paylaşıyorduk napacam kadın yukardan gidiyor." "Banane ya gitsin aşşadan gitsin." Neyse konuşma bitti son dalışımızı yapıcaz. Kızıldeniz malum çiçekli böcüklü bir su altı yaşamına sahip.Babam resiflerin altına bakıyor ama anormal yavaş.Benim aklıma dank etti "ulan bu beni çekiştiriyordu.Bende kıllık yapim bari." dedim zaten herkez önden normal bir hızla gidiyor bu arkada mıy mıy mıy gidiyor.Dürtekledim baktı hızlan dedim yeri gösterdim bak dedim gidelim dedim ok dedi.Neyse gidiyoruz bu yine yavaşladı.Ben hızlan dedim yine yavaşladı falan.Sonuna hoca dayanamadı gitti yanına gel gel yaptı.Babam epey somurtkan bir tavırla geldi arkamızdan.(Bu arada babam 3000 dalıştan sonra log book'unu atan bir şahsiyet.Insan üniyi floridada yapmasın." çıktık. "Olm şöyle şuna bir daha öyle çekiştirirse çıkartırım tüpünü kalır orda." gittim yapmayın böyle şeyler dedim adama.Adam oda arkada kalmasın dedi.Sende zaten yukarda gidiyorsun siz ailece arızalısınız herhalde dedi.Babam baktı buna "Bir dahaki dalışta nefes alamazsan hiç bana bakma." dedi.Susuverdi adam.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Ben bir kere çok fena bir işletmeye maruz kalmıştım. O kadar basitti ki yani afalladım... *zrrr zrrrr* (telefon çalar ben: alo karşıdaki: alo saat kaç? ben: 16:30... karşıdaki: ok saol.. çıt! dııııııııııııı avizeye gerçek anlamda salak salak baktım... İsmi gerekli olmayan biri asıldığı kızla konuşuyor ve bombayı patlatıyor (tamamiyle gerçek): -Tensel münasebete girelim mi? diyaloğun gerisini yazmaya gerek duymadım.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 eheh ben salak diemicem de yıllardır yaşadıım komik olaydır hala da olur yane şöle anlatiim.. ben giyinirim ayakkabıları falan giyerim kapıyı açarım tam çıkarken Annem: Dışarı mı çıkıosun? der ki montu falan giymiş ayakkabıları giymiş ve ayağı bi adım dışarda olan birisi bana çıktığını ifade eder ki her seferinde bu yüzden uyuz olurum anneme bu saçma soru yüzünden 2 sene önce falan patlamıştım artık her kapıdan çıkışımda bunun oluşundan gene giyindim falan ayakkabılar da hazır dışarı bi adım atıyorum : Annem: Dışarı mı çıkıosun? Ben:Yok prova yapıorum bi saat sonra çıkcam da.. :D e napim şimdi böle soruya böle cewap di mi :)[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" [Bu mesaj Ainu tarafından 06 November 2003 20:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Bnm ananem ole ya ne zmn ewe gelsem : -Geldn mi evladım -I ıh ...[hline]Icq UIN = 788808 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Arkadaşım ev telefonunu arar:Abi evde misin?Size geliyorum da Ben:Sence?[hline]Finalleeee...Başarmak zorundayız ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Bir arkadaşımın abisi var enteresan bir kişilik kendisi verdiği hazır cevaplar meşhurdur adamın bir kaç örnek şöyle: - Üç arkadaşı ile beraber Ankarada yürüyorlar gülüp eğleniyorlar bir yandan yanlarına çevre gazetesi satan malum gençlerden biri yanaşıyor çok ilgili bir tavırla "çevreye duyarlımısınız?" diye soruyor dört tane kalas aynı anda dönüp çocuğa bağırarak "Hayır biz Nükleer Santral Taraftarıyız" diyor gazete satan çocuk gak gık derken yürüyüp gidiyorlar - Aynı mevzunun bide elden anket doldurtan çocuğa yapılanı var bu sefer kahramanımız tek başına yürüyor üzerinde "Jethro Tull" T-shirt ü var karşıdan anketçi eleman yaklaşıp muhabbeti açmak için "Vaay Jethro Tull dinliyosun haa" diyor arkasından anket muhabbetine girecek tabi. Eleman saniyesinde anketçi gence dönüp anlamamış bi ifadeyle gözlerini kısarak "Jethro?" diye soruyor anketçi yine bertaraf. - Bu adam 5 senelik seviglisi ile ayrı şehirlerde okurkene sevgilisi telefon açıp "Hayatım dün gece rüyamda seni gördüm" diyor cevap "Bende Falco ve Stumpf'u gördüm Galatasaraydan ayrılıyorlardı acayip üzgünüm" oluyor. neyse daha bin tane daha var devam ederim sonra[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. [Bu mesaj SadButcher tarafından 06 November 2003 21:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Yannız bu adam çok sevdiğim bir adamdır salaklıklada alakası olmayıp bilakis acaip eğlenceli ve zeki bir adamdır. Her ihtimale karşı belirtmiş olayım[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Evde her zaman yasanan bır olay... -Anne ben cıkıyorum ınt. cafedeyız -saat kacta gelıcem evladım? -(delı oldugum bır soru oldugu ıcın)sabah 6 gıbı!!! -tmm erken gel evladım. -!!??&%+'4[hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 arkadaş emre ile yürüyoruz : Emre : Hocam bir rüya gördüm bildiğin gibi değil!! Cok süfer bişiydi. Ben : anlat bakalım. Merak ettim lem Emre : Abi hatırlamıyom ki :lol: Ben :Gıcırrttttt. Gtrrrrrrr. Hrrrrrrrrr. Gümmm! Pat!! çattttt!! Ertesi Gün Ben : Anne ben cıkıyorum. Annem : Nereye oğlum!! Ben : Emre'yi ziyarete gitcem. Annem : Emre nerdeki oğlum. Ben : Hastane de :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 benim arkadaşın bir efsanesi vardır. Star wars 2 filmine gidilmiş. Anakin'in kolu kopmuş sonra evlenirken bir ara o kola zoom yaparlar. Arkadaşım hemen fırlar. "Aaa! Anakinin kolu mu kopmuş?" Yorum yapılamaz.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Bu arkadasda bızım okuldan kendılerı en son deneme sınnavında 2905 gıbı bı puan yaptımıstı -bunu nedn soyluyorum cunkı onemlı olan arkadasın salaklıgından cok olusan ıkılem- Bu kız aradasımız bıolejı dersınden alakasız bır noktada elını kaldırı soz alır ve soruyo patlatır: "Hocam balıkların gozu varmı?"[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 said: Natural_Jedi, 06 November 2003 18:24 tarihinde demiş ki: dedikodu yapmakta bi newi salaklıktır aslında.[hline] beer or not beer VİLYIM ŞEKSBEER boyle deme be abı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cruloss Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Fıkra gibi, iki saftirik macera: iki kız bi kafede oturuyolar. birinin cep telefonu çalıyo başlıyo çantayı karıştırmaya ama bitürlü bulamıyo. en sonunda şöyle diyo; "eyvah galba telefonu evde unuttum!!!" buarada telefon çalmaya devam ediyo. aynı kişi dershaneye gidiyo. biraz geç kalmış. açıyo sınıfın kapısını, uzatıyo kelleyi haydaa içerde alakasız tipler. allaalla dierekten kapıyo kapıyı. hademe dönüp "sakın düşündüğüm şeyi yapmış olmayasın." diyo bizimki; "eveet.. galba yanlış derhaneye geldim!!!". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Benım kuzen var böyle kız Kimya Mühendisi oldu ve zamanında aşırı çalışıtğı için pratik düşünce falan gibi bir şey yok. Birgun kuzenin evindeyiz ve Pcde nette sörf yapıyoruz işte neyse sora evden cıkmamız gerekti. Kapadık Pcyi. Çıktık bindik arabaya gidiyoruz. Kuzen birden ---Aaa Tüh bak görüyomusun İnternet bağlantısını kesmeyi unuttumm. (bilgisayarı kapattığımız halde) Ben:Yarılır!!![hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 said: nomad13, 06 November 2003 21:00 tarihinde demiş ki: Bnm ananem ole ya ne zmn ewe gelsem : -Geldn mi evladım -I ıh ...[hline]Icq UIN = 788808 E iyide yani ordaki "geldinmi" soru değilki "geldin demek" manasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar