Castigater Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Önceki Topic kitlenmiş o yüzden açıyorum :) Nerde kaldığımızı hatırlatmak için bir alıntı yapıcam Jacabo demişki; bjk den iddiya girenler : jacabo Castigater SilphatosIce_ RamsesII gs'den : - [Bu mesaj Castigater tarafından 29 October 2003 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 bu arada benim iddiam şu yonde GS bize 2 gol atarsa veya yenerse 1 hafta GS bayrağı koyacam nikimin altına yani bjk maçı 3-2 alsa bile gs bayrağı taşıyacağım. [Bu mesaj Castigater tarafından 29 October 2003 17:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 b1 kerede su nickimi dogru yazin ya[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Ben gs den yana iddia ya girebilir miyim? :-P :-P :-P Beşiktaş kazanırsa... :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 said: jacabo, 29 October 2003 17:22 tarihinde demiş ki: b1 kerede su nickimi dogru yazin ya[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize tmm düzelttik işte :) konuyu dağıtma :p yok mu gs'li iddiaya giren? [Bu mesaj Castigater tarafından 29 October 2003 17:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hocigt Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 4-0 Bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 bjk yenerse taşırım bayragını[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 bu bayrak taşıma olayı saçma bence, bırakın allahın gs'lisi bjk bayrağını taşımasın daha iyi..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 said: bLaQ, 29 October 2003 17:58 tarihinde demiş ki: bu bayrak taşıma olayı saçma bence, bırakın allahın gs'lisi bjk bayrağını taşımasın daha iyi..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- kızıştırmaya yönelik yorumlardan kaçınalım. akıllı olalım ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 beraberlik ya da gs alir maci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Sabo lafını bil de konuş. (nokta)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 biliyorum da, bilmeyen birisi tam üstümde.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogdog Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 apex+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 beşiktaş daha ağır basıyo gibi ama derbi bu belli olmaz noolacağı. ligde oynadığımız oyunu koyarsak o maçta ağır bi yenilgi alırız onu biliyorum. alırız inşallah..[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 said: Kenderleme, 29 October 2003 21:04 tarihinde demiş ki: beşiktaş daha ağır basıyo gibi ama derbi bu belli olmaz noolacağı. ligde oynadığımız oyunu koyarsak o maçta ağır bi yenilgi alırız onu biliyorum. alırız inşallah..[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! buyrun burdan yakın, gs'li herif ne diyo ahuah[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 said: fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki: in apex we trust heh,tabii bu biraz icimden gecen o kadar guvenmeyin patlariz matlariz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 apex gene deiştirttirme bana bayrağını.. gs ye güvenip iddaya girenin gagası b.ktan kurtulmas, hele bu adam fenerliyse :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 yok girmiyorum zaten bu sefer , bundan sonra kendi takimim icin giricem zaten gs icin girdik patladik. bjk-fb macinda gel gireriz blaqim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 yenilgi alırızdaki alırız niyetine kullanmadım.. maçı alırız demek istedim.. tabi nereye çekip nası anlamak istediğine bağlı biraz da insanın.. manyak mıyım da fark yiyelim istiyim yani?[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ben de dalga geçtim zaten a bili bili[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 yenersek reha muhtarı öpücem :) aeuheah uğurum oldu artık geçen maç patlamıştı ama olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 beraberlik olsun sırf o yüzden gs tribününe bilet aldım arklarla bağrıcaz!!! inşallah 0-0 biter....[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rogman Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 walla taa ankaralardan macı ızlemeye otobüs kaldırıoruz(40kişi) bu sene gitceim 3 uncu mac olacak,dier 2 sinde ,birinde konyaya 1-0 yenıldık bırındede fenerle 2-2 berabere kaldık.. uursuzmu gelıom ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 said: Mandooo, 29 October 2003 23:39 tarihinde demiş ki: beraberlik olsun sırf o yüzden gs tribününe bilet aldım arklarla bağrıcaz!!! inşallah 0-0 biter....[hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! umarım berabere kalmayız[hline]Llama'nın annesi:İnsanı tanımak için;yiyip iççen,alışveriş yapcan,o kimse ile çalışcan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fist4n Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 maç kaç kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar