Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

müdür: yanınızda cep telefonu görürsem...


trikeratops

Öne çıkan mesajlar

istiklal marşı öncesi müdür her zamanki konuşmasını yaparken bıze okula cep telefonu getirmememizi söyledi. bazılarında iki telefon birden gördüğünü bile söyledi. zaten okula telefon getirmek yasakmış. liseye giden çocuk yanında telefon getirmesin diyor anlayacağınız. telefon görürse ne yapacağını görecekmişiz!
siz ne düşünüyorsunuz bunun hakkında?
gerçekten de böyle bir yasak var mı?
sizde böyle bir yaptırıma uğradınız mı?[hline]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben lisedeyken yasak değildi bizim okulda hemde özzel fln deil anadolu lisesinde.
Ancak derslerde kapalı olması şartı vardı.
Eğer arama yapıldığında açık olarak yakalarlar ise alıyolardı veline teslim ediyolardı telefonu.

Absolut doğru demiş nerede olduğunuz belli lisede fln ama yinede açıp derste oyun oynamadıktan sonra kimseye bi zararı olduğunu sanmıyorum.[hline] V ò d à n | ICQ : # 651567
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence taşıma konusunda sınırlama getirilmesi hoş değil, ancak kapalı tutulması ve ortalıkta görünmemesi mantıklı. Koy çantana okula girerken kapatıp, çıktığında aç. Özellikle arama yapılması falan anlamsız ama. Sonuçta acil bir durum olması lise öğrencisinde pek mümkün olmasa da cep telefonu aileler için büyük bir avantaj, özellikle çocuk o çağdayken. Kardeşime telefonunu kapattığı için az fırça atmadım ben, o istemiyordu telefon taşımayı, ailesi olarak biz istiyorduk mesela =][hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim gittiğim okulda geçen yıl aramalar olurudu,çantamı açmazdım,üstümü aratmazdım,hayır hiç yasak bişi olmazdı üzerimde,sigara fln içmem zaten,gelri müdür odasınd 15 dakka bekletirlerdi ben çantamı montumu yanıma alıp öyle giderdim müdürün odasınaki aramasınlar,aileme telefon açılırdı tabi onlarda beni desteklerdi geri sınıfa dönerdim,sonra bunu bisürü öğrenci yapmaya başladı okul yönetimi artık arama yapmıyor[hline]tık!
Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts!
Act now!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ders sırasında kesinlikle kapalı olmalı yani sinemada, gösteride veya tiyatroda birinin cebi çaldığında nasıl rahatsız oluyorsanız derste çaldığında öğretmen onun 1000 katı rahatsız olur, konsantrasyonu, sınıf hakimiyeti dağılır. Dersin dışında ne haliniz varsa görün ona birşey diyemem zaten.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hic bir haklari yok ogrenci acip derste konusmadigi ya da ugrasmadigi surece
Ama ogrenci de bokunu cikartmamali, kapali tutarsin cep telefonunu, cebinde ya da cantanda durur, sonucta acil bir durum olursa ailene ulasman icindir cep telefonu okula gotururken.

Tabi ben mesela derste cikartiyorum, alarmini kuruyorum tenefus basina bir seyi yapmayi unutmiyim diye, hocalar da bir sey demiyolar, cuinku hemen yapip cebime geri koyuyorum. Derste birinin cebi calarsa da ozur dileyip kapatiyoruz cep telefonunu, bu tamamen ogrenciye ve hocaya bagli bir sey.[hline]Var var var.
-A Khajiiti Saying
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bence çok saçma... okul çıkışı yapacak birşeyim var? evim ebesinin kulağında okula göre e neyapcam? yani okula telefon getiririm sesi kısık olur çantamda durur bakarım tenefüslerde biri mesaj atmışmı, aramışmı vs... yani çok abartılıyo[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam:
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası benim sunumumda veya toplantımda cep teli çalınca deliriyorum. Madem beni öenmdsemiyorsun neden burdasın diye parladım 1 kaç kez. Sonuçta o zaman bana ayrılmış yani telefonla konusacaksa baştan konusşun veya benim zamanım bitene kadar beklesin. Sen hazırlanıyorsun, uğraşıyorsun tam hızını almış anlatırken, bütün grubu etkin altına almışken dülülülülü dlüllü pofffff gitti bütün konsantrasyon. Titreşime alsın çok merak ediyorsa kim arıyor diye işi bittiğinde geri arar.
Hah hazır hızımı almışken birdenumarasını saklayanlara olan nefretimi kusmak istiyorum. Beni görünmeyen numaradan arayanları açmıyor. Madem bana telefonunu vermeyecek, göstermeyecek kadar değer vermiyorsun, ben de sana cevap verecek kadar değer vermiyorum.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla sırf öğrenciler olsa hadi neyse bizim okulda (KAL) hocalarda derte cep telefonları açık dolaşırdı. Ve hatta telfonları çaldığında dışarı çıkıp konuşurlardı. Ayrıca cep telefonu okulda bir çok işe yarayabiliyordu. Örneğin.
Kaliteli ses kaydı yapabilen telfonlarla zil sesini kaydetmiştik. Cuma günü yarım gün ve son ders törenden kaçabilmek için 15-20 dakka önce çaldırırdık. Hoca da inanır çıkar dışarı giderdi (gitmeye dünden razı). Biz de törenden kaçardık. :)[hline]NO PAIN NO GAIN
icq:108382340

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ders düzenini bozmadığım veya bilimum gerekçelerin üstüne çıkmadığın sürece hiçbirşey diyemezler.
Eğer cebinden alıp alı koyarsa dava açma şansın bile vardır.

Cebinde sessizde dursun tutup ulu orta çıkarma tenefüslerde sınıfta kapıyı kapayıp konuş yada tuvalette konuş.

Bizim okulda böyle bir yönetmelik yok derslerde sessiz'e alıyorsun zaten öyle yapman lazım.Onun dışında sınıfta konuş wc de konuş kantinde konuş birşey demiyorlar.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 07 November 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
bence çok saçma... okul çıkışı yapacak birşeyim var? evim ebesinin kulağında okula göre e neyapcam? yani okula telefon getiririm sesi kısık olur çantamda durur bakarım tenefüslerde biri mesaj atmışmı, aramışmı vs... yani çok abartılıyo[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam:

Tel kapalıyken de mesaj geliyor. Ulaşamayan önemli birşeyse mesaj atar zaten EE tenefüslerde 45 dakkada bir yani acil birşey olsa bile en geç 40 dakkaya haberin olcakki o kadar önemli şeyi direk okula telefonla da haberdar ederler.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence Okullarda telefonların yasaklanmasının en büyük sebepleri:
1. Öğrencilerin ders dinleyeceğine oyun oynaması veya birbirleri ile msgleşmesi.
2. Sınavlarda kopya için kullanılması veya msg ile cevapların paslanılması.

Yoksa tenefuste konusmusun konusmamısın öğretmenlerinizin neden umurunda olsunki.[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eğer öğrenciler konudaki boşluktan yararlanıp bokunu çıkarmasalardı böyle bir uygulamaya gidilmezdi diye düşünüyorum şahsen, kimse kimsenin cep telefonunu elinden almaya meraklı olmasa gerek (psikopat hocalar hep vardır, onları dışında tutarak söylüyorum).

bu bence aynı burdaki imza işine benziyor. bir dönem imzalara resim konuyordu, gayet açıktı kapı. o kapının bokunu çıkaran (eşşek kadar anime gifler olsun, kocaman imzaları aynı sayfada popo içi kadar mesajların arkasına 700.000 defa takmak olsun) üyeler olunca, imzada resim koyma işi gitti. bu da aynı gibi sanki.

mutlaka birilerinin derste telefonu çalmıştır, mutlaka bazı densizler derste oyun moyun oynamışlardır da ondan yönetim düşman olmuştur kesin.

düşündüğüm zaman, benim zamanımda telefon yoktu, gayet de okula gidip gelebiliyorduk! öyle büyük bir "lise öğrencisi gerekliliği" olduğunu işte bu yüzden hiç düşünmüyorum. ama nedir? zaman değişmiştir, varken kullanmak lazımdır filan, o zaman da okuldan içeri girerken sesini ve hatta kendisini kapatırsın, çıkışta açarsın edebinle, kimse çıkıp bikbiklenmez...

bu arada abso değinmiş: ben de nasıl kılım numara gizleyenlere anlatamam. hiçbir şekilde açmıyorum telefonu. acayip de sinirleniyorum.

bi de aklımdayken söyliim, bazı evlerden arayınca zaten görünmüyor demiş bir arkadaş, ikisinin arasında fark var. birinde hiçbir bilgi görünmüyor, diğerinde numara yok yazıyor ki, şahsen benim sinirlerimi kaşıyan bu ikincisidir...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...