Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trials of Atlantis

kalima

Öne çıkan mesajlar

Selamlar herkeze

Elinde ToA olan arkadaşlar
Cuma günü Master Level 1 yaptırıcam
Güzel bir Atlantis Zerg'imiz olacak
Hepinizi bekliyorum

Eğere bitiremezsek ( ki bitiremeyiz)
Fester pazar günü Kaldığım yerden devam edecek

---------------------------

ToA almak isteyen arkadaşların dikkatine

Biz ToA'yı festerin cebinden yaptığı harcama ve açtığüı FTP sayesinde aldık
Yani toplu bir alımdan haberdar olamamış değilsiniz
Getirtilmesi olayını ayarlamaya çalışıyoruz[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun
Jenissary......Scout of The Hun
Gon.............Armsman of The Hun
www.the-huns.com
Sosyal ağlarda paylaş

Şu toplu alım olayına bir açıklık getirip kesinleştirmenizi rica ediyorum, olabilicek en kısa zamanda almak istiyorum çünkü.[hline]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.
Sosyal ağlarda paylaş

benim bir önerim var;
ne kadar gerçekçi olur bilemem ama amerikadan bunları alacak birisine ulaşılabilinirse ve o kişinin güçlü bir internet bağlantısı olursa, toa cdsi amerikadaki bilgisayardan bir günde download edilebilinir. sonra burda çoğaltılıp bu iş için para veren insanlara yollanabilir. birileri işin amerika ayağını organize ederse ben burdaki kısmını organize edebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

oynayanlar yorum yapabilirmi nası olduğu hakkında :)
bize ocakta gelicek çünkü daha beklemek zorundayız da :)[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+
Excalibur | Hibernia / EU

unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Sosyal ağlarda paylaş

kalima 1 mb bağlantım var. birkaç saat içinde download edebilirim. ertesi günde çoğaltır yollarım. burda cd lerin alınma işini halledecek olan paraları toparlayacak olan ameika ile bağlantı kuracak olan sizlersiniz. ben sadece hammaliyesini yapacam o kadar. bu yöntemle çok ucuza ve çok erken oyun sahibi olabiliriz. organize edebilirseniz para toplama işini bugün bile yapabiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

master levelların olayı nedir peki?
*! toa hakkında hiç araştırma yapmamıştır *[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+

multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.

[Bu mesaj -Aragorn- tarafından 06 November 2003 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yukarda arkadaşların verdiği linkler bayaa iyi
ben de onlardan faydalanıyorum,
sorularınız için iyi bir kaynak olur

copperelf,
abi öyle bir kişi yok:
fester tamamen kendi insiyatifi ile, biz ona sormadan bu güzelliği yaptı.
tekrarını bekleyemem, isteyemem de

Ama size ToA ayarlamak için hasanla konuştuk ve İstekler dahilinde bir toplu sipariş yapılmasını sağlamaya çalışıyoruz
Avatürk Resmen Mythic ile anlaşmadı, sebebi de mythic tekilerin salak olması
Aşağıdaki link e isminizi yazarsanız Avatürk'teki arkadaşlar da yaklaşık getirebileceğimiz paket sayısını bilebilir
http://www.paticik.com/forum/view.php?id=47784

Bu arada SI yoksa ToA çalışmıyor, mutlaka SI da olmalı[hline]Kalima..........Minstrel of The Hun
Jenissary......Scout of The Hun
Gon.............Armsman of The Hun
www.the-huns.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Aragorn-, 06 November 2003 17:27 tarihinde demiş ki:
oynayanlar yorum yapabilirmi nası olduğu hakkında :)
bize ocakta gelicek çünkü daha beklemek zorundayız da :)[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+

TOA zone lar hem grafik açısından hemde drop açısından gayet güzel. ayrıca toa da abartı derecede iyi itemler var kısaca oyunda item özellikleri açısından toa ile birlikte çok şey değişti. ama toa nın bir kötü yanıda var, herkes master level peşinde koştuğu yada toa dungeonlarında item farmladığı için emain de solo gezilebilecek kadar ölü RVR.[hline]Koroglu ZorbeyinOglu Hero of Bedevere/BlackStar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...