Antimodes52 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Simpsons'ı devamlı izleyenler bilir, Bart'ı devamlı öldürmeye çalışan Bob vardır. En son Figüran Bob'lı bölümde Bob'ın kardeşi şartlı tahliyeyle onu dışarıya çıkarıyordu. Kaç bölümdür diyordum Bob'ın sesi tanıdık, bir yerden biliyorum, kim bu adam öeah! diye kardeşi dizideki ilk repliğini söylediği anda kim olduğunu anladım. Bilmiyorum forumdakiler biliyor muydu ama Figüran Bob Frasier'daki Frasier Crane, kardeşini seslendiren de Niles Crane. Dizi boyunca pek emin olamadım ancak bir replik geçti ki %100 emin oldum. Sonlarına doğru bölümün Bart Bob'ın kardeşinin gözlerini kapatıyor "guess who?" diyor Bob'ın kardeşi de "Maris?" diyor. Burda Frasier'a da gönderme yapmışlar Frasier'ı izleyenler Niles'ın Maris hastalığını bilirler. Ya biraz gereksiz bir bilgi oldu ama paylaşmak istedim :)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 İyi detay yakalamışsın.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 simpsons'da tek beğenmediğim nokta onca dandik ünlüyü özellikle guest star modunda çıkarırlarken arnie'ye gönderme yapılan karakterin dumkof olması.. :-p bütün ünlüler sütten çıkmış ak kaşık da birtek arnie bu muameleye layık sanki..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ehehe bölümde Frasier da olduğu gibi siyah zemin üstüne beyaz olarak "'FRASIER' IS A HIT SHOW ON THE NBC TELEVISION NETWORK " diye yazıyodu zaten? nesinden emin olamadın ;)) o bölüm tamamen Frasier menşeyli zaten kardeşlerin birbirine davranışı ve cecilin (niles) evi tamamen frasierın setiyle aynı falan filan[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 ben de farketmiştim cidden öyle...[hline]ö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 eha güzel göndermeydi smoke'un dediği gibi de koskoca fontlarla yazdı adamlar sora müzik falan süperdi =) ben "maris" i bi ara duyar gibi oldum ama kaçırmışım[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Ben izlerken bi frasie müziği duyunca lan ne oluyor demiştim başında. Herhalde uyudum frasier başladı sandım o siyah ekranı görünce(olmadık iş değil yani:D) Cidden espriler çok gzüeldi ama. Zaten o Maris? dedi ben koptum direk. Bu arada o arnold benzeri eleman koparıyor beni yaa. Hani bir bölümünde komedi-aksiyon filmi gösteriliyordu ya. harikaydı. Birde adam bağcığın çözülmüş deyip kaçtığında bu bağcığa bakıp gece olduğunda "heyy bu ayakkabıalr bağcıklı değilki"demişti. Simspsons süper bir çizgi film ya[hline]-Sıraya bak hayatta yetişemeyiz-B planı zamnı kızlar*Bildik fon müziği*-Abi kıza bak.Üff bide saçlarını sallamasa.Neden sallıyor anlamadım-Vauw...Lan!Ulan kıza bak bizim sıramıza girdi. Gel lan buraya*Çat çut-Flaş flaş. İki genç sırada önüne geçen kızları döverek hastanelik etti.Solufain"Hakettiler.Ben o sırada kaç saat bekledim"yorumunu yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2003 said: Solufain, 05 November 2003 15:10 tarihinde demiş ki: Birde adam bağcığın çözülmüş deyip kaçtığında bu bağcığa bakıp gece olduğunda "heyy bu ayakkabıalr bağcıklı değilki"demişti. o espri mükemmeldi harbiden.Akşam oluyo Arnie hala ayakkabılara bakıyo "Daha yakından baktım da, bu ayakkabılar bağcıklı değil" diyo sonra ehuea[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar