arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 http://dark-universe.com/archives/september/newsmichaelvspinhead.htm böyle birşey olmasın , basarım stüdyolarını :D[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 yok artik.[hline]piyasada cok kalem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 helloween??? wtf![hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 yaa Mtv de Celebriyt Deathmach vardı orada kapışsın lavuklar[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 arcane vs sam diye bişi çekmesinler de ne çekerlerse çeksinler.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Ben Juggernaut vs Hulk'u sabırsızlıkla bekliyorum :) X-Men, Daredevil, Spider-man, Hulk... Adamlar bir de ortaklaşa ilerlerse süper oolur.. Mesela Daredevil'de Kingpin'i oynayan adam Spider-Man'de de oynasın. Ya da Spider-man Wolverine'le karşılaştığı bölümlerde Hugh Jackman oynasın felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 bonecrusher +1 harbi süper olur[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 ayrıca myersın pinheade karşı ne gibi bi şansı olabilir ki?[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Çizgi romanlarda çok oluyoda sinemada ticari açıdan çok iyi tasarlanması lazm. Yapımcı şirketin aynı olması lazm. Zaten hepsinin arkasında Marvel var.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 pinhead i tanımıyorum biri tanıtabilir mi mi? pinheadi tanımamama rağmen myers in bu karşılaşmadan galip çıkıcaını düşünüyorum ayrıca hede vs hödö olayı benim çok hoşuma gider iki manyağın birbiriyle kapışması mikropla mikrobun karşılaşması[hline]Kontrolsüz güç, güç değildir. (Hulk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2003 lol ben eskiden başka bi topicte (ne ileri görüşlüymüşüm beee) pinhead vs freddy karşılaştırması yapmıştım, bu da aynı şey: olay şu myers ölünce geri geliyor, pinhead ölmüyor hehe pinhead hellraiser serisindeki cenobite lardan biri bu cenobite lar cehennemde yaşayan , hobileri işkence olan tipler.pinhead ise aşmış bi cenobite hellraiser izlemeyen okumasın: filmlerde pinhead sadece 2 kere yok ediliyor.başka ve kendisinden daha kuvvetli bir cenobite tarafından.birinde de gelecekte yüksek teknoloji ile acaip bi patlama ile yok ediolar ama o çok yalan olmuş.. :D[hline]Sam, 25 October 2003 17:01 tarihinde demiş ki: okE B@b$ 9r4l5IN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 said: Sam, 23 October 2003 00:00 tarihinde demiş ki: arcane vs sam diye bişi çekmesinler de ne çekerlerse çeksinler.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Sam Arcane den korktugu icin boyle bir mucadeleye karsi! danananaaaaan :P[hline]Where are you when I need you, Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2003 yok yani, ismimi arcane'i ünlü etmek için kullanmasınlar onu demek istedim. geçmişte yaptılar çünkü birkaç kez, bakın hulk felan başımıza buradan çıktı.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ben senle uğraşmam, çağırırım 2 cenobite görürsün gününü :D[hline]dom demiş ki : Actually I am really impressed with your fluid(!) english 'cause I don't expect much from a person who definitely can't get what I was trying to point out. Anyway Romanian isn't a very popular language these days moi recommander vous à apprendre Francais, oder deutsch, o italiano, ya da en azindan duzgun Turkce, LOL ki ne LOL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 cenabet adam cenobite çağırır tabii, kendini iyi tarif etmişsin beni zahmete sokmadın sağol.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 cenobite ı cenobayt diye okursan cenabet benzetmesi yapman doğal... hehe[hline]they say... when you hunt the engineer - the engineer also hunts you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 okumaya gerek yok ki, daha yazılmasından belli cenabetliği.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 ayrılın kavga etmeyin :P[hline]fizban, 01 November 2003 17:46 tarihinde demiş ki: harbici uzunum, öyleyse varım. Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Sam With Minigun "Road to hell." Sam evini arabasını herşeyini satarak bir minigun alır ve cehennemi işgal etmeye karar veri. 2005 Summer...[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666." Book of Revelation Chapter 13 Verse 18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 hırvatlar oyunumu yaptılar zaten benim, görünüz: Serious Sam, Serious Sam: Second Encounter. elimde minigun bütün arcaneimsileri temizliyorum.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar