Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hede vs hödö olayının mokunu çıkarmak

arcane

Öne çıkan mesajlar

Ben Juggernaut vs Hulk'u sabırsızlıkla bekliyorum :)

X-Men, Daredevil, Spider-man, Hulk...

Adamlar bir de ortaklaşa ilerlerse süper oolur.. Mesela Daredevil'de Kingpin'i oynayan adam Spider-Man'de de oynasın. Ya da Spider-man Wolverine'le karşılaştığı bölümlerde Hugh Jackman oynasın felan...
Sosyal ağlarda paylaş

pinhead i tanımıyorum biri tanıtabilir mi mi?
pinheadi tanımamama rağmen myers in bu karşılaşmadan galip çıkıcaını düşünüyorum

ayrıca hede vs hödö olayı benim çok hoşuma gider iki manyağın birbiriyle kapışması mikropla mikrobun karşılaşması[hline]Kontrolsüz güç, güç değildir. (Hulk)
Sosyal ağlarda paylaş

lol ben eskiden başka bi topicte (ne ileri görüşlüymüşüm beee) pinhead vs freddy karşılaştırması yapmıştım, bu da aynı şey:
olay şu
myers ölünce geri geliyor, pinhead ölmüyor hehe

pinhead hellraiser serisindeki cenobite lardan biri
bu cenobite lar cehennemde yaşayan , hobileri işkence olan tipler.pinhead ise aşmış bi cenobite

hellraiser izlemeyen okumasın:
filmlerde pinhead sadece 2 kere yok ediliyor.başka ve kendisinden daha kuvvetli bir cenobite tarafından.birinde de gelecekte yüksek teknoloji ile acaip bi patlama ile yok ediolar ama o çok yalan olmuş.. :D[hline]Sam, 25 October 2003 17:01 tarihinde demiş ki:
okE B@b$ 9r4l5IN..
Sosyal ağlarda paylaş

ben senle uğraşmam, çağırırım 2 cenobite görürsün gününü :D[hline]dom demiş ki : Actually I am really impressed with your fluid(!) english 'cause I don't expect much from a person who definitely can't get what I was trying to point out. Anyway Romanian isn't a very popular language these days moi recommander vous à apprendre Francais, oder deutsch, o italiano, ya da en azindan duzgun Turkce, LOL ki ne LOL.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam With Minigun "Road to hell."

Sam evini arabasını herşeyini satarak bir minigun alır ve cehennemi işgal etmeye karar veri.

2005 Summer...[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...