Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Elfler....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
17. level falan değil abi...
Tier Breche'de 20 yıl eğitim görüyorsun, 4. level fighter olarak çıkıyorsun. Biliyor muydun sen bunu? Drizzt tamam daha sonradan devriyelere falan çıkıyor, asker olarak çalışıyor ama, bu sırada 17. level olacak birşey yapmıyorum, maksimum level'ı 9-10'dur Drizzt'in -ki o bile yani Drizzt'e göre iyi- .
Ama emin değilim, sadece mantığımla söylüyorum bunu, Tier Breche muhabbeti haricinde...[hline] Luna
..::[Neurotic Warlocks]::..
Mesaj tarihi:
Tier Breche olayı diil.Drizzt i zaten asıl Zaknafein eğitiyor yıllarca.Sen normal bi drowla aynı kapasiteye koyamazsın.
17. level fighter ranger a dönünce 1 level asağı çekiliyor.16th level ranger oluyor.Herroes lorebook a aç bak sayfa 44.

Zaten drizzt le burasının bi alakası yok.Ben jarlaxle nin fighter olduğunu sölüyorum.İsteyen Villains handbook u açsın baksın,ordada fighter olarak geçiyor.Boş boş fikir yürütmenin anlamı yok,isteyen thief desin isteyen bandit,herif fighter işte,strengthi düşük ama gerekmediğini çok güzek gösteriyor zaten.Fighter olmak için illa öküz gibi bi tip olmak gerekmiyor.
Mesaj tarihi:
aslında hayır. Zaknafein yıllarca falan eğitmiyor Drizzt'i, sadece yeteneğini çıkarıyor, sonra bir süre eğitiyor. Ardından Malice'ten, Drizzt'i Tier Breche'de eğitim alması yerine, onu Zak'ın kendi eğitmesi için izin isityor, alamıyor... Sen sanıyor musun ki orada onca süre eğitim aldı falan, huh yalan.
zaten Drizzt bir eğitim almadan da manyak. Onun fighter olma muhabbetide şey... Zaknafein buna herkesin önünde, coin attırıyor havada ve hepsini tutmasını istiyor. Önce bir tane, sonra iki, sonra üç, sonra dört, sonra beş. HEpsini havaya atıp tutabiliyor, oradan beri hayvan ayriyetten.. 2nd edition'da elfler en fazla 15. level ranger olabiliyordular, drow = elf... Yine de birşey diyemiyorum, kaynak gösterdin, bi karıştırıcam ama kesinlkle saçmalyorsun..

Drizzt rangerlığın eğitimini almadan direkman 15. levelda mı başlıyor, biraz mantık yürüt.. yani herif, "fighterlıkta iş yok, 1 level verip ranger olayım" diye keyfine göre mi alıyor, sonra kafadan büyü yapmaya falan da başlıyor hatta...
Drizzt surface'a çıktığında zaten şöle bi güzellik var, adam fighterlığı abandon etmiş şekilde, hatta dövüşmeyi falan unutuyor adam. Şu kör bir rangerla tanışıyor, o adam sayesinde Mielikki'yi öğreniyor, ardından kitaplar okuyor, adam Drizzt'i eğitiyor, Drizzt o şekilde ranger oluyor.
"Bu işler mantık yürütmekle olmuyor" edasında konuşmaya devam etme bence Jarlaxle, biraz düşün.. senin verdiğin kaynağada bakıcam.[hline] Luna
Mesaj tarihi:
Sen bu laflarınla baştan saçmalamışsın.Dediğin şeye bak
"fighterlıkta iş yok ben 16 th level ranger olayım"
Sen romanla ,kuralları bir mi tutuyorsun.Romanda savaş esnasında adam can alıcı yerine 1 darbe alınca ölür.Oyunda yada masaüstünde ise hit point olayı vardır,öle pat diye ölmez.Sen romanı okurken ad&d players handbook u felan yanında tutyosun demek.Salvatore Artmeis karşıya zıpladı felan diyince sen zarda atıyosundur atlayabildimi atlayamadımı diye.
Ayrıca böle hikayeleri yazmana gerek yok ben tüm kitapları (ingilizcelerini)okudum zaten.O kör ranger ın adı Montoliodur.
Bana drizzt in ne olduğunu classını şusunu busnu anlatmaya kalkman hata.Zaten bu başlığa drizzt i sokman da hata biz burda jarlaxle yi tartışıyorduk. Ve ayrıca drowların (fighter olanların)eğitim aldığı yerin adı Meele Mantagre dir.Drizzt i çok anlatmak istiyosan forum aç,illa bi merak eden vardır.Oraya yazarsın
Mesaj tarihi:
Unuttuğum 1-2 şey daha.Zak çok az eğitti demişsin aç 1. kitabı bak,türkçesini okuduysan orda çevirmede alamış olabilirler,orjinalini al homeworld en az 15-16 sene zak drizzt i eğitiyor çocukken daha başlıyolar ve hergün saatlerce.Drizzt ufacık yaşta başlıyor eğitime onlarda boş durma diye birşey yok.Sonra ranger oluyor fighterlığı yok dövüşmeyi unutuyor demişsin.Öle bi dünyada dövüşmeyi nasıl unutabilir.Bunak mı bu yada sakat mı.Hiçbişey yapmasa sırf yemek için bile avlanıyo herif hergün ve okuduğum kitaplarda devamlı bi dövüş var devamlı.Tüm kitapları okudum ama dövüşmeyi unutacağı kadar boş bir süre geçmedi ki bu yıllar demek.
Sen en iyisi biraz daha oku neuro, benle tartışcak ne bilgin var nede kaynağın.Mantıktan bahsetmişsin biraz mantık yürütebilseydin dediğinin yanlış olduğunu ben uyarmadanda anlıcaktın.Bunu daha fazla uzatmaya gerek yok.
Mesaj tarihi:
yaw esasen genel olarak drowlar konuşulmuyo muydu?
burdan yola çıkarak bi soru sorcam Lolth'a n'oldu bilen var mı?
bazıları bi koza ördü kendine bişeyler yapıyo diyor bazıları da Ghaunadaur, Vhaeraun, Kiaransalee birleşip doğradı diyolar. Kiaransalee rank atlamış galiba bi de?
oralarda neler olduğunu bilen var mı?

[Bu mesaj Grudge tarafından 05 Mart 2003 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
burası masa üstü FRP forumuydu yanlış mı geldim?
hani şu zarlarla, kağıt kalemle falan oynanan oyun.

istatistikler olayın bir parçasıdır. bu işle ilgilenen insanlar bir yerden sonra ister istemez bazı şeyleri ezberliyorlar. drizzt de FRın en bilinen karakteri olduğundan dolayı D&D oynamış olan herkes en az bir kere bakmıştır statlarına.

ha diyosanız ki biz bilmeyiz FRP falan kitaplarını okur gerisine karışmayız eywalla.

bi de daha önce biryerlere yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam salvatore'nin tarzından da ileri gelen birşey bu. ben kimsenin Tanisin ya da Jander Sunstarın (bunlar Türkçeye çevirilen kitapların kahramanları ondan bu örnekleri seçtim) istatistikleriyle ilgili konuştuğunu hatırlamıyorum. ama her 3 forumdan birinde (abartı ama olacak okadar) drizzt kaçıncı seviye yok entreri nası dövüyo aman aegis fang falan gidiyo. adamın kitaplarında arkadan zar sesleri geliyo resmen. insanları suçlamayalım istatistiklere gömüldükleri için lütfen.

bu arada soruma yanıt?
Mesaj tarihi:
homeland
melee magthere (gibi birşey olması lazım)

önce isimlerini öğren.
ayriyetten drizzt'in 2nd edition'daki muhabbetlerinden emin değilim ama şöle bi güzellik yapıyım size... drizzt'in o kadar yüksek level olacağını düşünmemiştim, ayrıca o kural saçmalıkmış cidden, ciddi bi saçmalık...
bunun dışında, laf mı atıyorum ben, hüöhüöhü.... gerginliğime bağışlayın artık.

Drizzt'inde tüm ingilizce kitapları var bende, sevgili arkadaşım... sana kitap listemi yollayabilirim, büyük bir kütüphane dolusu kitabım var, yalnız... Kitaplarla asıl alakası olan abimdir, pek anlamam zaten 2nd editiondan..

Ayriyetten, Zin carla atıyorlar zaknafein'e, Drizzt'in onunla kavga etmesi için 16 level bile saçma ki buradan ne anlıyoruz, Drizzt'in romanı zaten bir abartı.. Niye, Errtu'yu bile pataklıyor Drizzt iki kere, sizce bu normal mi? Errtu bir Balor ve Drizzt sallıyor Frostbrand'ini iki kere koskoca Balor Drizzt'ten tırsıyor?!

Bana pek, enteresan geliyor bunlar, ;) Drizzt zaten bir roman ve abartıda kullanılıyor, her romanda olduğu gibi. Bkz. Baldur's Gate 1(feci abartılar, abartılı kavgalar, ekşınlar falan)[hline] Luna

[Bu mesaj neuromancer tarafından 06 Mart 2003 16:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
nouromancer anlattıklarını biliyorum yanlız zaknafein drizzti 3 yıl falan eyitiyor benim bildigim sonra bir 6 yılnı piramit savaş okulu (şu anda adını hatırlayamıyorum) orada gecirip zaten olyı asmışken millete artistlik yapıyor yanlız zak tan önce kılıc kullanmayı falan bilmiyor paspascılık cöpcülük ve amelelikte iktisas yapıyor okadar.Hatta ilk geldiginde eyitim antireman salonnunda asılı duran silahlardan kocaman agır bir mızragı falan kullanmaya calısıyor yani tecrübe 00 bildigi herseyi ona adamın zaknefein ögretiyor yani yigidi öldür hatta zombi yap ama hakkını yeme.[hline]I am a lostsoul in frp

[Bu mesaj Silver tarafından 07 Mart 2003 09:51 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Silver tarafından 07 Mart 2003 09:52 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...