amarcord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 thanks you fizban. senden daha cok sey öğreneceğiz :)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 said: fizban, 01 November 2003 16:13 tarihinde demiş ki: markası için değil, şekli görüntüsü için giyiyosan ve bunu dışa vurmuyosan [ör: naaa üstümde tomi var ben seni döverim] hiç sorun yok hah işte bu[hline]Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ya, al pasa pasa kiyafetini ama üstünde bir şey yazmasın. mesela tommy alma. barbır alma. levi's al mesela. o da güzel. hem daha ucuz hem de kotlarinin sadece arka tarafinda küçücük levi's yaziyor. istersen onu da kesersin makasla hiçbir sey belli olmaz, hem sen de sevdigin seyi giyersin.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 bendede porş vardı geçen ama kimse alamıo diye geri verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 aynı şey sadece sende deil çoğu kişide var. Bu bi yere kadar saygı ama daha sonra -eğer çevrende varsa- zengin gibi görünüp hava atan artist tiplere benzememek bence[hline]Benim uğurlu sayım 1453,bir artı dört artı beş artı üç , Onüçü uğursuz sayan batılılara OSMANLIDAN HEDIYE OLSUN SONSUZA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 markadan cok kaliteli, kendine yakisan birsey giyinmeyi istemek lazim. sonucta kendime uygun buldugum seyleri alip giyiniyorum. Bu kimi zaman abuk bi magazadan kimi zaman marka bir yerden oluyor. kendi stilimi oturtabilmisim, ufak degisimlerle goturuyorum. Tommy tabelasi gibi dolasanlar da bi ayri komik geliyor bana.[hline]piyasada cok kalem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 hayır olayın bi simge olamsı çok kötü tommy tamamen bi simge çünkü phaşlı harbi pahalı öle böle deil onu giyosan istesen de istemesen de 'zenginim' diosun çünkü kalitesiz mal çok pahalı.onun kadar güzel görünen ve de uygun bi fiyatı olan(pazardan al demiorum normal bi fiyat ya da fiyatı hakeden kalite örneğin nike pahalı ama kaliteli) bişi alınabilir.[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 bence öle[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Giysilerin imgelerinden işlevlerine yönelsek problem bitecek.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 fizban, o kadar çok tommy gördüm ki çevremde, artik üstünde tommy isareti olmasa bile anliyorum tommy mi degil mi? ben de bir aralar tiki modunda takilirdim, o yüzden bilirim, bu mallar çok kalitelidir, 3-4 yil hiç eskimeden giyilir. ama zitlik burdadir ki, modaya uymadigi için tikiler tarafindan eskiye kaldirilir.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 pff.. [Bu mesaj -Melancholy- tarafından 01 November 2003 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Birde tabi kroyum ama para bende olayı var.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 yurt dışında "türkiye modayı yakından takip ediyor" hafası varda bizde neden alkasız şeyler gençlerde moda olmuş onu anlıyamadım barbır u ukraynada denizciler giyiyor ve ucuz pahalı degil cat leri zaten kutusundaki resimlerden belli ediyor inşşaat işçileri giyiyor (bonepart+1 cok sallam hemde garantili :) ) convers leri 90 larda şarapçılar kokacılar giyiyordu cok ucuzdu şimdi olmuş 80 milyon herkezde var. bu arada anarşizim yönetim diyen arkadaşa saşjkghajkgaejkgl[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Belphegor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 olum tikisin sen tiki tiki tiki miki miki :-P gereksiz..........[hline]Belphegor's Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 converse benim ayağımı çok büyük gösteriyor fazla da hoşuma gitmiyor düz taban ne bileyim.. kızlara yakışıyor ama ;)[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Vala fizban cat kaliteli bence bogazının kısa olması dışında bi zıtlıgı yok (paçalar içine sokulmuyor) silth gibi bende yıllarca giydim converse cocuklugumdan beri 26 numarasını falan giyiyordum :) şimdi 46 oldu ayaklar zaten bulunmuyor olsada ne lırım ne giyerim o punk hafası gitti[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 yaw bi iftara gittim topic almış başını gitmiş :) eeee nerde kalmıştık. ehem ehem :-D[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 heah Dayı sen bu işi biliyon beyaw!! :-)[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 barbour giyenlere uyuzum,pis kokan bişiyi giymek için balinaların ölümüne yardımcı oluyorlar[hline]tık! Signature in dire need of overhaul.Contact management to learn how you can affordably advertise at the bottom of all my posts! Act now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 hayatımda gömlek ve pantalon konusunda dünyanın parasını vereceğim iki marka var (zaten pahalı bunlar) dockers (pantalon) ve versace (gömlek) ikisinidede kullanılan teknoloji ne tommy de var ne lacost da nede başka bir markada ehe ama param yok alamıyorum o ayrı :) bu arada hayatımda ilk kez nike a para verdim boğazlı body aldım çok memnunum başka da marka almıyorum tabii bot diyince kendimi bildim bileli hush puppy den şaşmadım (bir botu 5-6 sene dayanıyor)[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 valla hiç alış veriş yapmadığım için böyle marka imiş yok değilmiş takmam annemim ve babamın zevkine güvenirim genellikle babamın kazaklarını giyerim ayakkabı ise hangisi en rahatı ise onu alırım o kadar yane[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ehe babamın zevkine güvenecek olsam 60 yaşşında adam gibi giyinmek sorunda kalırdım :) kumaş pantolon üstüne yeşil gömlek vs...[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 şu marka takınıtısı bariz güven eksikliği olayı(mesela her şeyi tommy,diesel şu bu..) italyan erkekleri dünyanın en iyi giyinenleri olarak bilinir ama italya ya giderseniz görürsünüz ki bu adamlar marka giymiyo çünkü kendi tarzlarına güveniyolar, her zaman da stilliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 çok komik bir olay yaw bagdat caddesine takılan tiplere bakın hepsi aynı saç stili aynı ayakkabı aynı pantolon vs... tam koyun gibiler sürü ne giyerse onu giyiyorlar[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 konuyu başından okumya başladım tam cevap yazacaktım ki azmo yazacağım şeylerin çoğunu yazmış bana da +1 demektan başka bir şey kalmıyor. Bende pek alış veriş yapmam. (sevmem) sadece mecubri olarak pantolon alınırken gitmek zorunda kalırım. (boy çok uzun)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar