DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 forumun en'lerini seçelim.. ben daha pek tanıyamadığım için kısa kesiyorum : en korncu - arcane en kasap :p - the fallen en özlediğim - wolfshade en taytlı - yine wolfshade en apla - emaleth (öyle diyolar)[hline]zürafa hakları istiyorum! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 en kırılmayan=invulon ıy irencim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 en karizma ve en karizma sigara içen = Gunn (pepelek buluşmasında herkesi yıkıyordu :P ) Yaşı -18 olanlar Sigaraya özentilik duyup başlamsınlar bu lafımdan dolayı kırarım kafaları :P[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 En çok peynir yiyeni karakedi. Harbi yedinmi lan bütün kalıbı, bu akşama bişi bırakmadınmı.... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonzi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 pepelek maymunu:bonzi :-P[Bu mesaj bonzi tarafından 08 Ekim 2002 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 en kol kanat geren: nefr (yeni gelenler'in vazgeçilmez modu) en aklı başında: sam (valla bu çocuk 42sinde filan diyorum bazen ben) en süper saçlı: tunca (ehe bidik, yerim allah canımı alsın :P) en çok ayran yoğurt diyen: knorr çorba en arada bi göründü mü bayram ettiren: blackrose (seviyoz!) en üstü kapalı laf çakan: lamutix (:P) en süper kardeş: fizban en asabi: karakedi (kim olucak başka?) en evinin erkeği: gunn en güzel avatarlı: ben! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 en nubi:ben.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonzi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 ya ben :-P yeni üyeyim ama ? pepeleğin bende artık bir üyesiyim :)[hline]BonziSlayer Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 En Editör = Urza En Kaytarıcı= Arcane En yamuk yazan= BOnePart[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 En geyik = Herkez uheuuheuhe (istisnalar kaideyi bozmaz :D) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Aaah ah, gelecektim buluşmaya da siz görecektiniz... ENi :)[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Benim Hakkımda Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 en satıcı: buluşmaya gelmeyenler !?!? =) efendim ? kim ? ben mi .. aaa[hline]Susmanın gücüne inanıyorum Bu konuda saatlerce konuşabilirim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fealorth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 en güzel filli boya :P[hline]W=a=i=o=r=A Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holyslayer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 en yeni=ben :-P[hline]holyslayer... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 said: Emaleth, 08 Ekim 2002 17:24 tarihinde demiş ki: en üstü kapalı laf çakan: lamutix (:P) kaşınma bütün foruma 70'li olduğunu söölerim ha! zaten kendi ağzınla yakalanmışın burda :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 aaaaa ema 14 f ist değilmiş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici Nefr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 O topictekileri yazan Ema diil ki, ablası yazmış. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 peki o zaman Ema neden sırt pırt work sux diyo? *! Tabanları yağlar *[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 en kadiri mutlak: gunn en hikmetinden sual olmaz: gunn en nefr: gunn en gunn: nefr[hline] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 said: Ishinotsuyoihito, 08 Ekim 2002 18:05 tarihinde demiş ki: Aaah ah, gelecektim buluşmaya da siz görecektiniz... ENi lol ![hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 said: Gunn, 08 Ekim 2002 19:55 tarihinde demiş ki: en nefr: gunn en gunn: nefrlol 2..[hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 en acımasız/katı moderator = ben.[hline]laru.posclan.com: General Failure! (F)orget / (F)orgive: F Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 en lol cü kim ?[hline]Susmanın gücüne inanıyorum Bu konuda saatlerce konuşabilirim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 ben değilim :) bu topicte yazasım tuttu..[hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Beni kimse yazmamış neyse yazayım: En gereksiz: Bonecrusher (Laroux kim ya ben koptum bir yerde ama nerde?)[hline]You don't stand a chance! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.