DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 forumun en'lerini seçelim.. ben daha pek tanıyamadığım için kısa kesiyorum : en korncu - arcane en kasap :p - the fallen en özlediğim - wolfshade en taytlı - yine wolfshade en apla - emaleth (öyle diyolar)[hline]zürafa hakları istiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 en kırılmayan=invulon ıy irencim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 en karizma ve en karizma sigara içen = Gunn (pepelek buluşmasında herkesi yıkıyordu :P ) Yaşı -18 olanlar Sigaraya özentilik duyup başlamsınlar bu lafımdan dolayı kırarım kafaları :P[hline]Öss Öys Biri Bize Cevapları Sölese!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 En çok peynir yiyeni karakedi. Harbi yedinmi lan bütün kalıbı, bu akşama bişi bırakmadınmı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonzi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 pepelek maymunu:bonzi :-P[Bu mesaj bonzi tarafından 08 Ekim 2002 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 en kol kanat geren: nefr (yeni gelenler'in vazgeçilmez modu) en aklı başında: sam (valla bu çocuk 42sinde filan diyorum bazen ben) en süper saçlı: tunca (ehe bidik, yerim allah canımı alsın :P) en çok ayran yoğurt diyen: knorr çorba en arada bi göründü mü bayram ettiren: blackrose (seviyoz!) en üstü kapalı laf çakan: lamutix (:P) en süper kardeş: fizban en asabi: karakedi (kim olucak başka?) en evinin erkeği: gunn en güzel avatarlı: ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 en nubi:ben.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonzi Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 ya ben :-P yeni üyeyim ama ? pepeleğin bende artık bir üyesiyim :)[hline]BonziSlayer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 En Editör = Urza En Kaytarıcı= Arcane En yamuk yazan= BOnePart[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 En geyik = Herkez uheuuheuhe (istisnalar kaideyi bozmaz :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Aaah ah, gelecektim buluşmaya da siz görecektiniz... ENi :)[hline]HeadShot..! __________ SBGG! Inc. Benim Hakkımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 en satıcı: buluşmaya gelmeyenler !?!? =) efendim ? kim ? ben mi .. aaa[hline]Susmanın gücüne inanıyorum Bu konuda saatlerce konuşabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fealorth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 en güzel filli boya :P[hline]W=a=i=o=r=A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holyslayer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 en yeni=ben :-P[hline]holyslayer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamutix Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 said: Emaleth, 08 Ekim 2002 17:24 tarihinde demiş ki: en üstü kapalı laf çakan: lamutix (:P) kaşınma bütün foruma 70'li olduğunu söölerim ha! zaten kendi ağzınla yakalanmışın burda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 aaaaa ema 14 f ist değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 O topictekileri yazan Ema diil ki, ablası yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 peki o zaman Ema neden sırt pırt work sux diyo? *! Tabanları yağlar *[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 en kadiri mutlak: gunn en hikmetinden sual olmaz: gunn en nefr: gunn en gunn: nefr[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 said: Ishinotsuyoihito, 08 Ekim 2002 18:05 tarihinde demiş ki: Aaah ah, gelecektim buluşmaya da siz görecektiniz... ENi lol ![hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 said: Gunn, 08 Ekim 2002 19:55 tarihinde demiş ki: en nefr: gunn en gunn: nefrlol 2..[hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 en acımasız/katı moderator = ben.[hline]laru.posclan.com: General Failure! (F)orget / (F)orgive: F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 en lol cü kim ?[hline]Susmanın gücüne inanıyorum Bu konuda saatlerce konuşabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 ben değilim :) bu topicte yazasım tuttu..[hline] But who knew that this day wasn't like the rest Instead of taking a test I took two to the chest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2002 Beni kimse yazmamış neyse yazayım: En gereksiz: Bonecrusher (Laroux kim ya ben koptum bir yerde ama nerde?)[hline]You don't stand a chance! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar