Obscura Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 aslında şikayetçi diilim ama onunla sinemaya gidince filmi izleyemiorum :) 11 Eylül, Donnie Darko, Dina ve Italyan İşine gittik hiçbi filmden 1 enstantane bile hatırlamıorum ya lol bütün dikatım onun üzerinde sadece paylaşmak istedim çözüm yolu istemiorum :) Galba deli gibi aşık oldum :p[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 asik oldugun kiz yanindaysa yavsamaktan izliyememisindir[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Yavşamaktan diil ya ne alaka nebilim sürekli ona bakıorum gözümü alamıorum hiç[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 said: Obscura, 25 October 2003 11:35 tarihinde demiş ki: Donnie Darko, Bu yuzden oleceksin! NIHAHAHAHAHAHA[hline]Where are you when I need you, Are you there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 said: Infeqted, 25 October 2003 11:37 tarihinde demiş ki: asik oldugun kiz yanindaysa yavsamaktan izliyememisindir[hline] bu ne ya. yeni uyandığını düşünerek uyku sersemliğine vereceğim..[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki: Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 sevgiliyle gitmeyin. gidecekseniz tırışkadan filmlere gidin.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Öle yapıcaz artık lol amerikan pastasına fln gidip izlemiycez heralde[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 çapkın seni dfgbn[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 -sevgilim beni gerçekten seviyormusun -sevmek ne kelimeee mına bile gorum haaa... seneee senelerden 2 sene önce yer movieplexdi sanırım... aman allahım kabus gibiydi bu enstantane hala rüyalarıma girer... neyseki, geçti...[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 said: Head, 25 October 2003 12:37 tarihinde demiş ki: sevgiliyle gitmeyin. gidecekseniz tırışkadan filmlere gidin. +1 sadece onun istediği filmlere gitsen yeter.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Kız sıkıldımı sinemadan çıkacaksın para boşa gidecek bencede en iyisi onun istediği filmlere gitmek."Ör:arkadaş eski açık sarı deseneye kız arkadaşıyla beraber gitmiş.kız takım falan tutmadığı için film arası çıkmış.e mecburiyetten o da çıkmış.sırf devamını merak ettiği için bidaha gitti Niahahaha"[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology :rock: İcq:170810052 :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 hadi ilk yıl dedikleriniz doğruda sonra hep aynı muhabbetler olmuyor yane. Bir yerden sonra günlük yaşama da dönüyorsunuz ve birlikte zevk aldığınız filmlere de gidip ikiniz birden izliyebiliyorsunuz. Tabii ki onun önüne uzun boylu biri gelipte onunla yer değiştirince siz yine izliyemiyorsunuz ama olsun :-)[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ilk başta öyle oluyorda sonra -bülenttttt, ben göremiyorummm... Hadi yer değiştirelim -hadi şeklini alıyor muhabbet :-D[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 said: BonePART, 25 October 2003 14:24 tarihinde demiş ki: bülenttttt göremiyorummmmmmmmmmm gel yer deişselim ben göremiyim ay coooook saaaaaaaaolllllllllllllll[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART From Bestine - Tattoine - Kettemoor- Novice BE, Novice CH BonePART: Baba bi suru bulaşık birikti, ben bi kız arkadaş bulsamda yıkasa. BonePART'ın babası: Oğlum sen kızı bulda ben bulaşıkları yıkarım. Yanlız olma. Zuhaaaaaaaaaaaa *!daalır*[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Ayrıca ne evi abi eve atma gibi bi durumum fln yok kızı yanı lol abaza diilim :p[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 said: BonePART, 25 October 2003 15:45 tarihinde demiş ki: eve atınca abazaolmak zorunlumu oturun vcd izleyin uyuyun yemek yiyin diyosun[hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 k- sefgilim filmi göremiom! e-ben görüyom anlatimmi? bak şimdi, john.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 zuhaha ev olayı ilginç oldu ama bone yuyun faln sinemaya gidiosanız ve istanbulda oturuyosanız bi vip salonuna gidin afm ler genelde biletixden alınca vip veriyo ne istersen yap sora salon nasısa boş istersen orda uyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Vcd,dvd yokmu evinizde.İlk başta izlerken konsatre olamazsan kız gittikten sonra gene takar izlersin.Hem ev ortamı başkadır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Sevgılıyı ızlemek ve ona sarılmak bıle yeter ama...Ne yazıkkı benım lanetım olan hoslanmanın otesıne gecmemek yuzunden cok canlar yaktım ve lanetım gun ve gun hıc etkısını kaybetmeden devam edıyor bılmıyorum uzuluyorum ama bunun tersınıde yapamıyorum...Yanı bır sureden sonra kız arkım bana asık ben ıse o bana asık ona saygı duyar sekılde ılıskıyı surdurmek zorunda kalıyorum...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 said: Obscura, 25 October 2003 12:40 tarihinde demiş ki: amerikan pastasına fln gidip izlemiycez heralde[hline]Mr. Molko I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it nası ya ben kız arkadaşınla amerikan pastasına neden gitmicekmişin anlamadım ki :) edit: açtığı tagi kapamamış bu obscura denen şahıs bold çıktı yazım :p[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! [Bu mesaj metboy tarafından 25 October 2003 17:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 ah ah acaba bende bu günleri görebilecek miyim?[hline]sapsam sapım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 sevgilinle eve gidince illa sevişmek zorundamısınki?öyle bir kuralmı var,benimçıktığım kız çoğu zaman akşamları okul çıkışı evime geliyor,oturup muhabbet ediyoruz bişiler yapıyoruz,ailem şehir dışında olduğunda yatıyada kalabiliyor(ailem çokfazla şehir dışında olur) bu arada eski açık sarı desene kızla gidilebilecek en kötü filmlerden bence[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 said: Obscura, 25 October 2003 11:35 tarihinde demiş ki: aslında şikayetçi diilim ama onunla sinemaya gidince filmi izleyemiorum :) 11 Eylül, Donnie Darko, Dina ve Italyan İşine gittik hiçbi filmden 1 enstantane bile hatırlamıorum ya lol bütün dikatım onun üzerinde sadece paylaşmak istedim çözüm yolu istemiorum :) Galba deli gibi aşık oldum :p[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Ben bgn asmalı konaka goturdum film kabuslarıma gircek artık beter oldum ama kız aglamadı aglasa romentikilk yapcektim olmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2003 Birkeresinde ev dolu mekan yok vs vs die sinemaya gitme kararı aldık. Şansımızada sadece Halka vardı. Gerçi filme pek bakamadık ama salla. Valla hatırladığım tek sahne başındaki dolby surround hedesiydi bide bi kız ölüodu o kadar....[hline]Avatar the Fallen Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim]Ben Şeytanın yeryüzüne düşen gölgesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar