karakedi Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 hadi aranızda para toplayıp bana bundan alın, yılbaşı hediyesi olur, doğum günü hediyesi olur ne bilim 29 ekim 10 kasım her türlü özel gün için hediye kabul edilir. [hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... [ no pain, no gain ]Emaleth, 13 October 2003 14:00 tarihinde demiş ki: erkekleri severim ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ben bundan aldım ama monitörü çok büyük odama sığdıramadım :) önermem yani :D[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Hazır para toplamaya başlamışken benim içinde toplayıverin. Bunda çalışmak deli zevkli olur. 3 Ayrı desktop olarak kullancan bide off.[hline]Lotgd Güzel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Şaşı olursunuz mazallah[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 hesap numarası açalım madem kedi için, böyle kutsal bir amaç için para toplanmaz da lösemilileri tedavi etmek için mi para toplanır? insanlık öldü mü? :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 OHA yaw ... kasanın uzerındekı ekrana bak yuh !!![hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 eheh abi fazla sörf yapıyorsun sen(bkz: hayal kurmak) Bende gördüm aynısını bi pop-up la ;]..Sora arastırtım biraz yabancı forumlar vs vs..Yok öle bir makine :p Hayal o! Ben sana 386 alıyım,olmamı? :] 10 Bin $ tan krutarmaz..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 http://www.go-l.com/desktops/machl38/features/ yani hastalık gibi bişi abi :] Anlamam öyle böyle süper derece sistemlerden vs vs.den ama bunun duruşu bile adamı hasta eder..ehe Features e bakarsanız yukarda..Titrersiniz :p http://www.doom3world.org/phpbb2/viewtopic.php?t=1625 burdada 1-2 yorumcuk var :p[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2003 Yeah - it's a hell of a misleading pile of marketing speak ! I'm not sure I agree with rich that it's a hoax. It's certainly a bit of a parody and there's some pretty nasty marketing advice being given, but it seems the products are available in one form or another - albiet at a future date Here's my guesstimation at part of a top end system (pinch of salt time) :- 2 gig ram = $230 Intel P4 3000 = $400 Mainboard that can handle up to 8 IDE devices plus all the other bells and whistles = $290 Radeon 9800 Pro 256 = $420 1 Terrabyte of Hard Drive Space (at 7200rpm) - $1000 21" TFT Display - $900 Audigy 2 sound card and 7.1 speakers - $700 With that lot, your aleady over $3900 and still have no case to put it all in /edit:http://www.google.com.tr/search?q=Mach+3.8+Personal+Super+Computer&ie=ISO-8859-9&hl=tr&meta= < Google da aradığımda çıkan linkcikler :] ps:Havada bulut,kedi bu sistemi unut :P Hayallere format atılır hehe :] [hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi] [Bu mesaj Halfmumi tarafından 30 October 2003 06:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2003 ahaha kasadaki ekran benim monitör kadar :)))[hline]Hanım Tüfeğimi Getir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar