The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 arkadaslar benım gıbı bekleyenlerı ıcın ıyı haber ... share e ne zaman duser yada buralara ne zaman gelır bılmem ama cıkmıs ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Bu gün gördüm joyda. Kadıköyde başka yerlere de gelmiştir heralde.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 konunun sekiz yıllık oldugunun farkındayım. sadece bu oyunu çok seviyorum, başka sevenler de olabilir diye uplayayım istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 yeni açsaydın keşke, ilk iki mesajın bir anlamı olmadığı gibi direkt ifşa etmiş karanlık geçmişleri. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 warlords candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 hehe o kadar eski ki share ve joy cumle icinde kullanılabiliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Korsancılığıma takılmadım da "bu gün" nedir abi? Of keşke bilgisayar oyunları modu olsam da şu failı editleyebilsem. Merhaba sam nasılsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar