The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 arkadaslar benım gıbı bekleyenlerı ıcın ıyı haber ... share e ne zaman duser yada buralara ne zaman gelır bılmem ama cıkmıs ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı
axedice Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Bu gün gördüm joyda. Kadıköyde başka yerlere de gelmiştir heralde.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
demian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 konunun sekiz yıllık oldugunun farkındayım. sadece bu oyunu çok seviyorum, başka sevenler de olabilir diye uplayayım istedim.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 yeni açsaydın keşke, ilk iki mesajın bir anlamı olmadığı gibi direkt ifşa etmiş karanlık geçmişleri. :p
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 hehe o kadar eski ki share ve joy cumle icinde kullanılabiliyor :P
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Korsancılığıma takılmadım da "bu gün" nedir abi? Of keşke bilgisayar oyunları modu olsam da şu failı editleyebilsem. Merhaba sam nasılsın?
Öne çıkan mesajlar