MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 çok saçmaladılar ya.gerçeklikle alakası yok bu dizinin.perihan ablada niye oynuyo bu dizide anlamıyorum açıkçası tmm komedi dizisi de bu kadar saçmalanmaz ki.bi herif öğretmenler odasına boxer la girse okuldan atarlar adamı be. ama "aman gözünü kulağınızı bırakmayın bunlar organ mafyasına satarlar" esprisi süperdi.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 gamze tiki miki, yine de güzelmiş. dizi çok garip, hababam sınıfında çok benzetmişler. tek sınıf, tek öğretmöen gidiyor dizi..[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 40 yıllık Perran Kutman a Perihan dedin ya :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Tekerlek olayı akıllıcaydı...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 said: Volfied, 02 Mart 2003 20:34 tarihinde demiş ki: 40 yıllık Perran Kutman a Perihan dedin ya :) [i]Küçük büyük herkesin... dostu Perihan Abla...[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Ha evet bende eve gelirken bu topicle ilgili böyle bişiler düşünmüştüm soylendi :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Dizideki Perran Kutman'ın Kardeşi varya Sarı montla dolaşan çocuk 16 17 yaşlarında gözüküyo ama 33 yaşında duyunca şok oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 33 mü oha ya[hline]Taş makası kırar, makas kağıdı keser, kağıt taşı sarar. Japon Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 bende aynı cevabı vermiştim :-o olmuştum [Bu mesaj Jericho tarafından 03 Mart 2003 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Vallahi bende bir ayı arkadaş var onla iddalaştım dedim bunları döversin sonra işte o kaç yaşında falan dedi bende öğrenince ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2003 ya bide mangal yaktılar sınıfta ya aklıma geldi.manyadı bu insanlar iyice.[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! çok ilginç bişi kaçırmayın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 çok abartı bir dizi. daha gerçekçi olsa belki daha zevkli olurdu[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Arkadaşlar sizlerin yurdumdaki dizilerin bukadar ateşli takipçileri olduğunuzu bilmiyodum :) hangi dizi nerde kim oynuyo ne yapıyolar hatta ayaklarında ne var bunlara daikkatinizi vermeniz taktir edilcek bir durum.Yurdumun sizin gibi cefakar izliyicilere ihtiyacı var.[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yves Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 bugün okulda gördüm..öğretmenler protesto ediyolarmış diziyi..öğretmenlik gibi ulvi(öyle yazıyodu) bi mesleğin gerçeklerinin saptırıldığı gerekçesiyle..yorum sizin..[hline]Only in silence the word, only in dark the light, only in dying life: bright the hawk's flight on the empty sky. Creation of Ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2003 Yeni bölüm yarın bakalım ne olacak ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 bugün, kerem ruya'ya şaklabanlık yapmaya çalışcak. Ablası ise, bi yandan öğrencilerin kopya çekmesini engellemeye çalışırken, bir yandan kerem ile ilgilencek. Webcam güzel fikir ya[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 e okuldan atılmadı mı keramettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 eğer işikayet eden hocalar özel okul hocalarıysa normal görürüm ama devlet okullarındaki hocalar gerçekten öyleler, öğretmen maaşı, devlet emmuru maaşı ve bi aileyi geçindiremeyecek bir maaş Diziye abartı diyenlere de bir şey diicem, bu dizi hayal ürünü bir dizidir, ki yaratıcısı Gani Müjde, o yüzden gerçek olmasını bekleyemeyiz ki, dizinin başında bile bu dizideki kişiler ve yerler hayal ürünüdür diyo[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 kişiler ve yerler hayal ürünü tamam. ama Türkiye'ye biraz daha yakın bir dizi olsa, daha başarılı olurdu diyorum bende.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jericho Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 said: Bonecrusher, 06 Mart 2003 16:28 tarihinde demiş ki: kişiler ve yerler hayal ürünü tamam. ama Türkiye'ye biraz daha yakın bir dizi olsa, daha başarılı olurdu diyorum bende.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Zaten başarılı bir dizi ama sınıf ne öyle 5 10 kişilk sınıf mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Ya kaçırdım inşallah tekrarını kaçırmam ama pek komik gibi durmuyordu bu bölüm :-?[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Simdi bu dizinin tekrarlari hangi gunler ben bunu bilmiyorumda[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Bende tam olarak bilmiyorum sanırım yarın falan olması lazımdı...[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Yatili okuyorum hafta ici olanlari izleyemiyorum bari boyle seyredeyim die dusunmustumde yinede saol bilen soylerse memnun olurum[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 perşembe, yeni bölüm... salı günü tekrar[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar