oper Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 salak bi sapığım var. cins cins mesajlar atıyor. birilerinden şüpheleniyorum ama bilemiyorum doğal olarak. elimde numarası var fakat avea rehberinde kayıtlı değil. şimdi ptt ya da telekoma gidip avea numarası faturası yatıracağımızda nuramayı söyleyince bilgisayarsa isim de çıkıyo. ordan ismi öğrenmeye çalışıcam ama benim tanıdıgım yok. hat kontörlü de olabilir. tanıdığı olan varsa ben numarayı versem baktırsa olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 bana ver sen numarasını faggotun..En yakın zamanda kontür alırsam bi ben uğraşayım sapıklık nasıl olurmuş görsün nihohahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 başka bi arkadaşına arat, tanımadığı bi numara olsa bile alo kiminle görüşüyoruma genelde ilk ismini söyler herkez. bide mesela bnm bi avea hattım vardı bi ara direk isim falan vermeden satın almıştım içinde 100 kontür hazırdı. o tarz bi hatsa aveanın sahibi bile bilmiyodur kim olduğunu. [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 18:29 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 hmmm. arkadaş deneyelim bakalım olacak mı. ama sanmıyorum ismini söyleyeceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 kurgulu bi şekilde arasın üniversite bölümünü öğren sonra bölüm başkanı arasın onu farzımisal. sen tahmin ettiğin ismi söylersin,sen misin diye ,böle bi proje vardı falan diye. yerse. tutarsa geyik devam edilebilir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 -iyi günler biz sağlık ocağından arıyoruz. -evet -şu sıralar şehirde bi grip salgını var. lütfen telefona önce öksürüp sonra üf..... üfffff.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 bi kıza arat, gizli aşık ayağı yapsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 erkekse bilimum gay sitelerinde profil oluşturup numarasını verebilirsin. Ya da yonjada falan yaparsın. 10 numara olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 yarın deniycem dediklerinizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 TT'den öğrenemezsin diye biliyorum ben,eğer TT'nin veritabanından bir numara olsaydı anında bakabilirdim her türlü bilgisine,dediğin gibi fatura yatırma bahanesi ile git öğren en iyisi,ya da Avea'yi ara bildir böyle böyle,şöyle şöyle diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 yaş tutuyorsa ve sapık olduğuna eminsen (yani cidden rahatsız ediyorsa) numara sahibini boşver savcılığa suç duyurusunda bulun. Akılları başlarına gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar