Astral Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 blizzard soyulma durumunda ne kadarını geri veriyor arkadaşlar? paraya her itema kadar veriyor mu? her kafadan başka ses çıkıyor başından geçen tanık olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 itemleri geri veriyor(ama gemleri unut) parayı da vermiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Blizzin tam bir politikası yok bu konuda yani bazısına itemlarını enchantsız olarak verdiğini duydum ama herkese farklı bir yugulama oluyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Evet kesin birşey yok, ama genel olarak itemleri ve paranı alıyorsun. Gemler ve enchantlerin verildiğini 1 kere gördüm (yalınş hatırlamıyorsam). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 2 defa hacklenip donuma kadar soyulduğum için baya bir tecrübe edindim bu konuda :) enchantlar/gemler geri verilmiyor.itemların hepsini geri alıyorsun ama onun karşılığında 100g civarı bişeyler ödüyorsun(sanırım itemların vendora satış değeri üzerinden fiyatlandırılıyor).İtiraz etmiştim bu olaya ama oyun içi ekonomik dengeler vsvs birsürü şey saymıştı gelen gm.Daha fazla uğraşmak istemedim, arkadaştan borç alıp parayı ödedim "may the warchief bless your journey young shaman" diyip gitmişti herif ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 said: Todesengel üye § 23 Ekim 2007, Salı - 16:04 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- itemleri geri veriyor(ama gemleri unut) parayı da vermiyorlar ya sıkmayın arkadaşım. 1 ay oldu charımı geri alalı. her şeyi veryour altınları bile. 5k goldumu da aldım. geri alamadığın şeyler herb gem maden enchant matları. geri kalan her şeyi veriyorlar. gm geldi çantanda 56 tane ye var mı dedi. en alakası itemleri bile verdi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Bizim arkadaş enchantlerine kadar geri almıştı. Sanırım gmine göre değişiyor o olay, loglarını falan bulabilirlerse her şeyini verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 GM ye göre değişmiyor. Loglardan bakılıyor eğer hackliyen kişi charnızı veya itemlerinizi silmiş ise, Gidip vendordan pahalı şeyler alıp onlarıda silmişse, yani paranız ve itemleriniz oyun içi ekonomiye katılmamış ise, herşeyi paranızı bile geri alabilirsiniz. Ancak hackliyen kişi tüm itemlerinizi çantalarınızı vs satmış ve parayıda başka bir chara aktarmışsa, yani tüm malvarlığınız oyun içi ekonomiye katılmışsa bu durumda sadece itemlerinizi enchantsız ve gemsiz olarak alabilirsiniz ve paranızı-bankadaki itemleri- çantadaki itemleri alamassınız. [ Mesaj 23 Ekim 2007, Salı - 16:50 tarihinde, FreEmoon tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 ben aldım 5kyı. adam para edicek herşeyi aktaqrmış başka bir yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 bizim officer arkadas hacklendı. ıtemler gemlı ve enchantlı alındı. cunsumablelar ıcın 2500g para (1100 cıvarı pot- 8 might-110 p.mana vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Hacklenen tanıdığım herkes para hariç herşeyini aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2007 para dahil herşeyini geri almıştı arkadaş 2ay önce hacklendikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Bi arkadaşım ilk hacklendiğinde enchantlı almıştı itemları, ama para vermemişlerdi. 2. kez hacklendi bu sefer baya bi uğraş sonunda enchantsız alabilmişti itemlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Genelde para hariç herşeyi geri veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 cd keyin gizli sorunu falan biliosan aslnda herşeyi vermeleri lazım ya... para ödüoruz sonuçta.. Allaha şükür su ana kadar hiç hacklenmedim ama hacklensemde 1 copperına kadar peşlerini bırakmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Hack in tek nedeni bizken hiç bir şey vermemeleri bile normal. Ama mağdur etmemek için veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Wayne said: cd keyin gizli sorunu falan biliosan aslnda herşeyi vermeleri lazım ya... para ödüoruz sonuçta.. Allaha şükür su ana kadar hiç hacklenmedim ama hacklensemde 1 copperına kadar peşlerini bırakmazdım Ne alaka? =) dediklerin ile alakası yok geri verme politikasının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 bi arkadaşım tüm itemlerini satıp parasını millete dağıttı kısa süre sonra oyuna döndü ve hacklendim diyip bütün itemlerini geri aldı fakat gold konusuna fazla değinmediler goldun logunu tutamadıklarını duymuştum olay geçen sene yaşandı sanırım bu sene blizz bazı şeylerden dolayı tedirgin olduğu için goldu ve miktarı önemsemiyor hatta kimseye ne uyarı nede yaptırım uygulanıyor artık 10$ karşılığında oyundaki isimlerimiz değiştirilcek sanki blizz bişeyler anlatmaya çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Gold ekonomiye katılmadıysa (başka chara a aktarılmadıysa) tamamını veriyorlar. 10$ ye isim değiştirme olayı da, yani gel charını sat demekten başka bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 alakası şu 1 yıl kasmısın charını sora lamerin biri glemiş hacklemiş ee simdi nolcak emeklerin boşamı gitti yani 1 yıl kasmısın sonucta.. ister politikası olsun olmasın sonucta veriolarmı ? veriolar almasını biliceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Ben bi kere gereksiz bişeye kızıp silmiştim. sonra malak gibi söyledim ben sildim geri alabilirmiyim diye. önce vermediler. verirseniz expansionı alcam dedim verdiler eha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 server ekonmisine katilmayan her seyini geri veriyorlar. Ben hacklendigimde parami itemlerimi vs geri vermislerdi de , herbler enchant malzemeleri vs yalan olmustu. Bazi itemleri de Disenchant mi ne etmisti hacker o itemleri de gemsiz ve enchantsiz olarak geri yollamisti GM. ( hatta BOE olanlar BOE olarak gelmisti soulbond degil.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 parayı vermiyolar diye biliyorum yahu ben? ala ala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Policy falan yok, GM kafasına göre takılır. Item sorunundan harrassment'a kadar herşey GM'in tekelinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 maille yollanan paralari veriyorlar trade olan paralari unutun... gemleri ve enchleride unutsanız sanırım iyi olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar