kingpelvis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 weather.com eklentisini yükledim fakat türkiyenin ülke kodunu istiyor ülke kodu nedir türkiyenin bulamadım ben sitede görmedim yazmıyor nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 ülke kodu telefon koduyla ayniyse +90 dı türkiyenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 yok valla olmuyor mesela böyle atlatanın falan 33787 gibi bişi türkiye içinde böyledir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 firefox için mi eklenti? öyleyse eğer, forecastfox vardı gayet güzel. onu kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 yok alien guise diye bi tema menajeri çektim onun içinde weather.com un bir eklentisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 said: kingpelvis 22 Ekim 2007, Pazartesi - 21:14 tarihinde demis ki: weather.com eklentisini yükledim fakat türkiyenin ülke kodunu istiyor ülke kodu nedir türkiyenin bulamadım ben sitede görmedim yazmıyor nedir Çok güzel açıklamışsın arkadaşım. wheather.com ne eklentisi? neye yükledin? hangi şehirde oturuyon? Genelde eklentilerin içinde kendi ülke şehir arama kısmı oluyor. Ordan hallediyorsun. Anlaşılan pek incelememişin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 bunda arama yok sitesinide kurcaladım bulamadım direk bir kutucuk açılıyor enter a zip or country code yazıyor posta kodumuzu yazdım olmadı ülke kodu 90 denemedim olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 şöyle denesen? mesela bizim buranın posta kodu 01530. başına 9 eklesen? türkiye 90 la başlıyo ya. 901530, 9001530 falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 fahreneit'ten nasıl celcius'a çeviriyoruz ordaki dereceleri? bir seçeneği yok mu onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 ben bulamadımdı onu.Ama bi gün kendiliğinden F'den C'ye döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Alien Gui bende kullanıyorum. weather.com içinde ülke kodu var. Ordan araştırıp bulabilirsin. Ben bulmuştum doğru gösteriyordu. Eklentiyi kapatıp açınca tekrar eski haline dönüyo kodu tekrar girmen gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar