Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2007 ahah arka tekerlerdeki kamber açısına gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 abime bu ay bir freelander 2 teslim ettim. tum jip sinifi ile tek munasebetim o arabayi kullandigim bir kac km den ibaret. suv ya da buyuk, pek anlamiyorum kendilerinden. itici geliyorlar, cekmiyorlar beni pek. kullanimi da zordu. ama bu x6 nefis gorunuyor. dizaynina resmen taptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 suv kullanmak gibisi yoktur. 1-2 aylık kullanımdan sonra arabaya binemez olabiliyorsunuz çok özel birşey değilse bindiğiniz araba. hele ki istanbul trafiğinde inanılmaz rahatlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 @Pasha; +1 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 cayenne turbo varken hiçbir suv tartışılmaz zaten o bambaşka birşey. cayenne v6 az yakar belki turboya göre diye yakıt tüketimine baktım 2004 olanlarının, o bile inanılmaz yakıyor. zaten şimdi bu yeni modellerinde torkunu ve beygirini yükseltmelerine rağmen daha az yakıyormuş v6'lar eskiye nazaran, hem de daha iyi gidiyorlar. yanlız bu x6'nın dizel versiyonundan çıkan ses bildiğiniz benzinli sesi. yeni x5'i kosiflerde test etmiştim performansı çok iyiydi eskiye göre. arabanın içindeyken yanınızdakine dizel bu deseniz inanmaz, öyle bir sesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 eh emrah sirf ses cikarmayan traktor diye x6 veya x5 almazsin heralde? tamam bmwyi cok seviyosun ama o kadarda degildir? (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 ya bende kisisel deneyimimi soliyim bir kere x5 in yenisinin cok guzel bir vitesi var ama bende 5 serisi bmw var , ondan bir gidim farkli hissetmedim surdugumde, ne yazikki araba gibi ayni sekilde eski arabam a6 ydi q7 de de ayni sekilde porsche hakeza cayman s in aynisindi hatta cayman s cok daha zevkliydi ve birde porsche acaip tuketiyor, ikinci elde benzinli olmasindan dolayi cok deger kaybediyor, o yuzden cok guzel bir arac olmasina ragmen turbo alinmaz. Jip dediniz mi cirkinde olsa tek arac tanirim range rover, range in yaninda hepsi bos. Bende range rover sport var o bile x5 veya q7 den cok daha ustun jip olarak. Eger binek arabaniz vs varsa jip icin jip aliyorsaniz sirf oturusundan bile range rover tercihiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 matama sende de hakikaten fuar varmış be :) Yine de Range Rover Vogue varken Sport biraz yavan kalıyor. Yalnız RR Sport kalıp olarak daha iyi geliyor bana. He şunu da ekleyim, Ben bu X6 yı pek beğenmedim ya. Nedir bu SUV değil yüksek HB araba yapmışlar. Ayıp olmasın diye siteme koymuştum haberini o sebeple incelemiştimde öyk derim, X5 tercih ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 infiniti daha hos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 audi q7 ve infinity fx35 ve porsche birleşimi bişi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Selam, matama jip derken arazi kabiliyeti açısından mı bakıyorsun araçlara? Utanç verici bir itiraf yapayım; Discovery benim çok hoşuma gidiyor : Q7 temelde station kasa bir Audi. Pazarın beklentileri ışığında şekillenmiş bir kocaman canavar. Ama RR serisi ezelden beri bu çizgiyi ve felsefeyi taşıyan bir araç. bırak da fark olsun aralarında :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Bencede SUV sürmek herzaman daha konforlu olabilir fakat eğlence açısından gayet yoksullardır. Uzun yol harici herhangi bir SUV kullanıcağıma Nissan 200sx, Toyota Ae86 Levin tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Çok acayip olmuş tasarımı. Güzel ama diil gibi, acayip bi şey :P Yalnız, çarptığını dümdüz eder gibi bi havası var, tank gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Selam, Trafikte, yüksek oturma pozisyonu insana daha ferah hissettiriyor. Diğer araçlardan daha yukarda oluyorsunuz, önünüzdeki araca bağlı olarak trafik akışının daha ileri noktalarını görebiliyorsunuz. Ayrıca kendini daha güvenli hissetmesini sağlıyor. Park konusunda gelince ise saç yolduruyor :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Öyle olsa bile önümüzdeki trafik İstanbul trafiği yani bir SUV'u Türkiyede özellikle İstanbul'da sürmek güven özveri tecrübenin yanında baya birde gelir ister. Zaten vergisi en düşük suv'un 2-3 bin YTL civarı. buda normal bir 1,6 arabaya kıyasla baya bir yüksek kalıyor ayrıca yaktığı benzin veya mazot her neyse çok fazla dur kalk yapılacağı için normalden daha fazla benzin yakacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 utanc vericek ne var abi. jip : discovery 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Selam, Seda Sayan'ın programına çıktım ve bu utancımdan kurtuldum artık :P Discovery'de Amerika vs Avrupa kıyaslamasında konu arazi araçları olan bir program vardı. Onu izleyen var mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ben izlemiştim de o programı çok yanlı buluyorum. Bide testleri biraz saçma değil mi? Kabaklar koymuşlar yola bi Discovery üstünden geçiyor bi Commander. Ama Commander ile tam ortalamadan geçiyorlar ki kabaklar ezilmesin :) Komedi programı galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Selam, O derece mi kötü :O Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 discovery bırak utanç duymayı, gurur duyulacak bir araç bence. tam bir arazi aracı. misal range sport'u tipi ve şekli için sevmektense böyle bir örnek verebilmek daha iyi. :) eski kasasını bende beğenmezdim ama güncel kasaya fuarda binmişliğimde var gerçekten güzel. zaten türkiye'de fazla satan bir model değil çünkü yakın fiyatlara insanların herifin jeepine bak diyebileceği modeller mevcut. meraklısına derler ya hani, discovery cuk oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 ve o aletteki çekiş kontrol sistemi inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 arazi aracına spor bir görüntü verirsin ona laf etmem ama bu "bi coupeyi nasıl jipe dönüştürürsün?" sorusuna cevap olmuş. beğenene niye beğendin demem ama ben beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Valla para o derece kötü bi programdı. Bir programda da Corvette ile Modena'yı karşılaştırıyolardı Corvette Modenayı rezil ediyodu falan. Faşist bi program olmuş :P Bu arada özellikle önceki kasa Discovery, ister eşofmanla ister takım elbiseyle binebileceğin tarzda bir araba iki olasılıkta da sırıtmazsın içinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Selam, Discovery'nin her kasası güzel bence. Benim sözüm arazi için diyor araç duruşuyla. RR bana biraz 'zengin oyuncağı jip' gibi biz izlenim veriyor. SUV'un biraz daha pahalısı gibi birşey işte :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Discovery bi jipten çok normal kangolara benziyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar