Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yürüyüşler

RayCharles

Öne çıkan mesajlar

bugün vardı antalyada bişey olcak sandık gittik okuldan kaçıp, bidünya ülkücü elleriyle kurt yapıp sallaya sallaya yürüyodu, baktık bu işi siyasete dökücek bunlar, dtp binasına saldırmayada giderler bunlar dedik çıktık yürüyüşten... öyle işte. paylaşmak istedim. öhöm.

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 21:35 tarihinde, Drall tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

1994 yılında Melih Gökçek hile hurda ile seçildiğinde biz 3 arkadaş Sakarya Caddesinde seçimler iptal diye bağırmaya başlamıştık. O gün en kalabalık olduğumuz anda binin üzerinde idik.

Sürekli önder olacak adam aramaktan kurtulduğumuz an bu memlekette belki kurtulur. yoksa kurtarıcılardan bizi kim kurtaracak der dururuz.
Sosyal ağlarda paylaş

valla bana kalırsa gayet saçma bi olay.

şu 15 senelik hayatımda pek bi bilgim yok geçmişe dair de orda millet yürüyünce pkk nın durmadığını gayet iyi biliyorum.gidip boş boş yürüyüp vicdan masturbasyonu yapıcağıma,şov yapıcağıma 2 sayfa kitap okurum memleketimin geçmişi hakkında daha fazla bilgim olur hem.(özellikle şu özal dönemi falan filan)zaten drall un dediği gibi siyasi polemik çıkıyor bide.şehitler için yapılan yürüyüş birden akp vs mhp ye filan dönüşüyor.

tabi bunlar şahsi düşüncem siz ne dersiniz bilmem.ama oturup orda yürümekten daha boş bi davranış yok onca şey olup biterken.daha boş derken lafın gelişi işte =P

[ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 22:25 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

daha once defalarca yazdim

yurumek ve tepki gostermek terorist in amacina ulasmasi demektir

terorizm cocukca yapilan bir ilgi cekme metodudur

teroristin amaci ilgi cekmek korkutmak ve bezdirmektir

terorist le muhatap olurken karsinizda yetiskin bir insan var gibi davranirsaniz kaybedersiniz

terorist e verilicek en iyi cevap umursamamak ona o hazzi vermemektir
ilgi cekmeyi basaramiyan terorist savasma azmini kaybeder

terorizm le silahlarla savasamassiniz
terorizm tamamen psikolojik bir savastir

terorist boooo diye bagirdiginda korkar tepki gosterirseniz ahah ilgi cektim diyip bidahaki sefere daha yuksek sesle bagirip korkutucaktir

korkmamak ve metanetli olmak yapilabilicek en mantikli seydir
Sosyal ağlarda paylaş

Yürüyüşlerin çoğunda MHP'liler bozkurt işareti falan yapıyor, illa siyasete kaydırılıyor yani. Onu geçtim, bu tür durumlarda şöööyle bi 1-2 milyon kişinin (zamanında toplandı, istenirse toplanıyor catır çatır) toplanması halinde anca mesaj verilebilir.
De, viktor çok doğru demiş. Terör konusunda tam tersine ilgi göstermemek daha bir etkili olur bence de. Ha bizim millet öyle tepkisiz kalır mı, kalmaz orası ayrı (kötü anlamda söylemiyorum tabi).
İlgi göstermemek daha mantıklı sonuçta, teröristlerin amacı ilgi çekmekse göstermezsin inadına, şevklerini kırarsın =P
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam hepimiz sesimizi keselim. Bomba döşemeye devam etsinler. Bizim baştakilerde ''Bak bi daha yaparsanız anneme söylerim döver.'' demeye devam etsinler. Onlarda bir daha döşesinler. Bizimkilerde ''Olm bak bu son, harbi söylerim lan.'' desinler. Sonra otobüs tarasınlar bir kaç kişi daha ölsün. Bizimkiler aralarında tartışsınlar. ''Abi naapsak ki, dinlemiyolar yaa.'' desinler. O sırada karakol falan basılır. Bu böyle devam eder gider. Sesimizi kesersek adamlar her türlü eyleme devam edecekler. Öyle tırt baştan savma tepkilerle dikkat çekemiyoruz. Ciddi boyutlarda ve uzun süreli tepkiler gösterip, göze batmalıyız derim.
Sosyal ağlarda paylaş

>> Sesimizi kesersek adamlar her türlü eyleme devam edecekler.

sesini kesmemek, siyah tshirt giymek, ısık acıp kapamak, msnde sacma sapan online-duyarlı-vatandas triplerine gırmek mı? elbet herkesın yapabilecegi seyler var gosterebilecegi tepkiler var. ama bu tepkileri boyle 3-5 gun ortaya koyup, show yapıp, 2 hafta sonra orda sınırda carpısan evlatları unutursak, bunların hıcbır anlamı yok demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

terorism nedir onu ogrenin once

teroristin tek amaci ilgi cekmektir ilgi cekemez ise basarisiz olmustur

yurumekle eylem yapmakla terorist durdurulmaz

siyasi otoriteler ve uluslararasi kamuoyunu etkilersin yuruyerek ancak

yurudukce terorist eylemini kesmez aksine ahanda ilgiyi cektim diyip dahada siddetlendirir canli canli goruyoruz gecen hafta tepki gosterdik iyice kudurdular
dusunmek bile istemiyorum insallah yaniliyorumdur ama bu kadar yaygaradan sonra dahada azicaklar

teroristi muhattap alirsan onalr kazanir kisaca
terorist guruplar yasal olmadikalri icin ancak ilgi cekip kendileirnden bahsettirerek bir varlik kazanip amacina yaklasabilir cunki bu amaca savasarak yaklasmasi imkansizdir cunki askeri gucu cok zayiftir

bu kadar yaygara teror orgutunun reklamini yapmaktan baska bir ise yaramiyor

oturun oturdugunuz yerde gunluk hayatiniza devam edin verilicek en anlamli cevap budur
eylem yapilicaksa siyah kurdele bayrak asmak veya sessiz yapilan eylemler disinda kalanlar PKK ya yardim etmek idisnda bir ise yaramaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...